Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
FK dacie rade ja na razie w dzień próbuje i jest ok hehe ale babcia się drze i mi przeszkadza bo zaraz jest on siada gołą dupa na dywan będziesz z Nim w szpitalu leżeć z infekcja siusiaka... Bla bla i zakłada jak tylko na chwile wyjde pieluche... ;o a i pochwałę się w tym tyg raz zrobił kupe na nocnik w pampersie ale cudownie brawo bilismy ze sam z Własnej inicjatywy no i ostatnio posiedzial na golasa siuski zrobił i jak chce kupę to siadać zaczął ale boi się jeszcze trochę chyba gołym tylkiem no i powiem Ci ze to chyba jego ciekawość dala mu do myślenia bo mnie wcale z oka ostatnio ni spuszcza i za mną nawet do WC wchodzi i się pyta czy upa czy sisi hahah no i jak wie juz co i jak to sam chodzi do nocnika i teraz mówi co robi
czasem zdaze złapać zanim zrobi siku ale chyba już niedługo się uda
Eforts Tak na allegro
http://allegro.pl/papierki-paski-lakmusowe-ph-1-14-80szt-nowe-jakosc-i4450306743.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 22:14
FK81, eforts, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
FK81 wrote:No co za zlosliwy starszy brat..nasikal w karton z ciuchami Stefana, spi od pol godz, a ja dopiero zauwazylam.Padam. Bilans dzisiejszego dnia bez pieluchy: 2 kupy na podloge, siuskow nie zlicze. Choc bywaly rownie ciekawe dni, jak obkupkal sobie rowerek dostalam histerycznego ataku smiechu...trace nadzieje , ze sie odpieluchuje do 18, Boziu pomoz!!
FK wyluzuj, może to jeszcze nie jego czas. Nasz syn miał nocnik głęboko...do swoich 2 urodzin, a potem poprostu przestał korzystać z pieluch. a;e to w ciągu dnia, bo w nocy to już inna historia, w nocy miał taki sen że nic go nie budziło, az alarm wybudzenowy musieliśmy kupić.
I nie znosił nocnika, dopiero nakładka na kibelek i malutki podeścik zachęciły go do rezygnacji z pieluch w dzień
FK81 lubi tę wiadomość
-
Alka 3mcie sie... Moze po urodzeniu nie bedzie tak źle jak sie wydaje a cuda sie zdarzaja!!! Oj zdarzaja!!! Od tego jest nasz Jan pawel 2
nie jestem zbytnio religijna, ale wierze w moc tego człowieka
fk powodzenia w walce z wiatrakami hehe ale masz zabawnie:D:D
FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Idę w kimono, syn i mąż już śpią....jutro dalsza część porządków - od wczoraj wywaliłam 4 wory śmieci, a to nie koniec = czystki robię we wszystkich szafach...nie przyznam sie, że wywaliłam kilka baaaardzo starych ciuchów mojej drugiej połowy....
muszę zrobic miejsce, w ogole mam jakiś syndrom wicia gniazda, własnie mi sie włączył
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Macie racje dziewczyny, kiedys ten piekny dzien nadejdzie w koncu;). Podescik jest, klapa jest, nocnik jest, a sika i tak po kątach. Tyle, ze zaczyn sie reflektowac i na koncowce podbiega czasem do nocnika i stoi nad nim z siusiakiem w reku.Damy rade!!zmeczona jestem to marudze, dla podbudowania podpytam Matke jak wygladaly moje i rodzenstwa siuskowe historie;).
xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość
-
Alka takie niesprawiedliwe co Cię spotkało. Chciałabym żeby się Wam ułożyło jak najlepiej i przyszło mi do głowy, że lekarze tak bardzo często się mylą w swoich diagnozach a dzieci rodziców którzy bardzo je kochają dają im siłę żeby walczyć o swoje życie i zdrowie... Mam nadzieję że tak właśnie będzie
Goplana lubi tę wiadomość
-
Viviana to super tylko 6zl a ukoi nerwy
wzielam priorytetem ale ile będzie szło to nie wiem
pewnie do wtorku będą
a ja będę spokojniejsza
akurat w tych wychodzi na to że fioletowy pokazuje wody, o ile się nie myle
a przecież to to samo co jest w tych drogich testach
zdzieraja dobrze z ludzi za taki pasek /papierek we wkładce
Kurde mała mnie kopie aż w pachwine normalnie gdzies w udzi czuje to i kość łonowa dziwne uczucie... Ajj i szyjka odkopana aż boli brzuchol tak kopie teraz... ;o takie male a tyle siły ma w sobieLivia
Nela
Marcel
-
alka trzymam mocno kciuki za Was. Mam nadzieję że jednak wszystko skończy się pomyślnie i że to jakaś pomyłka.
My już po rocznicy, tort zjedzony, któraś z Was pytała o niego, ja robię tak że kupuję dwa spody bezowe, śmietankę 30 lub 36% 500ml, 3 fixy do śmietanki, mascarpone, cukier puder, ubijam śmietankę, pod koniec ubijania dodaję fixy, mascarpone i cukier puder (wg uznania), następnie smaruje bezy śmietanką przekładam owocami i do lodówkitaki deser można zrobić też w salaterkach z małymi bezami i owocami:-) Ogólnie to powiem tak że jestem rozczarowana bo mój ślubny nawet mi kwiatka nie kupił
-
jako, że nastał czas dołów (ja wieczornie dołączam, mąż na browarze z kolegami drugi raz w ciągu tygodnia, a ja kolejny cały dzień sama w domu), to może chociaż na tym zarobić...
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139944,16398601,Gorzkie_zale_za_pieniadze.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 23:32
Goplana, lkc lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Witam się w mojej bezsenności, zaczynam się do niej przyzwyczajać
Nata - nie przejmuj się... chłopyBezę zjadł, i zadowoloony
Oni wybitnie nie widzą logicznego sensu w kupowaniu wiechci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 04:38
-
hej dziewczyny! czytam was od dluzszego czasu natomiast nie pisalam do tej pory, jakos tak nie mialam kiedy, ale mam do was pytanie. czy wy tez w karcie ciazy musicie miec wpis konsultacji stomatologa i internisty jezeli tak co jest tam wpisane? tylko info ze konsultacja sie odbyla czy szczegolowe wyniki konsultacji?