X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,a jak powazna jest u niej ta choroba? Moj syn juz teraz sie lamie

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,a jak powazna jest u niej ta choroba? Moj syn juz teraz sie lamie

• FK81 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona ma łgodną formę, u niej się uaktywniło jak miała 4 lata dopiero. jak chcesz to Cie z nia skontaktuje,ma duza wiedze na temat tej choroby.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    No ona ma łgodną formę, u niej się uaktywniło jak miała 4 lata dopiero. jak chcesz to Cie z nia skontaktuje,ma duza wiedze na temat tej choroby.

Byłam juz u tylu specjalistow ,w poniedzialek wizyta u jakiegos profesora z gdanska. Kazdy mowi,ze w najlepszym przypadku bedzie na wozku,skoro teraz juz sie łamie... Bylismy w Czestochowie,tylko czekac na cud. W glowe mi zachodzi,zyje z dnia na dzien,chociaz nie wiem czy to mozna nazwac zyciem

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, strasznie mi przykro! Życzę Wam dużo siły z zmaganiach z chorobą synka. Nie potrafię sobie wyobrazić, co czujecie :(

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to jest niesprawiedliwe,caly czas bylo dobrze,dopiero na polowkowych wyszlo...mam zal do calego swiata

• alka89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wsparcie ,ale musze znikac zeby nie dolowac Was,wszystkiego dobrego. Moze kiedys jak dojde do siebie to zajrze .

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro alka89, ale życze Wam dużo siły, wzajemnego wsparcia i wytrwałości. Wszystko się ułoży, bo kochacie to maleństwo!

nxbhnwz.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka przykro mi. Wytrwałości i miłości dla Was.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, tak mi przykro... ale nigdy nie trać nadziei, nie można. Daj synkowi szansę, niech się urodzi, zrobią mu porządne badania DNA, dopiero wtedy będzie można ocenić rokowanie, a i nawet to potrafi się zmieniać osobniczo. Poszczególne przypadki mimo tych samych zmian genetycznych mogą się różnić.
    Nie trać nadziei.

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka po prostu jestem wstrząśnięta, ogromnie mi przykro, życzę Ci dużo siły, wspieram mocno.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny mogę prosić o te dwa przepisy wasze na bułeczki i ciasto? przeszukuje ale tyle mamy stron że nie mogę znaleźć.. marzy mi się coś upiec pysznego i sprawdzonego

Przepis na jagodzianki: http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-bulki-slodkie/553-przepis-na-jagodzianki

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Jestem zakochana!
    W pokoiku miały być kolory szary-biały-fuksja ale chyba będzie szary-biały-mięta!

owqa2k1kc5xm_t.jpg

9il6ad8l9prl_t.jpg

Cuuuuo połączenie kolorów, łóżeczko także:):):)

KUNIAK lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Madalena - mój też by wolał CC, choć ciągle podkreśla, że chce abym sama wybrała. Dla faceta to na pewno lepsza opcja, bo wszystko zaplanowane kiedy się zacznie, i czas i miejsce - mężczyźni lubią mieć wszystko w grafiku. Nie musi bezradnie stać, albo latać w kółko i patrzeć jak cierpisz. Dla nich sama wizja porodu SN to mega stres :)

Mój się w ogóle nie śmie odzywać jeśli chodzi o poród, najlepsze wyjście ;) dyplomatyczne bardzo :D
    Cokolwiek by nie powiedział to latałyby talerze, bo odniosłabym wrażenie, że narzuca mi jakieś normy postępowania:D:D:D
    Mówi tylko "będzie, co będzie" jak mu jęczę o cc ;):D

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, bardzo mi przykro, teraz dopiero doczytałam,
    życzę Ci dużo siły i wytrwałości!!!

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co zamówiłam zwykle paseczki lakmusowe do sprawdzania czy to wody tak mi koleżanka doświadczona doradziła heheh mówiła że jej położna też to doradzała i tak też sprawdzała na wkładce bądź przykładając sobie samej pasek bezposrednio albo patyczkiem do uszu czystym pogmerala i na pasek ,no i mówiła że działa jak wody to będzie granatowy nawet czarny i że wody mają zasadowe ph ,a za 80szt 6 zł z groszem na allegro ;oo wiec co się szczypac ;P dla świętego spokoju wyprobuje ;)

Dotty84 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam takie paseczki od gin. Fajna sprawa. Wody sa zasadowe i barwia sie od niebieskiego do fioletowego. Popatrze na all. Bo te strikte do bad wód sa bardzo drogie, a zasada działania ta sama.

Mnie gin kazała przyłożyć do przedsionka pochwy i chwilke potrzymac. Albo tak jak piszesz na bieliźnie, wkładce potrzymac kilka sekund.
    Dzis tez mam duzo wydzieliny. A przy jeździe po naszych dziurawych drogach to czułam jak robi sie mokro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:51

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka , przykro mi ze Was to spotkało.Ze spotyka kogokolwiek :( Mam nadzieje ze sie jakoś ułoży. Dużo siły kochana :@

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkurzyłam buty do biegania - IDĘ je marszem przewietrzyć :)

xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za zlosliwy starszy brat..nasikal w karton z ciuchami Stefana, spi od pol godz, a ja dopiero zauwazylam.Padam. Bilans dzisiejszego dnia bez pieluchy: 2 kupy na podloge, siuskow nie zlicze. Choc bywaly rownie ciekawe dni, jak obkupkal sobie rowerek dostalam histerycznego ataku smiechu...trace nadzieje , ze sie odpieluchuje do 18, Boziu pomoz!!;)

Eve lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ