Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny
malo sie udzielam bo dalej marnie sie czuje, mdlosci mecza okropnie
za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!!
Kasia, Czeska za was w szczegolnosci!!
przede mna trudny tydzien.. wlasnie zaczelam ósmy tydzien, a ostatnia ciaze wlasnie w tym tygodniu stracilam.. wiem ze teraz musi byc dobrze, ale i tak sie okropnie boje:( do lekarza dopiero za tydzien... -
niecierpliwa21 wrote:A dziewczynki jak u Was z z mężusiami?
Normalnie jak wcześniej, czy coś sie zmienilo?
My tylko 2 razy odkąd się dowiedzieliśmy, jakoś nie mam ochoty. A teraz czekam do wizyty czy nie będzie przeciwwskazań -
nick nieaktualny
-
desou wrote:dziewczyny czy spotkałyście się może z żółtym, bezwonnym śluzem? dzisiaj zauważyłam, wczoraj miałam okropne mdłości i wymioty i się martwię...
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
desou ja mam czasem taki żółtawy
Karmelek będzie dobrze :*
Czytam te wasze komentarze o wizytach i normalnie stresuję się razem z Wami, jakoś prawie wszystkie teraz wizyty mamy. Trzymam za was kciuki. Ja w sobotę i też już zaczynam się denerwować, ale staram się myśleć że będzie dobrzekarmelek lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ja tez mam zakaz do konca pierwszego trymestru chociaz i tak narazie przez te mdlosci ochoty nie mam na gorzej tylko z męzem, ale coż mówi ze rozumie
alka ja mysle ze za tydzien to juz bedzie maleństwo bardzo ladnie widać
a u Ciebie juz widac? Ost @ mialam 07.02,a gin mowil,ze ciaza 4 tygodniowa,pewnie liczy od zagniezdzenia...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Podsyłaj mi tu zaraz linka np. z Allegro na te gatki, bo chyba wiem, o czym piszesz, ale wolę się upewnić, a też mnie bieliźniane zakupy czekają
ja kupiłam takie coś tyle że znalazłam w sklepie stacjonarnym http://allegro.pl/majtki-damskie-figi-laserowo-wycinane-6823-i4043958054.html
a co do reszty tematów to my od przed owu to nic - libida nie mam wcale - brzuch wzdjęty, dopiero co wyleczyłam grzyba no i na dodatek mamy tak dużo spraw innych że nawet nie myślimy o seksie -
karmelek wrote:a ja mam wizyte za tydzien w czwartek i najbardziej stresuje mnie fakt ze w razie czego mojego męża nie bedzie przy mnie
wyjezdza teraz w piatek na tydzien do Wloch mam nadzieje ze beda tylko radosne wiadomosci bo sama chyba sobie nie poradze...
BEdzie dobrze!!!!karmelek lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:a u Ciebie juz widac? Ost @ mialam 07.02,a gin mowil,ze ciaza 4 tygodniowa,pewnie liczy od zagniezdzenia...
-
karmelek wrote:u mnie serduszko malenstwa bylo juz widac w 5 tyg i 6 dniu, ale echo serduszko bylo jeszcze slabe, co ponoc normalne w tak wczesnym terminie, ja licze od ostatniej @ poniewaz owu mialam rowno 14 dc ( najpozniej 15), a ost @ mialam 30 stycznia
a u mnie sam pecherzyk i cic wiecejTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:U mnie tez zakaz ma wszystko,boje sie jak smok,ze nic na usg nie widac,sam pecherzyk,czy tydzien cos zmieni? Bo w srode kolejna wizyta
Smoki się niczego nie boją dobrze, że nie palisz jak smok
Ja, z kolei piję jak smok
Tydzień zmienia bardzo dużo na tym etapie, także keep ya head up, a ja trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie nasze, wizytujące w najbliższych dniach mamuśki!
alka89 lubi tę wiadomość
-
Czesc wszystkim!
Czytam sobie co piszecie i powiem Wam ze nabrałam takiej schizy, ze co chwile sprawdzam czy nie mam plamień. A ze jestem hipochondryczką (jak twierdzi mój J.) to zaczęłam sie martwić ze cos moze byc nie tak.
Żeby totalnie nie dostać na głowe, musze Was na troszkę opuścić.
Życzę wszystkim co najlepsze
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Czesc wszystkim!
Czytam sobie co piszecie i powiem Wam ze nabrałam takiej schizy, ze co chwile sprawdzam czy nie mam plamień. A ze jestem hipochondryczką (jak twierdzi mój J.) to zaczęłam sie martwić ze cos moze byc nie tak.
Ja tez codziennie chce dac na luz i odpoczac od wszystkiego...tylko,ze jestem uzalezniona i nawet jak u kogos jestem to musze wejsc zeby zobaczyc co u WasTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
niecierpliwa21 wrote:Czesc wszystkim!
Ja też się właśnie zastanawiam czy nie odpuścić sobie wchodzenia tu chociaż do wizyty bo chyba zwariuję. Się naczytam a potem aż mnie brzuch z nerwów boli.niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Ja też się właśnie zastanawiam czy nie odpuścić sobie wchodzenia tu chociaż do wizyty bo chyba zwariuję. Się naczytam a potem aż mnie brzuch z nerwów boli.
Moze poprostu zmienmy temat...bo oszalejemy,co ma byc to bedzie.
Wlaczcie sobie na youtube jestem mama to moja kariera to odrazu wszystko mija...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.