X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, trzymam kciuki za Was

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dasz linka? Przez neta kupiłaś?

Desou może to rada nie na teraz ale mój ginekolog mi mówił ze jego żona miała predyspozycje do przed wczesnych skurczy i basen pomagał jej macicy się relaksować :) co im przeciw działało

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK dacie rade ja na razie w dzień próbuje i jest ok hehe ale babcia się drze i mi przeszkadza bo zaraz jest on siada gołą dupa na dywan będziesz z Nim w szpitalu leżeć z infekcja siusiaka... Bla bla i zakłada jak tylko na chwile wyjde pieluche... ;o a i pochwałę się w tym tyg raz zrobił kupe na nocnik w pampersie ale cudownie brawo bilismy ze sam z Własnej inicjatywy no i ostatnio posiedzial na golasa siuski zrobił i jak chce kupę to siadać zaczął ale boi się jeszcze trochę chyba gołym tylkiem no i powiem Ci ze to chyba jego ciekawość dala mu do myślenia bo mnie wcale z oka ostatnio ni spuszcza i za mną nawet do WC wchodzi i się pyta czy upa czy sisi hahah no i jak wie juz co i jak to sam chodzi do nocnika i teraz mówi co robi :) czasem zdaze złapać zanim zrobi siku ale chyba już niedługo się uda ;)

Eforts Tak na allegro :)
    http://allegro.pl/papierki-paski-lakmusowe-ph-1-14-80szt-nowe-jakosc-i4450306743.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 22:14

FK81, eforts, Eve lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    No co za zlosliwy starszy brat..nasikal w karton z ciuchami Stefana, spi od pol godz, a ja dopiero zauwazylam.Padam. Bilans dzisiejszego dnia bez pieluchy: 2 kupy na podloge, siuskow nie zlicze. Choc bywaly rownie ciekawe dni, jak obkupkal sobie rowerek dostalam histerycznego ataku smiechu...trace nadzieje , ze sie odpieluchuje do 18, Boziu pomoz!!;)

FK wyluzuj, może to jeszcze nie jego czas. Nasz syn miał nocnik głęboko...do swoich 2 urodzin, a potem poprostu przestał korzystać z pieluch. a;e to w ciągu dnia, bo w nocy to już inna historia, w nocy miał taki sen że nic go nie budziło, az alarm wybudzenowy musieliśmy kupić.
    I nie znosił nocnika, dopiero nakładka na kibelek i malutki podeścik zachęciły go do rezygnacji z pieluch w dzień

FK81 lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka 3mcie sie... Moze po urodzeniu nie bedzie tak źle jak sie wydaje a cuda sie zdarzaja!!! Oj zdarzaja!!! Od tego jest nasz Jan pawel 2 ;) nie jestem zbytnio religijna, ale wierze w moc tego człowieka ;)

fk powodzenia w walce z wiatrakami hehe ale masz zabawnie :D:D:D

FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w kimono, syn i mąż już śpią....jutro dalsza część porządków - od wczoraj wywaliłam 4 wory śmieci, a to nie koniec = czystki robię we wszystkich szafach...nie przyznam sie, że wywaliłam kilka baaaardzo starych ciuchów mojej drugiej połowy....

muszę zrobic miejsce, w ogole mam jakiś syndrom wicia gniazda, własnie mi sie włączył

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje dziewczyny, kiedys ten piekny dzien nadejdzie w koncu;). Podescik jest, klapa jest, nocnik jest, a sika i tak po kątach. Tyle, ze zaczyn sie reflektowac i na koncowce podbiega czasem do nocnika i stoi nad nim z siusiakiem w reku.Damy rade!!zmeczona jestem to marudze, dla podbudowania podpytam Matke jak wygladaly moje i rodzenstwa siuskowe historie;).

xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzięki Pati!!

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Pati mam te same paski, od koleżanki dostałam, tylko nie wiedziałam jaki kolorek to wody itp. Będzie Ci o wiele spokojniej, ja jeszcze nie robiłam, ale zawsze jak cos mam w domu.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka takie niesprawiedliwe co Cię spotkało. Chciałabym żeby się Wam ułożyło jak najlepiej i przyszło mi do głowy, że lekarze tak bardzo często się mylą w swoich diagnozach a dzieci rodziców którzy bardzo je kochają dają im siłę żeby walczyć o swoje życie i zdrowie... Mam nadzieję że tak właśnie będzie

Goplana lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana to super tylko 6zl a ukoi nerwy ;) wzielam priorytetem ale ile będzie szło to nie wiem :P pewnie do wtorku będą :P a ja będę spokojniejsza :) akurat w tych wychodzi na to że fioletowy pokazuje wody, o ile się nie myle ;) a przecież to to samo co jest w tych drogich testach :P zdzieraja dobrze z ludzi za taki pasek /papierek we wkładce :)

Kurde mała mnie kopie aż w pachwine normalnie gdzies w udzi czuje to i kość łonowa dziwne uczucie... Ajj i szyjka odkopana aż boli brzuchol tak kopie teraz... ;o takie male a tyle siły ma w sobie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka trzymam mocno kciuki za Was. Mam nadzieję że jednak wszystko skończy się pomyślnie i że to jakaś pomyłka.
    My już po rocznicy, tort zjedzony, któraś z Was pytała o niego, ja robię tak że kupuję dwa spody bezowe, śmietankę 30 lub 36% 500ml, 3 fixy do śmietanki, mascarpone, cukier puder, ubijam śmietankę, pod koniec ubijania dodaję fixy, mascarpone i cukier puder (wg uznania), następnie smaruje bezy śmietanką przekładam owocami i do lodówki :-) taki deser można zrobić też w salaterkach z małymi bezami i owocami:-) Ogólnie to powiem tak że jestem rozczarowana bo mój ślubny nawet mi kwiatka nie kupił :-(

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672 ja chyba sporo kupię od tego kogoś :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, trzymaj się i oby stał się cud!!

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jako, że nastał czas dołów (ja wieczornie dołączam, mąż na browarze z kolegami drugi raz w ciągu tygodnia, a ja kolejny cały dzień sama w domu), to może chociaż na tym zarobić...
    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139944,16398601,Gorzkie_zale_za_pieniadze.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 23:32

Goplana, lkc lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka kochana trzymajcie się:) życzę Wam dużo siły i wytrwałości...

relgh3714vlmssyj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 03:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina podejrzane :P

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)
    Witam się w mojej bezsenności, zaczynam się do niej przyzwyczajać :)

Nata - nie przejmuj się... chłopy :) Bezę zjadł, i zadowoloony :) Oni wybitnie nie widzą logicznego sensu w kupowaniu wiechci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 04:38

jftycms.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, u nas rocznica za tydzień w czwartek, zobaczymy czy nie zapomni, ehh...

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! czytam was od dluzszego czasu natomiast nie pisalam do tej pory, jakos tak nie mialam kiedy, ale mam do was pytanie. czy wy tez w karcie ciazy musicie miec wpis konsultacji stomatologa i internisty jezeli tak co jest tam wpisane? tylko info ze konsultacja sie odbyla czy szczegolowe wyniki konsultacji?

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ