Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caśka a mnie zaciekawiło imię Świetopełk, nawet nie wiedziałam, że takie jest:)
Kurcze cały czas przewija się temat porodu ja się go boje jak cholera:(. Jeszcze nie wybrałam szpitala:( nie potrafię się zdecydować. Chyba sie skończy na tym, że mój mężuś podejmie decyzje jak będzie mnie wiózł.
Co do leżaczka ja go dostałam, więc nie mam dylematu czy kupić czy nie. Będę go używała ale po 3 miesiącach ( zresztą się zobaczy jak w praniu wyjdzie).
A teraz pytanie z innej beczki czy miewacie czasem ból krocza? Kurcze mnie dziś taki dopadł.
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyRewolucjaSięDzieje wrote:No bo mi się to kojarzy no
:D:D
http://demotywatory.pl/4025207
Dobre! Co poniektórzy mężczyźni powinni być poddawani takim zabiegom. Szczególnie ci, którzy odmawiają kobietom znieczulenia podczas porodu. Od razu zmieniliby zdanie.
Caśka, Pakosław? Serio??? o_O Od razu kojarzy mi się z łysymi panami pakującymi na siłowni.
RewolucjaSięDzieje, FK81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, tylko jeden z tych facetów wytrzymał 2 godziny, drugi wcześniej odpadł
Dziś miałam taką sytuację w pracy, że pytam kobietę, czy ją znieczulić a ona na to, że nie, chyba wytrzyma. W końcu dwójkę dzieci urodziła. Chociaż z drugiej strony poród to pikuś w porównaniu do tego, co jej się zdarzyło przeżyć u dentysty. Wtedy zaczęłam się zastanawiać, czy je tak ludzi na co dzień krzywdzę, czy ona trochę przesadza
Zaczynam labę. Do poniedziałku włącznie mam urlop a w poniedziałek mój gin usłyszy radosną nowinę, że odpuszczam. Stwierdziłam, że MOŻE za jakiś czas wrócę, chociaż na tydzień - dwa. Zawsze będę miała mniej do odrabiania (muszę czas ze zwolnienia odpracować, oczywiście normalnie za kasę, żeby zamknąć sprawę stażu).
RewolucjaSięDzieje, lkc lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Ja wlasnie wypisalam listę imion dla synka które mi sie podobaja i nie mogę sie zdecydowac: Aron, Czeslaw, Iwo, Karol, Miron, Oleg, Pakosław, Świetopełk, Wawrzyniec.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze widzę, że dziś na tapecie przyrost wagi. Szczerze, zdziwiłam się, bo moje 6 kg na plusie (chyba, bo od tygodnia nie mamy baterii w wadze), to jeden z wyższych wyników. A to niby dolna granica wg wykresu z belly. Taka się poczułam wielka... Mój gin nigdy mnie nie ważył i nie pytał, ile przytyłam. Tylko raz, jak siedziałam z kartonem soku (100% bez dodatku cukru) to rzucił tekst "pani takie rzeczy w ciąży pije?" A ja się poczułam, jakby mnie przyłapał z butelką denaturatu! Będzie mi witaminki wygadywał, co jeszcze
Wszyscy mi mówią, że tylko po brzuchu widać, że przybrałam, ale trudno mi ocenić, bo jak staję przed lustrem, to tylko ten brzuchol widzę
Rybka Nemo, zaczęło mnie boleć krocze, jak przeczytałam Twój post! Bardzo mi się to nie podoba.Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Moj maz mial mieć na imie swietopelk, krzywdę czemu pełek to bardzo ladne zdrobnienie. Ale do ściślej czolowki przeszly aron, miron i iwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:26
-
Dziewczyny moja siostra rodziła prawie 6 lat temu bez nacięcia i ją dziecię ciut porwało i kilka dni temu drugi poród podczas którego położna powiedziała ze powinno udać się bez nacięcia ale ona sama poprosiła żeby ją nacieła, zdecydowała się na to nawet jeżeli miała to być tylko profilaktyka.
Na pocieszenie oba bez znieczulenia
Generalnie chyba odchodzi się od nacięcia? -
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Dziewczyny moja siostra rodziła prawie 6 lat temu bez nacięcia i ją dziecię ciut porwało i kilka dni temu drugi poród podczas którego położna powiedziała ze powinno udać się bez nacięcia ale ona sama poprosiła żeby ją nacieła, zdecydowała się na to nawet jeżeli miała to być tylko profilaktyka.
Na pocieszenie oba bez znieczulenia
Generalnie chyba odchodzi się od nacięcia?
"Na pocieszenie"?! toż to szatan z tej kobiety! podziwiam i kłaniam się w pas:)
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.