Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Desou i Madlen - myślę o Was dziewczyny od rana!
Evik - nie stresuj się, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze:)
CookieCookie - witaj na "listopadówkach"
od razu podczepię się pod wózek, o którym pisałaśmoje 2 kuzynki korzystały z Quinny Buzz 3 i były zachwycone, prowadziłam ten wózek wiele razy i chodził jak po maśle, nic nie skrzypiało, nic nie odpadało, gondola faktycznie nie poraża wielkością, ale to nic nowego, spacerówka mega wygodna. Dodam, że wózki eksploatowane były często gęsto i bynajmniej po galeriach handlowych i parkowych alejkach
dały radę!
Jak dla mnie wart swojej ceny choćby ze względu na komfort prowadzenia, bo co do designu to Mood go bije na głowę (i Buzz 3 i Buzz 4)
Goplana - przyznaj sie, że sobie morphine zapodałaś i dlatego nie boli! ha!!
Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Junior się chyba pogodził z faktem, że będzie siostra, chociaż nadal nos na kwintę
Na początku zareagował tak "Coooo. Fuuuuuuj":D:D
Parę miesięcy minęło i teraz nie ten człowiek, głaszcze brzuch, przytula się i jakiś taki spokojniejszy chybalkc, Goplana, KUNIAK, Marzena27, KasiaKa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyGoplana niech ból już nie wraca:)
Nastka to chore że w ogóle Twoja siostra dopuściła sie podkradania pieniązkow dziecku! Ubilabym chyba. ..
Karmelek mój luby narazie angażuje sie w wiązanie mi butów kiedy trzeba i masaż stóp:D no i tuli.brzuszka:)
Co do kremów ja używam ziaji krem do rozstępów po 4 mcu. Fakt że miałam je już wcześniej po dużym skoku wagi kilka lat temu ale trzeba uważać żeby się nie powiększaly. Chociaż wiem że na 100% mnie nie uratuje.
My czekamy na wizyte u gina - wyniki powychodzily dobre również glukoza; D
mały sie rozszalał pewnie się cieszy na wizyteszkoda że na usg tak długo trzeba będzie czekać...
Goplana lubi tę wiadomość
-
Rewolucja a nie mowilam?!
o wozkach wiesz wszystko. a o tym wozku Quinny Buzz 3 to moge wszystkim zainteresowanym powiedziec, ze : mialam okazje go ogladnac- sasiadka rodzicow taki ma, na gondole nie narzekala, ale jej mala jest taka malutka, teraz ma 10 miesiecy, wiadomo korzystaja ze spacerowki, ale ta mala wyglada jakby miala z 5-6 miesiecy. Malensto po prostu.
ladny wozek, ciekawie wyglada, ale jak dla mnie to troche cena kosmiczna.
kompletnie nie wiem jaki wozek kupictutki ladne, dada tez inne tez mi sie podobaja...
Udanych polowkowych
moje rozstepy zyja wlasnym zyciem, na brzuchu zero, na piersiach zero, jedynie mam chyba tam gdzie nikt inny nie ma - na udach od wewnatrz. taka rodzinna tradycja..smaruje wszystko z uporem maniaka a one i tak tam wychodza i wychodza. kupilam ostatnio oliwke w rosmanie i jak sie nasmaruje nia to sie czuje jak kurczak gotowy do wrzucenia na rozno, tylko przypraw brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:50
RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nastka151 wrote:cześć Dziewczynki:)
U nas znowu upał że wytrzymać się nie da:( Ja juz chce wrzesień!!!!
Desou trzymam kciuki żeby wszystko było wporządku te plamienia oby się okazały tylko kwestią upałów które panują u nas a nie niczym poważnym. Będę trzymać kciukasy z całych sił za Ciebie i maleństwo.
MAdlen222 trzymam kciukasy za Julka żeby przybrał na wadze:)
Ja w niedzielę przekonałam się jak szybko można znienawidzić własną matkę. Takich słow jakie usłyszałam od niej chyba najgorszego wroga nie usłyszałam. Nie rozumiem jak własna matka może tak wyrózniac swoje dzieci i zawsze stawać w obronie tego co się zneca nad drugim. Moja siostra (19lat) okradła moją córkę (4 latka) z pieniążków które miała w skarbonce a moja matka z racji tego że śmiałam zwrócić mojej "siostrze" uwagę wyzwała mnei od kurew dziwek że mam sie leczyć u psychiatry bo czego ja oczekuję przecież miała prawo zabrać młodej pieniążki które są odkładane na disneyland itp. Sama jestem matką ale nigdy bym czegoś takiego nie powiedziała mojemu dziecku.
Nie nawidzę mojej matki, za to mogłam zobaczyć jak bardzo mogę polegać na swoim partnerze który stanął w mojej obronie. I wczoraj starał sie mi wynagrodzić nerwy i żal. Zabrał mnie na cudowny spacer, był czuły i kochany.. Zabrał mnie na zakupy dla naszych pociech i kupił mi wkońcu robota kuchennego:)
Współczuję nastka, naprawdę, zarówno mama i siostra postępują źle i nie ma na ich zachowanie żadnego wytłumaczenia. Moim zdaniem - rozluźnij kontakty do minimum, a podczas odwiedzin stosuj metody jak przy obcych ludziach, czyli pozamykane drzwi, chowanie cennych rzeczy etc.
Kradzież to kradzież, jaki to przykład dla Oliwii?
Zdenerwowałam się kurcze.
co do butelek to ja kupiłam wczoraj z tommy tippe używałam z córką z polecenia położnej i moim zdaniem rewelacja. Młodej przypasowało idealnie kształt sutka nie odzwyczaił jej od ssania piersi. Karmiłam piersią ale z racji tego że było to lato dopajałam herbatką rumiankową. Laktator mam również z tej firmy i również byłam zadowolona. Co do smoczków to mam dylemat jeszcze bo nie wiem jaka końcówka przypasuje malutkiej i chyba kupię kilka i najwyżej oddam potem komuś te co nie będą pasowały.
-
lkc wrote:Rewolucja a nie mowilam?!
o wozkach wiesz wszystko. a o tym wozku Quinny Buzz 3 to moge wszystkim zainteresowanym powiedziec, ze : mialam okazje go ogladnac- sasiadka rodzicow taki ma, na gondole nie narzekala, ale jej mala jest taka malutka, teraz ma 10 miesiecy, wiadomo korzystaja ze spacerowki, ale ta mala wyglada jakby miala z 5-6 miesiecy. Malensto po prostu.
ladny wozek, ciekawie wyglada, ale jak dla mnie to troche cena kosmiczna.
kompletnie nie wiem jaki wozek kupictutki ladne, dada tez inne tez mi sie podobaja...
Udanych polowkowych
moje rozstepy zyja wlasnym zyciem, na brzuchu zero, na piersiach zero, jedynie mam chyba tam gdzie nikt inny nie ma - na udach od wewnatrz. taka rodzinna tradycja..smaruje wszystko z uporem maniaka a one i tak tam wychodza i wychodza. kupilam ostatnio oliwke w rosmanie i jak sie nasmaruje nia to sie czuje jak kurczak gotowy do wrzucenia na rozno, tylko przypraw brakuje
Ja też mam na udach od wewnętrznej strony! i na tyłku! brzuch czyściuteńki:D:D
RewolucjaSięDzieje moja pseudo siostra ma zakaz zblizania sie do moich dzieci i zakaz wstępu do mojego domu przyłapałam ją na gorącym uczynku i nie chce jej znać. Zrozumiałabym jakby mi coś wzieła ale małemu dziecku to już dla mnie skandal. Moja matka zawsze za nią stała nawet jak dostała kuratora zawsze jej chroniła tyłek mimo iż ja napierniczała że matka wiecznie posiniaczona chodziła. Interniowałam razem z bratem już tyle lat ale to nie przynosi skutku i zawsze ja jestem tą najgorszą niestety. Wczoraj doszłam do wniosku że nie ma sensu się starać, że mam swoją rodzinę i że jestem w niej szczęsliwa. Właściwie nigdy nie miałam matki bo wychowywali mnei dziadkowie jak urodzila się moja pseudo siostra to matka mnie im oddala i nawet mi jej brakowac chyba nie będzie ale jest mi przykro że tak można własne dziecko odpychac.
Ja też mam pierwszą córcie z innego związku teraz druga będzie z obecnego ale nigdy nam nei przeszło przez myśl żeby odpychac, czy wyróżniać dzieci. Obie sa nasze i obie będziemy kochać tak samo. -
nick nieaktualny
-
Ninusia, jak ja Ci zazdroszczę gotowego pokoju! Mój mąż robi w chacie wielki syf i hałas, bo szykuje się do burzenia ściany. Wykończy nas ten hałas, a jeszcze prawie nic nie jest zrobione... Dopóki pokój nie będzie zrobiony, to nie będę miała gdzie układać rzeczy dla Antka, więc te zakupy się odwlekają. Do tego nie wyobrażam sobie tych porządków, prania i prasowania w 9 miesiącu. Oczywiście wiem, że moja mama przyleci, ale wolałabym sama to robić, w końcu ją też boli kręgosłup, łokcie...
Goplana, fajnie, że przechodziMacica macicą, ale ten upał na pewno się dokłada do duszności. Polecam się troszkę rozciągnąć, bo ja też miałam duszności (trochę inne, nie mogłam nabrać pełnego wdechu ani się wyprostować) i rozciąganie dużo mi dało.
Madlen, trzymam kciuki za Julka! Pamiętaj, że Ci wielcy Holendrzy inaczej podchodzą do tematu i brakuje im tolerancji dla mniejszych nacji!
Desou, oby wszystko się szybko wyjaśniło i po Twojej myśli. W końcu to już nie pierwszy taki epizod u Ciebie a dzidzia dzielnie i zdrowo się trzyma!
Powoli się szykuję do pracy. Ale mi się nie chce.
Nastka, właśnie doczytałam o Twojej siostrze i po prostu wierzyć się nie chce. Matkę masz najwyraźniej nienormalną, skoro uważa, że okradanie ludzi to nic złego a "ofiara" jeszcze powinna przeprosić najlepiej. Ale siostra to już kompletna degeneracja. Przepraszam na mocne słowa, coś się we mnie zagotowało, jak to przeczytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 11:06
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
A teraz coś przyjemniejszego skończyłam swoje opaseczki dla dziewczynek moich. Więc mam czas i jak obiecałam to będę teraz tworzyć dla Waszych. Jeśli któraś ma chęć to napiszcie kolorek kwiatka a ja jak obiecałam zrobię prezenciki dla Waszych córeczek:)
Kwiatek będzie wyglądał tak
mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Nastka masz rację masz swoją rodzinę w której jesteś szczęśliwa i o nia dbaj a z mamą i siostrą kontakty służbowe i tyle!
Ja równiez mam rozstępy na udach od wewnętrznej strony i troche nad biodrami:D
Powodzenia dziewczynki na dzisiejszych wizytach -
hej mamusie
ja dzisiaj przysnęłam konkret i spałam uwaga! 10 godzin
z małą przerwą o 7 na siku:p Desou trzymaj się, mam nadzieję że nic się nie dzieje i zaraz wyjdziesz do domku, Madlenn za Julka trzymam kciuki of corse, ale jestem pewna że będzie dobrze
Mada_lena hurtownie i sklepy w łodzi spisałam jak pisałyście na forum, jak mąż znajdzie troszkę czasu to się pojedzie jakoś po połowie sierpnia, tylko muszę sprawdzić jak tam pracują :] Nastka z pseudo siostrą to masakra, wstydu nie ma dziewczę
a co do słów Twojej rodzicielki no to niestety przykre bardzo...ja też chciałabym żeby nasza sypialnia była już przerobiona, łóżko sypialniane chyba jednak sprzedamy, ma 1,5 roku jest w stanie idealnym no ale potrzebujemy jednak mniejsze żeby w miarę można było się poruszać jak dojdzie łóżeczko Kaziaka
muszę chyba jakieś ćwiczenia dla ciężarnych odpalić i się poruszać bo mi tyłek rośnie, tylko że jak jest taka pogoda to mi się zajebiście nie chce...
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Rozstępy to mi się zrobiły szybko, bo bardzo szybko rosłam i mi na nogach skóra postrzelała. Do tego na pupie mam i kilka na biodrach, na nogach jak stoję nie widać, jak siedzę wyglądam jakby mnie ktoś oskalpował. No nic, przyzwyczaiłam się. Teraz chronię piersi co bym chociaż tam nie było, a na brzuchu na pewno się zrobią, ale smaruję co by psychicznie się wspomóc
Nastka jejku przykro z powodu zachowania siostry, jest już przecież dorosła, a zachowanie poniżej krytyki, jak potrzebuje pieniędzy mogła Ciebie zapytać, a mama faktycznie stronnicza.
Ewelinka mnie apap na kręgosłup ostatnio uratował, trzymaj się Kochana, jak Ci źle to pomyśl że i mnie to łapie, nie jesteś sama w tych bólach.
Trzymam kciuki za wizyty a martwiącym się mówię, że wszystkie dzieci listopadówek będą zdrowe i koniec kropka
Pinsleepe pomyśl o urlopie albo L4 jak nie będziesz miała siły dojeżdzać czy w pracy ciężko.
A teraz pytanie do mądrychdostałam skierowanie na badanie HBS, a czemu to badanie teraz mam robić, w związku z tym, że chcę CC, Goplanko jak myślisz, czy rutynowo się robi w ciązy? No i drugie pytanie poszłam po No-spe forte, dostałam No-spe Max, czy to to samo, kto się orientuje?
Evik lubi tę wiadomość
-
ja mam rozstępy z okresu dojrzewania, na piersiach mam i na biodrach tak jakby lekko na brzuch po bokach zachodziły i te na biodrach teraz w okresie ciąży rozciągają się z lekka wraz z brzuchem, więc są pięknie białe rozciągniete kreski...myślę że żadne kremy mi nie pomogą...
-
Vivianka, No-spa forte do dokładnie to samo co No-spa Max
Tyle że Max z racji mniejszej ilosci tabl.jest zarejestrowana jako lek b.r
Desou trzymam kciuki,ale cię wymęczy bidulo ten twój maluch
Madlen- za Julka też oczywiście trzymam:)
Evik,czasem jak opisujecie jakąś sytuację to jestem pełna podziwu dla waszego opanowania.Mnie nerwy puszczają od samego czytania.
Chyba bym wzięła obie za uszy i wyprowadziła za drzwi, które zatrzasnęłabym przed nosem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 11:34
Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość