Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana współczuje Ci bardzo. Jak nie urok to s... Ale już wiesz na co uważać więc będzie pewnie lepiej z każdym dniem.
A co do wiatraków to pamiętam jak kilka lat temu postawiłam sobie taki malutki na podłodze, a że byłam w mini trochę mnie podwiewało. Na drugi dzień pęcherz załatwiony na amen. Wyłam i wiłam się z bólu po podłodze a sikałam z krwią brrr.
Życzę Ci zdrówkaGoplana lubi tę wiadomość
-
Goplana trzymaj sie!
Pati super wyglądasz, Bawcie sie i plazujcie ile wejdzie:)
U nas chłodek juz od jakiegoś czasu jakby na burze sie zbierałodopiero wróciliśmy od rodziców, przyszła tez siostra i tak zlecialo. Zaraz wpadnie teściowa ide cos przygotować i poszukać stoperów do uszu;)
Goplana, lkc, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hahaha a nawet nie zauważyłam bo wrzucając po kolei jak leci
a woda loooodooowata chyba właśnie sobie pęcherz przeziebiłam bo wszędzie muszę chodzić sikac Aaaa i jeszcze opalilam się w końcu konkret na raka ale schodzi nie pieczę czyli nie spalone a brązu trochę będzie nogi coś słabo wzięło ale jeszcze dorobi się przez ten tydzień
póki co idziemy na dalszą część spaceru ; P a na obiad gofry hehe tak tak myślałam o tym że na pewno by Ci smakowaly Madlen hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 22:03
ewelina_d, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
"Połączenie" super, również zajebisty jak dla mnie "Labirynt", "Iluzja"
Caśka zaraz będę patrzyć co to te "Zgromadzenie" bo mąz siedział pół godz szukał filmu i się poddał dużo juz żeśmy pooglądali.
Goplanka trzymaj sie biedaku i wracaj do siebie!
Muszę i ja chyba się ogarnąć z tym wiatrakiem bo u mnie non stop chodzi
Pati super zdjęcia, wypoczywajcie sobie
Ja dzis się przejęlam bo ruchów od rana zero ale mąż położył twarz na brzuch zaczął gadać i bum kom aż podskoczyłam. Ale i tak leniwie dzis bardzo, jutro połówkowe nie moe się doczekac poznania płci!Oczywiście jak zwykle się stresuję przed ważeniem bo za dużo do przodu a mój gin sportowiec dieteyk i co tam jeszcze! Buuu;/
Goplana, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
filmy które podałyście pewnie super ale nie ma ich na youtubie...a ja potrzebuje jakiś któy jest na youtubie gdyż oglądam z telewizora a inne strony internetowe w tv za bardzo zamulają.
U mnie lekka burza i deszcz, ale jest może o 2 stopnie chłodniej. -
nick nieaktualnyMy ostatnio z dobrych filmów które akurat mi podeszły oglądaliśmy Przypadek 39 (horror) i Jack Ryan Shadow Recruit (Thriller)
Madlen, a nie masz w TV wejścia USB (ściągnąć film i podłączyć na jakimś nośniku do TV), hdmi lub takie zwykłe eurozłącze (spiąć kompa z TV i również móc swobodnie oglądać coś co się ściągnie)?
Pati śliczne foty:) Pogoda udana;) wypoczywaj!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No i juz w domku wykapani w łóżku siedzimy Marcela Nelcia kopie bo położył głowę na brzuszku
jutro wystawie foto raczka w plamy hehe
kurze a się smarowalam dzisiaj juz tyle razy na plazy i przed filterek a po nawilzajacy i dalej w ciapki ;oo
Goplanka no to oby szybciutko przeszło Tobie z ta szyja...buziamy na Zdrówko :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 23:10
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
wpadłam tylko z pozdrowieniami z gorącego Porto! Niestety specjalności regionu nie spróbuje, no chyba że przywiozę sobie jedną buteleczke do domciu
xpatiiix3, lkc, mada_lena, Viviana, Goplana, Maga31, Madlen222, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, FK81 lubią tę wiadomość
-
Ja też wpadłam się przywitać po dłuższej nieobecności. Byłam z dziećmi i mężem nad zalewem przez cztery dni i jak dla nas wystarczająco. Brakowało mi tylko internetu i wieści co u Was, ale jak wróciliśmy po południu zaraz zasiadłam i Was nadrobiłam. Dopiero skończyłam. A tu tyle się wydarzyło, jedną połamało, druga cierpi z powodu twardnień, trzecia brzuch poparzyła...oj dziewczynki, wracajcie szybko do zdrowia bo nie lubimy czytać takich smutnych wiadomości. Siedzę sobie na tarasie, popijam herbatkę., wiaterek mnie chłodzi. Chyba tu zostanę na noc
lkc, mada_lena, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Pati super wyglądasz
fajnie że pogoda dopisuje. Smaruj się filtrami. Dotty wypoczywaj i specjały zabieraj do domu. Co do wózka to pewnie że nie ma co zakładać że się popsuje. Ja pytałam w sklepie to mi powiedzieli że niby naprawy robią też po gwarancji i to za darmo. My jak na razie nie mamy gdzie wózka trzymać no i nie wiemy jaki więc nie kupujemy
ochłodziło się i jest super
xpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:aaaaa caśka "Zgromadzenie " to horror! Odpada u mnie! Za duży schizol jestem , nie lubie:D
no wlasnie nie do końca, u mnie na pudelku pisze thrillerjest bardzo lightowy, zero krwi, przyjemnie sie oglada. Nie ma w nim ani rzeźni ani nic, trochę taki psychologiczny, trzeba myslec oglądając
jest na prawde bardzo spoko, ogladalam go wiele razy.
-
Goplana kuruj sie. Wspolczuje bo znam ten bol a co dopiero w ciąży. Pati super zdjecia:) my tesknimg za synkiem nie dzwoni wiec musi się dobrze bawić na tym obozie. Komoda zlozona. Zaraz lece krew upuscic tsh ft4 i toxo. Mil
ego dnia dziewczyny. -
A ja trochę sie martwie bo żadko czuje ruchy obecnie, tylko jakies male wypychanie ku górze, jakas kopniaczek pojedynczy, albo w pęcherz. Wcześniej parę dni temu kopal po pecherzu, teraz ucichlo... Martwi mnie to.
w srode dopiero mam połówkowe... A wolałam jak kopal w pęcherz, przynajmniej bylam spokojna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 06:39