Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i ja, przez kilka ostatnich dni bylam w gosciach na slasku, u znajomej z innego forum, bylo super, pomimo upalu udalo nam sie z dzieciaczkami zwiedzic zoo w Opolu, musze przyznac, ze bardziej sie bawilismy od nich hehe, teraz czekam z niecierpliwoscia az oni sie wybiora do nas, Pati, wypoczywaj ile sie da.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
My już nie śpimy, stroimy się na połówkowe, zaraz śniadanie i coś słodkiego na rozbujanie mojej Niuni. Kurde tyle tych wizyt mam za sobą, a mam lekkiego stresa. No i prosiłam Małą by ładnie pozowała, pokazywała co lekarz poprosi
to w nagrodę mama zje coś dobrego po wizycie, no ładnie robię co nie hehe
Trzymajcie kciuki.
mada_lena, Goplana, Amnezja, Agusia ;), xpatiiix3, Evik, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zmartwieniem podzieilam sie z wami na forum to bobofrut zaczął wierzgać
i dostalam kilka boksów w co? W pęcherz a jakze
no to jestem spokojniejsza. To pewnie efekt śniadania i slodkiej herbatki z cytrynka, a potem popilam sokiem z granatu
Blue jak bedziesz to dawaj znać z checia sie spotkam z tobądzieci sie zapoznają czy to w brzuchu czy juz podadzą sobie lapke przez wózek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 07:40
blue00, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ale z Was ranne ptaszki dzisiaj:).Wstałam pol godz temu i reanimuje się kawa, funkcje zyciowe powoli wracaja;).
Viviana powodzenia na połówkowym!!
Goplana duuużo zdrówka, mam nadzieję ,że szybko wydobrzejesz!
Moi rodzice sa jeszcze u mnie po weselu, wczoraj pokłócilam sie z nimi na poprawinach, ach ta wscieklica ciążowa..
Miłego dzionka:)!!
Kalendarz ciąży BellyBestFriendGoplana, Viviana lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:-)
nie zdążyłam wszystkiego przeczytać,ale wiem,że dzisiaj Viviana i Evik mają polowkowe,wiec mocno trzymam kciuki:-)
Goplana trzymaj się...nie wiem,czy na Twoją dolegliwość pomaga ciepło,czy zimno,ale ja ostatnio bardzo odczuwam operowane trzykrotnie kolano i dużą ulgę przynosił mi żelowy,zimny okład. Wiem,że można go też wsadzić do mikrofali i wtedy jest ciepły.
a dziewczyny które się urlopuja- wypoczywajcie i bawcie sie dobrze:-)Goplana, Agusia ;), xpatiiix3, Evik, Viviana lubią tę wiadomość
-
udanego upalnego dnia:) powodzenia na wizytach. z glukoza dacie rade taka straszna nie jest. ta przyjemnosc teraz jeszcze przede mna i tez nie wiem jak mi wejdzie. na poczatku ciazy tez robili mi glukoze 75 tylko, ze u mnie to troszke przyjemniej sie to odbywa( jak dla mnie) bo przychodze do szpitala, przyjmuja na oddzial biora krew, idziesz do sali i sobie lezysz ( oczywiscie w swoim ubraniu)czekamy na wynik pozniej glukoza ( dalej lezenie) i na koniec znowu krew i do domu. polozna miala fajna mine jak zobaczyla w jakim tempie wypilam moja glukoze:) pyta: i jak? - hmm slodkie byllllllo !
jej mina bezcenna:) chyba bym szalu dostala jakbym musiala czekac 2 h na korytarzu..
zeby tylko teraz tak gladko poszlo.
Blue piekny brzuszek !
caśka musisz czesciej narzekac, wtedy nie przestanie kopac;)
http://naforum.zapodaj.net/3ceb8b8629d8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 08:40
RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
hej laseczki!! ja właśnie pochłaniam pierogi na śniadanie
, blue śliczny brzusio, ja się pochwalę też moim i moją mleczarnią ;-)to z 24 tyg, dzisiaj wg belly zaczynamy 25
ojjjj leci ten czas
W nocy nie mogłam zasnąć mimo, że chłodek wiał z okna ale jakoś tak nie bardzo szło mi zasypianie, mąż położył się później bo po 00:30, młody szalał w brzuchu, wzięłam rękę męża i synek pierwszy raz zasadził mu kopa)) cieszę się, że mąż też może poczuć naszego synka, ucieszył się bardzo i śmiał się że takie boksy dostaje.
blue00, lkc, mada_lena, Goplana, Amnezja, xpatiiix3, Lavendula, Evik, Maga31, anusiaa90, Viviana, Madlen222, sylvi, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Nata slicznie
Blue ja wlasnie z tego samego powodu co Ty sie obawiam tej glukozy bo slodkie mogloby nie istniec
czekam, az otworza u mnie neonet i zapierniczam po wiatrak.dobrze, ze nie bede musiala jechac bo blisko mam:)o 7 juz bylam autkiem za zakupach, prowiant mam chyba na caly tydzien
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny