X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Paju Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas paaaadaaa!!!

cudnie!

zapach niesamowity :)

dawno aż tak na deszcz się nie cieszyłam :)

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż nawet trochę chłodno przy otwartym balkonie siedzieć w samej koszulce :)

Madlen222, sylvi lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja od rana znów umieram, jestem mokra!!! co za kure...pogoda.
    O 7 rano była burza i trochę popadało a teraz znowu skwar. Tragedia.

Nie wiem czemu Sylvi ale coś mi się pochrzaniło że Ty ze Sz-na jesteś.

Zazdroszczę Wam tego deszczu, te co go mają!!! ;(

Ja dzisiaj robię dzień filmowy na kanapce, gdyż wyjść na ten upał nie zamierzam.

Miłej niedzieli kochane.

relgh3714vlmssyj.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    no tylko tam jedynie poleżeć bo do wody nie wejde ;) nigdy jakoś za Szałe nie przepadałam, zawsze jeździliśmy do Gołuchowa ew na Piaski
    o tych dalszych nawet nie pomyslalam. sama nie przepadam za malymi jeziorkami , w stawie bym sie nie wykapala w rzece tez chyba nie :) - bym umarla ze stresu ze jakis wir mnie porwie - takie glupie mi zostalo po bajkach z dziecinstwa :) najlepsze morze, ale teraz chyba bym tez nie weszla do Baltyku - to musi byc niezly szok :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też skwar, ani wczoraj ani dzisiaj nie padało, więc jest ciężko. Na deszcz się nie zapowiada buuu.

Nawet nie mam ochoty na obiad za bardzo, bo tak gorąco. Jedynie picie. I spać się chce, bo w nocy ciężko. My chyba też dziś postawimy na oglądanie filmów. A tak mam ochotę na spacer, ale nie da rady.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolacze z moim upalem i fatalna noca :/ najpierw pobudka przed 3 na wizyte w lazience i ciasto :) potem o 5.30 znow lazienka i juz nie moglam zasnac.. Goraco, duszno.. Poczytalam ksiazke i o 7 zasnelam.. Wstalam przed 9 :/ masakra totalna. A moze i dobrze przyzwyczajam sie do pobudek juz?! :) czy nie moze byc juz chlodniej??

• sylvi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc ja to się nie mogę morza doczekać, mam nadzieję, że jest w miarę czyste :)

u mnie też skwar, siedzenie nago by nic nie dało ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwila sie ubralam i siedze w koszulce a na ramionach i na szyi polozylam zrolowany mokry recznik - taki maly. ulga niesamowita - polecam.
    Morze napewno czyste !!!

• Nata Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też upał, od rana wiatrak chodzi bo inaczej zejśc idzie. niestety jak siedzę przy kompie to już ciężko mi się oddycha, na kolanach z nim nie wygodnie też...ehhh coraz ciężej mi chociaż brzuszek jeszcze nie taki wielki :-) my dzisiaj do teściów na obiad, nie powiem żeby mi się chciało w taką pogodę iść na obiad do nich no ale trzeba, bo jadą na wczasy i musimy wysłuchać wskazówek co do opieki nad babciami :-). Gratuluję zdania prawka! Goplana a jakiego tutka wybrałaś? na ile ma gwarancję? nie szkoda Ci było tak szybko kupować, żeby ona już leciała? zaraz się rozpłynę...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tam już też wózek kupiliśmy...i nie zakładam że mi się zepsuje i nie będzie miał już gwarancji.

relgh3714vlmssyj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po obiadku u tesciowej. Zapakowalam cale auto ciuchami i akcesoriami dla dzieci z 5 wielkich worów ciuchów 120litrowych.

mada_lena lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffffffffffff u nas nareszcie popadało tak ostro i sie schłodziło az musiałam grube skarpety założyc bo zimno wręcz:D nareszcie:) mnie cos brzuch momentami pobolewa, zastanawiam sie czy to nie te hixy choc nie wiem jak one wygladaja;/
    My wózek kupujemy gdzies koniec wrzesna pazdiernik niby nie mysle negatywnie ale chce byc juz blizej konca

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu od rana my na plazy przed chwilka wrocilismyja oczywiście blada jak ściana to i juz spalona...auuuu trudno trzeba przeżyć hehe po to tu jestem by kolorkow nabrac i polezeć jak walen na plazy . Marcelo w siódmym niebie właśnie śpi ;)

Zaraz zgram cos z aparatu i wrzuce hehe bo trzeba iść na obiad jak mlodziez wstnie :p

lkc, Madlen222, desou, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dawaj foty!!!! :)

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super zdjęcia Patia:) a ile ludzi na plaży...ciepła woda?
    ZAZDROSZCZĘ!!! :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O luudzie :(
    No i wylądowałam w kołnierzu ortopedycznym 0cray.gif
    Co za ból... oczywiście pozostał mi tylko paracetamol i jeszcze taping, na który pewnie jutro się wybiorę.
    Jakie straszne rzeczy się dzieją w tej ciąży... żeby tak bez urazu żadnego chodzić po ścianach z powodu bólu barku? Jak starowinka jakaś.
    Nienawidzę wizyt w służbie zdrowia, ale już ryczałam jak bóbr, nie mogąc sobie żadnej pozycji znaleźć, która przyniosłaby mi ulgę - i mąż już nie mógł znieść płaczu, zabrał mnie na ostry dyżur ortopedyczny (jak na złość nikt znajomy na ortopedię nie poszedł :( )
    Lekarz powiedział to co i tak już wiedziałam, ale przynajmniej kołnierz można było od razu kupić.
    Ręka na temblaku, kołnierz - wyglądam jakbym wyszła z wypadku :/
    Trzeba i tak czekać aż samo przejdzie :(

Podejrzewam winowajcę... wiatrak, który chodził całą noc!

Także, dziewczyny uważajcie w tych upałach na wiatraki i klimę, bo najwyraźniej nawet zdrową jak koń babę może takie niewinne urządzenie rozłożyć - przewieje i stan zapalny gotowy :/

jftycms.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana tragedia, wspolczuje Ci! ale zalamalas mnie bo wlasnie chcialam sie wybrac po wiatrak.. klima nie , wiatrak nie , chyba przyjdzie mi przesiedziec cale te lato z mokrym recznikiem na plecach, albo prysznic co jakis czas :(
    niech Ci przejdzie tak szybko jak to mozliwe.

Goplana lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejq Goplana:) ależ masz pecha. Kurde i nastraszyłaś mnie trochę teraz...bo u mnie klima non stop chodzi, ale ja nie siedzę pod nią, trochę dalej wieje:) Mam jednak nadzieję, że mimo to nic mi się nie przypałęta. Ale fakt jest faktem w ciąży dzieją się dziwne rzeczy. Mi np. od wewnętrznej strony dłoni zaczęło się robić coś dziwnego, schodzi skóra w jednym miejscu, trochę krwawi i szczypie i tak w kółko już od jakiegoś miesiąca. Nigdy wcześniej nie miałam problemów skórnych i takie dolegliwości były mi obce.
    Nasuwa mi się jeden wniosek! Że w ciąży wszystko może się zdarzyć.
    Trzymaj się kochana.
    Współczuję Ci tylko tego kołnierza w taki upał.

relgh3714vlmssyj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj z tymi wiatrakami to różnie, przecież większość używa i żyją... ale widzę, że ciąża to szczególny stan, i dziwnie reaguje organizm.
    Choć moja koleżanka, i bez ciąży, dostała niedawno kręczu szyi, bo jeździła samochodem z uchylonym oknem (specjalnie nie włączała klimy, bo już kiedyś dostała zapalenia stawu nadgarstkowego - nawiew klimy na kierownicę) :)

Myślę, że najgorszy jest punktowy nawiew, w jedną okolicę ciała - tak jak klima w samochodzie czy właśnie wiatrak gdy się np. przy nim zaśnie.
    Jak w pomieszczeniu jest po prostu niższa temperatura, nie powinno się nic takiego wydarzyć

U mnie ból straszny, nie życzyłabym nawet wrogowi :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 17:45

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    O luudzie :(
    No i wylądowałam w kołnierzu ortopedycznym 0cray.gif
    Co za ból... oczywiście pozostał mi tylko paracetamol i jeszcze taping, na który pewnie jutro się wybiorę.
    Jakie straszne rzeczy się dzieją w tej ciąży... żeby tak bez urazu żadnego chodzić po ścianach z powodu bólu barku? Jak starowinka jakaś.
    Nienawidzę wizyt w służbie zdrowia, ale już ryczałam jak bóbr, nie mogąc sobie żadnej pozycji znaleźć, która przyniosłaby mi ulgę - i mąż już nie mógł znieść płaczu, zabrał mnie na ostry dyżur ortopedyczny (jak na złość nikt znajomy na ortopedię nie poszedł :( )
    Lekarz powiedział to co i tak już wiedziałam, ale przynajmniej kołnierz można było od razu kupić.
    Ręka na temblaku, kołnierz - wyglądam jakbym wyszła z wypadku :/
    Trzeba i tak czekać aż samo przejdzie :(

Podejrzewam winowajcę... wiatrak, który chodził całą noc!

Także, dziewczyny uważajcie w tych upałach na wiatraki i klimę, bo najwyraźniej nawet zdrową jak koń babę może takie niewinne urządzenie rozłożyć - przewieje i stan zapalny gotowy :/

Kurdę Kochana bardzo współczuję bólu, jeśli piszesz, że nie życzysz wrogowi i płakałaś to rozumiem, że to już było ponad możliwości. Ja na wiatraki uważam, bo albo pęcherz można załatwić, albo co innego. Kuruj się Kochana, kurcze upały a Ty jeszcze kołnierz, temblak, kurde same bóle w ciązy, kolki, wszystko zaskakuje. Ale dobrze, że byłas na izbie, zawsze choć Ci lekarz potwierdził to psychicznie inaczej, spokojniej. Zdrowiej nam szybkooooooo.

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ