Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
eeeeee tam laski nie ma co piszczec
ja juz zdazylam sobie wmowic i uwierzylam w to (chociaz wczesniej bardzo sie balam porodu), ze...... po prostu bedzie dobrze, swiat sie na tym nie skonczy. musi byc dobrze ! porod bedzie piekny bo na koniec bedzie mega nagroda, na ktora wszystkie czekamy i o ktora wiekszosc z nas sie starala ( dluzej lub krocej )
nie warto sie martwic na zapas, ze bedzie zle..
Goplana, Madlen222, Eve, FK81 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
u mnie jeszcze 17 dni
prawie 16
ach Ci niedobrzy ludzie klamali, ze studniowke ma sie tylko raz w zyciu! a tu prosze..
dobrze, ze kiecki na ta impreze nie trzeba kupowac bo by byl maly problemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 22:34
Goplana, RewolucjaSięDzieje, FK81 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Madlen, mam katalog Avent przed sobą i widzę dwa: jeden jakiś dziwny, nazwany podgrzewacz/termos (SCF256/00) i drugi, taki normalny SCF 255/57
Goplana, dobrze, że przypomniałaś, bo jeszcze bym przegapiłaW niedzielę mogę świętować!
Goplana, Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:
Chyba zjem porządny tort, taki na maśle, kapiący od kalorii!Goplana, Mamadomina lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Chyba zjem porządny tort, taki na maśle, kapiący od kalorii!
Tort dobry pomysł...
A skoro mowa o imprezach i świętowaniu, to czy robicie Baby Shower?
Wiem, że to trochę nie nasza tradycja i właściwie to nie przyszła mamusia ma to organizować, ale skoro tej miłej tradycji nikt nie praktykuje, to i nam nikt tego nie zorganizuje, cała nadzieja w nas
-
pinsleepe wrote:Madlen, mam katalog Avent przed sobą i widzę dwa: jeden jakiś dziwny, nazwany podgrzewacz/termos (SCF256/00) i drugi, taki normalny SCF 255/57
Goplana, dobrze, że przypomniałaś, bo jeszcze bym przegapiłaW niedzielę mogę świętować!
Dzięki kochana:) -
przed chwila dowiedzialam sie ze cos takiego jak podgrzewacz istnieje... i nie widac nigdzie zeby byl taki na dwie flaszki ale znalazlam cos takiego nie wiem czy to dobre i sie nada do aventa http://www.smyk.com/miniland-podgrzewacz-3-w-1-gotuje-podgrzewa,p1045590831,swiat-niemowlaka-p?reko=quartic
i zaznaczam ze sie nie znam w tych opisach aventa powtarza sie ze podgrzewa 125 ml w 4 minuty .. a moze zamiast takiego podwojnego podgrzewacza ktorego chyba nie ma lepiej podgrzac 250 mleczka i przelac do mniejszych flaszekAleksandra Joanna 17.11.2014
Nata wrote:madlenn no ten chyba też jest szybki
no moja studniówka za 9 dni
Ewelina a Ty już glukozę spożywałaś??
w którym to tyg się robi w ogóle? bo ja jutro się wybieram ale chyba spoko?
twój termin glukozy jest książkowy:)Nata lubi tę wiadomość
-
lkc wrote:przed chwila dowiedzialam sie ze cos takiego jak podgrzewacz istnieje... i nie widac nigdzie zeby byl taki na dwie flaszki ale znalazlam cos takiego nie wiem czy to dobre i sie nada do aventa http://www.smyk.com/miniland-podgrzewacz-3-w-1-gotuje-podgrzewa,p1045590831,swiat-niemowlaka-p?reko=quartic
i zaznaczam ze sie nie znam w tych opisach aventa powtarza sie ze podgrzewa 125 ml w 4 minuty .. a moze zamiast takiego podwojnego podgrzewacza ktorego chyba nie ma lepiej podgrzac 250 mleczka i przelac do mniejszych flaszek
prawda to czy urban legend? któraś wie? -
ewelina_d wrote:ja czytałam (ale za cholerę nie pamiętam gdzie), że duża część kobiet w ogóle jedzenia w butelce nie podgrzewa, tylko podaje w temperaturze pokojowej i to ponoć ogranicza przeziębienia.
prawda to czy urban legend? któraś wie?