Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny u mnie kołyska sprawdzała się jedynie 2- 3 miesiące a ile w nim leżał to drugie bo czasem w wózku czy zabierany do nas więc troche za krótka ta inwestycja...
co do gazików spirytusowych to u mnie jeszcze siedzą w szufladzie od 4 lat - szczerze ich nienawidziłam: za konsystencje, twardość, smród spirytusu i za to że w szpitalu przy każdym zastrzyku itd smarowali mi nim i potem mnie szczypało bardziej niż bolał zastrzyk.. wycieranie pępka tym czymś było dla mnie nieosiągalne - oktanisept raz że nie szczypie, dwa że wystarczyło popsikać i z głowy - pępek szybko odpadł i z głowy
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:Viviana a z buraczków to co jadłaś?? takie tarte jak do obiadku czy sok sobie robiłaś??
Jadłam barszcz czerwony z tartych buraczków, potem do obiadu ciągle robiłam buraczki tarte, a to do kotleta, do rybki, do sosu, ciągle tak robiłam i pomogło.Nata lubi tę wiadomość
-
Teściowie poszli, mężo zmywa naczynia a ja podglądam co u Was
No jestem zaskoczona, teściowa fajnie się zachowywała, no pytali o płeć, pochwaliła, że coś tam brzuszek jest (byłam w wygodnej luźnej sukience) nie męczyła mnie, teścio pożartował, ale ok, mąż zadowolony, że wizyta normalnie przebiegła hehe. Teściowa ma dwóch synów, także marzyła o wnusi, jest wniebowzięta, płaczka jedna hehe. No i wie o sytuacji z mamą, także chyba dlatego odpuściła mi i nie dokuczała zbyt, było miło, czyli można
Ja mam białe łóżeczko, zwykłe bez udziwnień, a materac gryka kokos, kupilimy w 5 min. hehe bo weszliśmy do sklepu, Pani mówi, że dopiero jej białe przyszło, nierozpakowane, od razu chciałam zobaczyć białe no i było już nasze, firma Klupiś.Goplana, mada_lena, Maga31, Nata lubią tę wiadomość
-
Gorące pozdrowienia z upalnej Turcji dziewczynki !
Przeżyłam lot, oczywiscie z opoznieniem 1h50 bo przednie drzwi sie nie zamykaly i naprawiali.
Nie skorzystalam z pierwszenstwa ciezarowek przy odprawie, ale dzieki temu dostalam miejsce tu przy wyjsciu ewakuacyjnym i full miejsca na naogiwiec komfort niesamowity.
Pani stewardessa sie zorientowala ze z moim brzuchem jest cos nie tak i pyta czy ja czasem w ciazy nie jestem i musialam powiedziec ze NIE ! inaczej by mnie przesadzila tuz przed startem
Teraz tydzien odpoczynku blogiego, mam wi-fi w pokoju wiec w miare mozliwosci bede Was wieczorkiem podczytywaclkc, RewolucjaSięDzieje, Goplana, Viviana, desou, mada_lena, Nata lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem, że tak wpadam i od razu o sobie i przepraszam, ale muszę się Wam pochwalić.
Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny na prawko. Za pierwszym razem, a poszłam na luza, że się nic nie stanie, że raczej nie zdam, a tu taki psikus
Madlen222, izia, lkc, RewolucjaSięDzieje, Goplana, Viviana, Rybka Nemo, pinsleepe, Lavendula, xpatiiix3, anusiaa90, desou, mada_lena, Marzena27, FK81, Maga31, Nata, blue00 lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Ka wlasnie upieklam 17 fantystycznych bulek pszennych z siemieniem i wygladaja lepiej niż te sklepowe. Kocham je i ten smak świeżych drozdzy mniaaaaam
Podziwiam,
w tym upale omijam piekarnik i gotowanie szerokim łukiemMadlen222, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
gratuluje zdanego prawka.
niecierpliwa baw sie dobrze w Turcji.
moja Mala to chyba jakas tropikalna bestia , bo upaly jej nie straszne i kopie i kopie i przestac nie chce. ide znow pod prysznic na male chlodzenie:)mada_lena lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Madziulka - Gratulacje! A jest czego!
Niecierpliwa - ZazdraszczamBaw się dobrze, m.in. za mnie co to wakacji w tym roku mieć nie będzie
My odebraliśmy dziś naszego Tutka srutka, jest prześliczny
Prowadzi się jednym palcem.Teraz się modlić trza coby się nie połamał haha
Od wczoraj chodzą za mną pomidory z cebulką i ze śmietaną... ale muszą być takie dojrzałe w słońcu mmmm.... właśnie mąż pichci...
Od kilku dni mam wrażenie, że brzuch mi urósł, i ciężej mi się oddycha. Może to też przez upały, ale jestem w 3 razy gorszej formie niż tydzień temu. Na 3 piętro wchodzę z zadyszką... Skokowy spadek formy. Moja koleżanka w nieco bardziej zaawansowanej ciąży też mi mówiła, że jej brzuch rósł... z zaskoczeniaa potem znów constans
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 22:09
-
Pati i niecierpliwa odpoczywajcie:)
madziulka super, gratuluję. Ja tak samo jak Ty poszłam na luzaka i dzięki temu zdałam za pierwszym razem:)
Piszecie, że macie dość upałów, a wiecie co mi one w ogóle nie przeszkadzają. Ja jestem zmarzluch więc każdą wolną chwilkę siadama na leżaku i korzystam z ciepełka:) Oczywiście nie w słońcu:).
Vivianka super, że impreza sie udała. Ja też mam zawsze stresa jak teściowie przychodzą. Tylko, że u mnie odbywa się to tylko dwa razy w roku( moje i męża imieniny). Niestety w inne dni nie mają potrzeby przyjścia. Kilka razy mąż mówił im, żeby wpadli na kawę, ale oni nie przyszli, więc nie nalegamy, skoro nie chcą to co ja im zrobię.xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Goplana wrote:Ahahahaa
Taka szalona, aby biegać z pustym wózkiem jeszcze nie jestem
Tylko opinie Tutek ma różne...napewno nie bedzie tak zle
te dziwne opinie to pisza pewnie tacy smiertelnicy jak ja, ktorzy nigdy go na oczy nie widzieli i ich nie stac na niego
[ nie liczac dziewczyn wozkowych ekspertow jak Rewolucja:) ]
Tutek da rade, a jak nie to zawsze jest gwarancja a jak nie bedzie chcial wspolpracowac to ktos sie chetny znajdzie co go kupi
Sylvi to stawka za godzine?RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzięki za gratulacje,
A mi tak podobnie jak Rybce upały jakoś szczególnie nie przeszkadzają. Lubię ciepełko. Zwłaszcza teraz jest przyjemnie jak zaczynają grać świerszcze za oknem.
Pamiętam, że rok temu na upały jeździliśmy do zalesia górnego albo dolnego, nie pamiętam (okolice Warszawy) na odkryty basen. Całkiem fajny niedrogi, sporo zieleni i fajne miejsce dla dzieci, więc może dla kogoś to jest perspektywa na niedzielę np. Ja osobiście mogę polecić. Chociaż podejrzewam, że w weekend jest tam sporo ludzi, ale na pewno Zegrze jest bardziej zatłoczoneRybka Nemo lubi tę wiadomość
-
caśka wrote:Ka wlasnie upieklam 17 fantystycznych bulek pszennych z siemieniem i wygladaja lepiej niż te sklepowe. Kocham je i ten smak świeżych drozdzy mniaaaaam
.... a myślałam, że tylko mnie odwaliło, żeby w taki upał włączać piekarnik... kończę piec 3 razowce -
teraz spojrzalam na tutki, odszczekuje;) jednak nie jest ze mna tak zle
w temacie wozkow jestem zielona i wiecznie zla bo moj facet tez sie na nich zna jak ja, ale kazdy ktory mu pokaze jest swietny, rewelacyjny7 i najlepszy i tylko brac, no kurde zadnej krytyki! podoba mu sie wszystko, ale tylko oczywiscie tak na oko. nie patrzy co to za wozek, czy lekki czy ciezki normalnie nic. 3 w 1 jakis inny ? co za problem.. najwyzej sie dokupi fotelik/ spacerowke. my to chyba wybierzemy tak ze wpadniemy do sklepu i bedzie pierwszy z brzegu,,
Joanna Małgorzata 12.03.2019