X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,a jak powazna jest u niej ta choroba? Moj syn juz teraz sie lamie

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,a jak powazna jest u niej ta choroba? Moj syn juz teraz sie lamie

• FK81 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona ma łgodną formę, u niej się uaktywniło jak miała 4 lata dopiero. jak chcesz to Cie z nia skontaktuje,ma duza wiedze na temat tej choroby.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    No ona ma łgodną formę, u niej się uaktywniło jak miała 4 lata dopiero. jak chcesz to Cie z nia skontaktuje,ma duza wiedze na temat tej choroby.

Byłam juz u tylu specjalistow ,w poniedzialek wizyta u jakiegos profesora z gdanska. Kazdy mowi,ze w najlepszym przypadku bedzie na wozku,skoro teraz juz sie łamie... Bylismy w Czestochowie,tylko czekac na cud. W glowe mi zachodzi,zyje z dnia na dzien,chociaz nie wiem czy to mozna nazwac zyciem

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, strasznie mi przykro! Życzę Wam dużo siły z zmaganiach z chorobą synka. Nie potrafię sobie wyobrazić, co czujecie :(

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to jest niesprawiedliwe,caly czas bylo dobrze,dopiero na polowkowych wyszlo...mam zal do calego swiata

• alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wsparcie ,ale musze znikac zeby nie dolowac Was,wszystkiego dobrego. Moze kiedys jak dojde do siebie to zajrze .

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro alka89, ale życze Wam dużo siły, wzajemnego wsparcia i wytrwałości. Wszystko się ułoży, bo kochacie to maleństwo!

nxbhnwz.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka przykro mi. Wytrwałości i miłości dla Was.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, tak mi przykro... ale nigdy nie trać nadziei, nie można. Daj synkowi szansę, niech się urodzi, zrobią mu porządne badania DNA, dopiero wtedy będzie można ocenić rokowanie, a i nawet to potrafi się zmieniać osobniczo. Poszczególne przypadki mimo tych samych zmian genetycznych mogą się różnić.
    Nie trać nadziei.

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka po prostu jestem wstrząśnięta, ogromnie mi przykro, życzę Ci dużo siły, wspieram mocno.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny mogę prosić o te dwa przepisy wasze na bułeczki i ciasto? przeszukuje ale tyle mamy stron że nie mogę znaleźć.. marzy mi się coś upiec pysznego i sprawdzonego

Przepis na jagodzianki: http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-bulki-slodkie/553-przepis-na-jagodzianki

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Jestem zakochana!
    W pokoiku miały być kolory szary-biały-fuksja ale chyba będzie szary-biały-mięta!

owqa2k1kc5xm_t.jpg

9il6ad8l9prl_t.jpg

Cuuuuo połączenie kolorów, łóżeczko także:):):)

KUNIAK lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Madalena - mój też by wolał CC, choć ciągle podkreśla, że chce abym sama wybrała. Dla faceta to na pewno lepsza opcja, bo wszystko zaplanowane kiedy się zacznie, i czas i miejsce - mężczyźni lubią mieć wszystko w grafiku. Nie musi bezradnie stać, albo latać w kółko i patrzeć jak cierpisz. Dla nich sama wizja porodu SN to mega stres :)

Mój się w ogóle nie śmie odzywać jeśli chodzi o poród, najlepsze wyjście ;) dyplomatyczne bardzo :D
    Cokolwiek by nie powiedział to latałyby talerze, bo odniosłabym wrażenie, że narzuca mi jakieś normy postępowania:D:D:D
    Mówi tylko "będzie, co będzie" jak mu jęczę o cc ;):D

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, bardzo mi przykro, teraz dopiero doczytałam,
    życzę Ci dużo siły i wytrwałości!!!

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co zamówiłam zwykle paseczki lakmusowe do sprawdzania czy to wody tak mi koleżanka doświadczona doradziła heheh mówiła że jej położna też to doradzała i tak też sprawdzała na wkładce bądź przykładając sobie samej pasek bezposrednio albo patyczkiem do uszu czystym pogmerala i na pasek ,no i mówiła że działa jak wody to będzie granatowy nawet czarny i że wody mają zasadowe ph ,a za 80szt 6 zł z groszem na allegro ;oo wiec co się szczypac ;P dla świętego spokoju wyprobuje ;)

Dotty84 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam takie paseczki od gin. Fajna sprawa. Wody sa zasadowe i barwia sie od niebieskiego do fioletowego. Popatrze na all. Bo te strikte do bad wód sa bardzo drogie, a zasada działania ta sama.

Mnie gin kazała przyłożyć do przedsionka pochwy i chwilke potrzymac. Albo tak jak piszesz na bieliźnie, wkładce potrzymac kilka sekund.
    Dzis tez mam duzo wydzieliny. A przy jeździe po naszych dziurawych drogach to czułam jak robi sie mokro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:51

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka , przykro mi ze Was to spotkało.Ze spotyka kogokolwiek :( Mam nadzieje ze sie jakoś ułoży. Dużo siły kochana :@

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkurzyłam buty do biegania - IDĘ je marszem przewietrzyć :)

xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za zlosliwy starszy brat..nasikal w karton z ciuchami Stefana, spi od pol godz, a ja dopiero zauwazylam.Padam. Bilans dzisiejszego dnia bez pieluchy: 2 kupy na podloge, siuskow nie zlicze. Choc bywaly rownie ciekawe dni, jak obkupkal sobie rowerek dostalam histerycznego ataku smiechu...trace nadzieje , ze sie odpieluchuje do 18, Boziu pomoz!!;)

Eve lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ