Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień!
Wstałam przed 6, poszłam do drugiego pokoju i z zamknietymi oczyma godzinę sluchalam sobie rmf classic, Stefanowi sie podobalo;).Po godzinie stwierdzilam, ze ocucilam sie na tyle, ze mozna na kompa isc. Stachu tez stweridzl , ze to dobra pora na wstanie, czyli klasyka bobasa;).
Co do rocznicy, Moj bodajze ani razu mi nic nie kupil, a w tym roku, zapomnial , jak nieraz sie zdarzalo, ale tym razem nie przypomnialam. Zrobilam mu tel awanture o jakas pierde, a do dzis, mimo , ze rocznice obchodzimy 29 maja, nie wspomnialam o tym. ciekawe kiedy mu sie przypomni, o ile;p..
Fajnego dnia!! -
Witam, z łóżka brzuchol boli jakbym miała kolke na całym brzuchu mała pod samymi żebrami i nie rusza się od wieczora...
nie wiem co jest prawie całą noc nie spalam przez ten brzuch normalne z boku na bok strach się przekrecic tak rwie w dołku... ;( muszę chyba mala pozaczepiac... A i jak mowilam ze w nocy nie wstaje ostatnio tak dzisiajn nie zlicze ile razy wstawalam...
Ok poruszałam małą i kopie ale boli strasznie ja kopie w ten napięty brzuch jak kamień mam... ;(
Masakra źle się czuje nie mam Ochoty na nic najlepiej zostać całych dzień w łóżku sama... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:17
Livia
Nela
Marcel
-
czesc
.
u nas rano mega ulewajak mi sie przyjemnie wstalo
widze ze sierpien to miesiac rocznicmy mamy 7 sama jestem ciekawa czy moj bedzie pamietal?! watpie
akurat z moim mezem jest tak ze jak mu przypomne i wie to zawsze stanie na wysokosci zadania, kwiaty, kolacja
ale jak nie przypomne to niesty moj nie ma pamjeci do dat
czekam na fachowca do remntu lazienki, mial byc o 9, juz sie boje czy przyjdzie, co za czasy, zeby trzeba bylo sie fachowca prosic zeby przyszedl.. a czekamy juz od maja!!
a i mam juz 27 tydzien!! belly pokazuje 7 miesiac, nie za szybko troche?! -
Witam u mnie od wczoraj pochmurnie i deszczowo. Przynajmniej można normalnie oddychać
Moja rocznica też w sierpniu, tylko że 11. Akurat wtedy ma urodziny szwagierka męża więc mój zawsze pamięta
Pati odpoczywaj, weź no-spe i mam nadzieje, że Ci przejdzie.
Alka jesteśmy z Tobą. Mam nadzieje, że jednak się okaże maluszek zdrowy
Karmelek też mi się wydaje, że ten 7 miesiąc to dopiero za tydzień się zaczyna ;p -
nick nieaktualnyHej, hej!
Racja, sierpień miesiącem rocznic - my też świętujemy 07.08. (4 lata po ślubie) i małżonek już mi zapowiedział, że zabiera mnie na kolację
monikamina - nie mam w karcie ciąży rubryczki dot. wizyty internistycznej i stomatologicznej.
karmelek - ten czas chyba po prostu tak szybko leci, ale coś mi się wydaje, że belly jakoś za szybko odmierza te miesiące -
Tak 7 to skończone 27
belly pokazuje zawsze miesiąc tydzień wczesniej jakby było ich 10..;p
A ja leże i zdycham czekam aż nospa zadziała i odpuści bo kopniaki przy takim skurczu są bolesne jeszcze w dół mi kopie ksiezniczka oprócz tego czkawke ma.. ;/
Monika witaj, odpowiedź cos wiecej o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:34
Livia
Nela
Marcel
-
Witam mamusie.
U nas od rana chłodno, przyjemnie.pada deszczyk.
Szykuje sie na wizytę, Viviana dam znac, podpytam gin:)
Maz ma wolne i juz od rana mnie wkurza wola za mna moja kochana foczko. Tak na żartyja mu dam foczke.
Monikamina witaj. Ja rowniez nie mam takiej rubryki w karcie.
Karmelek troszke juz czekacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:28
-
Pati odpoczywaj sobie!
no wlasnie mi sie tez wydawalo ze 7 miesiac to dopiero za tydziendobrze niech leci jak przekrocze 30 tydzien to chyba bede troche spokojniejsza.
zupaztytki to mamy tego samego dnia rocznice
monima ja mam taka rubryczke ale mam nie wypelniona. co prawda u dentysty na kontroli byla, ale nawet moja gin nie mowila ze ma to byc wypelnione
madalena powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:34
zupaztytki, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, ja po zakupach spożywczych z mężęm, mówił, że długo ze mną schodzi hehe, bo już powoli chodzę, ale spacerek był. Jest chlodniej ale coś już słońce wychodzi.
Madalena czekam na wieści z wizyty.
Karmelek belly za wcześnie ten 7 miesiąc pokazuje, bo 7mc to III trymestr.
Monika ja mam takie rubryki w karcie ciązy, ale gin nic nie mówił, czy mam odbyć te konsultacje.
Pati bierz no-spe i poleż na boku, mnie też co jakiś czas staje macica i wtedy kopniaki bolą mocniej, sa takie nieprzyjemne.
A ja już po rocznicy, my obchodzimy w lipcuJuż 5 lat minęło od ślubu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:58
-
hejka! rubrykę nawet nie wiem czy mam
ale nawet jeśli to nic tam nie mam wpisanego :p no powiem Wam że mój mąż miał wczoraj jakiś dziwny humor, chyba w robocie go ktoś wku...ogólnie to niezadowolony był że goście będą, chyba chciał posiedzieć ze mną tylko, no ale ja zaprosiłam bo w sumie w czerwcu miałam urodziny, ale goście nie dotarli bo ja trafiłam do szpitala, teraz niedawno imieniny no i teść by mi żyć nie dał,że nawet na ciasto nie przyszedł
więc wolałam mieć z głowy. no i zauważyłam, że jak nie zlecam mu zadań dodatkowych w drodze powrotnej to kwiaty dostaję, a jak zlecam (wczoraj np zakupy) to już mu się nie chce i mi nie kupuje..no nic wieczorem mu powiedziałam, że "dziękuję za kwiaty i że są piękne", spojrzał na mnie i powiedział "nie ma za co" ehhhh faceci, no ale i tak go kocham
u mnie dzisiaj pada, więc jak na razie lekki odpoczynek od upałów.
-
Dzień dobry dzisiaj. Dołączam do klubu zdołowanych. Serio, czy coś lata w powietrzu? Czy jest jakiś przepis regulujący to, że pod koniec drugiego trymestru ma się dolinę?
Wszystko było OK do czasu, aż mój mąż nie napisał mi smsa, że zamiast 2 godzinki na browarze jak planował, to nie wie kiedy wróci... "bo dawno kumpla nie widział i się fajnie rozmawia". I tu nastąpił krach. To świetnie, że się fajnie rozmawia, ale ze mną nie ma ostatnio okazji, bo a to na ćwiczenia z perkusji, a to gra, a to na piwo z kolegami. Ja go też dawno nie widziałam, bo ostatnio widuję tylko komputer. Oczywiście odbyło się to w mojej głowie, bo już nie raczyłam odpisać, a jak wrócił udawałam, że śpię, i tak samo rano... Pewnie bardziej wkurzona jestem na to, że jestem uziemiona w domu, a nie na niego, no ale sytuacja dolała mi oliwy do ognia...
No więc dziś od rana pogoda w Warszawie identyczna jak moja pogoda ducha - ciemno, buro, ponuro i zaraz zacznie lać... Pięknie się zaczyna moja studniówka, co nie?
Jadę dziś na rehabilitację, a traf chciał, że to w centrum handlowym, to może obejrzę jakieś kocyki, jest promocja na niektóre w Home&You... -
Talia zjedz coś słodkiego albo owoc słodki, nektarynke i się Dzidzia rozbuja, moja Mała też przez te upały w ciągu dnia robi wieksze drzemki niż wcześniej, a wczoraj rozmawiałam o upałach z moją kumpelą i mówię jej, że Mała źle znosi bo śpi, a ona mówi, że jak były upały to jej dziecko cały dzień nie pukało dopiero na wieczór. Także zjedz coś dobrego co pobudzi Maluszka.
talia22 lubi tę wiadomość