X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caśka może tak sie maluch ułożył że słabiej go czujesz. .

moj o 6 juz zrobił solidna pobudke, przyzwyczaja mnie chyba dp wcześniejszego wstawania:)

Lece też niedługo na glukoze aż się boje jak to będzie smakowało brr...

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka spokojnie pewnie się chowa albo odpoczywa ;p moja mała była bardzo aktywna, a ostatnio coś się uspokoiła, że mało co ją czułam, w każdym razie dzisiaj rano dała czadu więc pewnie pogoda robi swoje i dziecię się rozleniwiło :p

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, przez kilka ostatnich dni bylam w gosciach na slasku, u znajomej z innego forum, bylo super, pomimo upalu udalo nam sie z dzieciaczkami zwiedzic zoo w Opolu, musze przyznac, ze bardziej sie bawilismy od nich hehe, teraz czekam z niecierpliwoscia az oni sie wybiora do nas, Pati, wypoczywaj ile sie da. :) :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już nie śpimy, stroimy się na połówkowe, zaraz śniadanie i coś słodkiego na rozbujanie mojej Niuni. Kurde tyle tych wizyt mam za sobą, a mam lekkiego stresa. No i prosiłam Małą by ładnie pozowała, pokazywała co lekarz poprosi :D to w nagrodę mama zje coś dobrego po wizycie, no ładnie robię co nie hehe :D Trzymajcie kciuki.

mada_lena, Goplana, Amnezja, Agusia ;), xpatiiix3, Evik, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue ja mieszkam w Opolu a pracuje calkiem niedaleko zoo :)

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, trzeba bylo od razu mowic hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, jeszcze nie raz napewno tam zajrze :) :)

• caśka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zmartwieniem podzieilam sie z wami na forum to bobofrut zaczął wierzgać :D i dostalam kilka boksów w co? W pęcherz a jakze :D no to jestem spokojniejsza. To pewnie efekt śniadania i slodkiej herbatki z cytrynka, a potem popilam sokiem z granatu :)

Blue jak bedziesz to dawaj znać z checia sie spotkam z tobą :) dzieci sie zapoznają czy to w brzuchu czy juz podadzą sobie lapke przez wózek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 07:40

blue00, lkc lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my w 22tc
    http://naforum.zapodaj.net/2628a2bff69d.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 07:56

Eve, lkc, Amnezja, xpatiiix3, Lavendula, Evik, Maga31, Madlen222, anusiaa90, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• Eve Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue piękny brzuszek:)
    Ja jutro idę na glukozę, fuj.
    Nie jestem w stanie nadrabiać tego mwszystkiego co tu piszecie, jej ale postaram się bardziej:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze zapomnialam dodac, nie bedzie Antos lecz Bartek, mezowi tamte imie zle sie kojarzylo heheh, za to mnie ciezko sie jest przestawic ale mam na to czas, jakos przeboleje :) :)

• FK81 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ale z Was ranne ptaszki dzisiaj:).Wstałam pol godz temu i reanimuje się kawa, funkcje zyciowe powoli wracaja;).
    Viviana powodzenia na połówkowym!!
    Goplana duuużo zdrówka, mam nadzieję ,że szybko wydobrzejesz!
    Moi rodzice sa jeszcze u mnie po weselu, wczoraj pokłócilam sie z nimi na poprawinach, ach ta wscieklica ciążowa..
    Miłego dzionka:)!!
    dfe62cd09849b83aee3ed389c11dc6c6.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Goplana, Viviana lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:-)
    nie zdążyłam wszystkiego przeczytać,ale wiem,że dzisiaj Viviana i Evik mają polowkowe,wiec mocno trzymam kciuki:-)

Goplana trzymaj się... :-( nie wiem,czy na Twoją dolegliwość pomaga ciepło,czy zimno,ale ja ostatnio bardzo odczuwam operowane trzykrotnie kolano i dużą ulgę przynosił mi żelowy,zimny okład. Wiem,że można go też wsadzić do mikrofali i wtedy jest ciepły.

a dziewczyny które się urlopuja- wypoczywajcie i bawcie sie dobrze:-)

Goplana, Agusia ;), xpatiiix3, Evik, Viviana lubią tę wiadomość

w57v9n730utmu24b.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanego upalnego dnia:) powodzenia na wizytach. z glukoza dacie rade taka straszna nie jest. ta przyjemnosc teraz jeszcze przede mna i tez nie wiem jak mi wejdzie. na poczatku ciazy tez robili mi glukoze 75 tylko, ze u mnie to troszke przyjemniej sie to odbywa( jak dla mnie) bo przychodze do szpitala, przyjmuja na oddzial biora krew, idziesz do sali i sobie lezysz ( oczywiscie w swoim ubraniu)czekamy na wynik pozniej glukoza ( dalej lezenie) i na koniec znowu krew i do domu. polozna miala fajna mine jak zobaczyla w jakim tempie wypilam moja glukoze:) pyta: i jak? - hmm slodkie byllllllo !:) jej mina bezcenna:) chyba bym szalu dostala jakbym musiala czekac 2 h na korytarzu..
    zeby tylko teraz tak gladko poszlo.
    Blue piekny brzuszek !
    caśka musisz czesciej narzekac, wtedy nie przestanie kopac;)

http://naforum.zapodaj.net/3ceb8b8629d8.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 08:40

RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie glukoza tez nigdy nie stanowila problemu ale w tej ciazy odrzuca mnie od slodkiego i zastanawiam sie, jak ja zareaguje na nia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 08:37

• Nata Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki!! ja właśnie pochłaniam pierogi na śniadanie :-), blue śliczny brzusio, ja się pochwalę też moim i moją mleczarnią ;-)to z 24 tyg, dzisiaj wg belly zaczynamy 25 :-) ojjjj leci ten czas
    ohmxhl.jpg
    2eec12a.jpg

W nocy nie mogłam zasnąć mimo, że chłodek wiał z okna ale jakoś tak nie bardzo szło mi zasypianie, mąż położył się później bo po 00:30, młody szalał w brzuchu, wzięłam rękę męża i synek pierwszy raz zasadził mu kopa :-))) cieszę się, że mąż też może poczuć naszego synka, ucieszył się bardzo i śmiał się że takie boksy dostaje.

blue00, lkc, mada_lena, Goplana, Amnezja, xpatiiix3, Lavendula, Evik, Maga31, anusiaa90, Viviana, Madlen222, sylvi, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, Ninusia lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata slicznie :)
    Blue ja wlasnie z tego samego powodu co Ty sie obawiam tej glukozy bo slodkie mogloby nie istniec ;)
    czekam, az otworza u mnie neonet i zapierniczam po wiatrak.dobrze, ze nie bede musiala jechac bo blisko mam:):) o 7 juz bylam autkiem za zakupach, prowiant mam chyba na caly tydzien :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie:)
    Viviana, Eve powodzenia na polowkowych:)
    Nata super:) bardzo ladnie rosniecie:)
    Ja w tym tyg wybieram sie na glukozę.
    A dzis rano mialam nudności po śniadaniu. Bedzie ciekawie cos czuje;)

Viviana lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrobyt dzisiejszych czasów internet w telefonie:)

Glukoza pochłonięta. Udało sie. Teraz cudowne dwie godziny przede mną...

Lavendula, Maga31, Viviana lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag powodzenia! dałaś radę bez cytrynki? szklaneczkę musiałaś wypić czy u Was jakoś inaczej? ja dzisiaj idę po skierowanie na glukozę...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ