Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
FK81 wrote:No ona ma łgodną formę, u niej się uaktywniło jak miała 4 lata dopiero. jak chcesz to Cie z nia skontaktuje,ma duza wiedze na temat tej choroby.
Byłam juz u tylu specjalistow ,w poniedzialek wizyta u jakiegos profesora z gdanska. Kazdy mowi,ze w najlepszym przypadku bedzie na wozku,skoro teraz juz sie łamie... Bylismy w Czestochowie,tylko czekac na cud. W glowe mi zachodzi,zyje z dnia na dzien,chociaz nie wiem czy to mozna nazwac zyciemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka, tak mi przykro... ale nigdy nie trać nadziei, nie można. Daj synkowi szansę, niech się urodzi, zrobią mu porządne badania DNA, dopiero wtedy będzie można ocenić rokowanie, a i nawet to potrafi się zmieniać osobniczo. Poszczególne przypadki mimo tych samych zmian genetycznych mogą się różnić.
Nie trać nadziei. -
izia wrote:dziewczyny mogę prosić o te dwa przepisy wasze na bułeczki i ciasto? przeszukuje ale tyle mamy stron że nie mogę znaleźć.. marzy mi się coś upiec pysznego i sprawdzonego
Przepis na jagodzianki: http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-bulki-slodkie/553-przepis-na-jagodzianki
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Goplana wrote:Madalena - mój też by wolał CC, choć ciągle podkreśla, że chce abym sama wybrała. Dla faceta to na pewno lepsza opcja, bo wszystko zaplanowane kiedy się zacznie, i czas i miejsce - mężczyźni lubią mieć wszystko w grafiku. Nie musi bezradnie stać, albo latać w kółko i patrzeć jak cierpisz. Dla nich sama wizja porodu SN to mega stres
Mój się w ogóle nie śmie odzywać jeśli chodzi o poród, najlepsze wyjściedyplomatyczne bardzo
Cokolwiek by nie powiedział to latałyby talerze, bo odniosłabym wrażenie, że narzuca mi jakieś normy postępowania:D:D:D
Mówi tylko "będzie, co będzie" jak mu jęczę o cc
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Wiecie co zamówiłam zwykle paseczki lakmusowe do sprawdzania czy to wody tak mi koleżanka doświadczona doradziła heheh mówiła że jej położna też to doradzała i tak też sprawdzała na wkładce bądź przykładając sobie samej pasek bezposrednio albo patyczkiem do uszu czystym pogmerala i na pasek ,no i mówiła że działa jak wody to będzie granatowy nawet czarny i że wody mają zasadowe ph ,a za 80szt 6 zł z groszem na allegro ;oo wiec co się szczypac ;P dla świętego spokoju wyprobuje
Dotty84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dostałam takie paseczki od gin. Fajna sprawa. Wody sa zasadowe i barwia sie od niebieskiego do fioletowego. Popatrze na all. Bo te strikte do bad wód sa bardzo drogie, a zasada działania ta sama.
Mnie gin kazała przyłożyć do przedsionka pochwy i chwilke potrzymac. Albo tak jak piszesz na bieliźnie, wkładce potrzymac kilka sekund.
Dzis tez mam duzo wydzieliny. A przy jeździe po naszych dziurawych drogach to czułam jak robi sie mokro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:51
-
No co za zlosliwy starszy brat..nasikal w karton z ciuchami Stefana, spi od pol godz, a ja dopiero zauwazylam.Padam. Bilans dzisiejszego dnia bez pieluchy: 2 kupy na podloge, siuskow nie zlicze. Choc bywaly rownie ciekawe dni, jak obkupkal sobie rowerek dostalam histerycznego ataku smiechu...trace nadzieje , ze sie odpieluchuje do 18, Boziu pomoz!!
Eve lubi tę wiadomość