Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie boli boli boli zbiera się...jak piardne odrazu ulga! I tak co jakiś czas! O Boże wybaczcie dosłowność haha:D a z mężusiem chwilowo trzymamy celibat bo czekamy do pierwszej wizyty i tak wolę w razie czego, ale nawet chwilowo nie mam ochoty na figle bo jestem cała opuchnieta:D
mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No wiecie co??? Was doczytac...
Zaczelam sie martwic, jak poogladalam te tabelki i jak czytam wymiary waszych pecherzykow...
Ja u gina bylam w 23dpo i moj pecherzyk mial 0.31mm, na USG pokazalo 5tc, a to byl moj 4tyg i 6 dni z OM, czyli by sie zgadzalo, bylam zadowolona, a tu czytam, ze np asia w 5 tyg i 2 dni miala juz pecherzyk 9mm, albo mada-lena w 24dpo miała juz 12 mm. Tym bardziej, ze ja ovu mialam w 12 dc, wiec troszke wczesniej niz zwykle.
Do tego moj progesteron jest niski, stad te plamienia, nawet pomimo brania dupka, wieczorami plamie...Pierwsza ciaza byla duzo latwiejsza, nic zlego sie nie dzialo i tez sie tak nie przejmowalam, dopiero koncowka dala mi w kosc.
Milego wieczorka.
-
Aliss ja sie martwiłam czy moj nie jest za duzy... Paranoja dziewczyny nie ma co sobie wmawiać. co ma byc to i tak bedzie chocbysmy biegały na bete czy usg codziennie niczego nie zmienimy. Tylko spokój:)
Kasia kochana bardzo ci dziekuje za rade z mlekiem póki co ulga niech Ci Bozia w zdrowych dzieciach wynagrodzić dobra kobieto:*
Dobrej nocy kobitki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 21:57
-
Ja co do przytulanek się nie odzywam My nic już od owu raz w owu i koniec hehe pościk już półtorej miesiąca i nie powiem ,że fizycznie się nie chce ale jakoś psychicznie już nie mam ochoty nawet... może nabiorę niedługo ,ale póki co ciąża i synek mi ciągle tylko po głowie chodzą hehe a w pierwszej ciąży korzystałam ile trzeba hehe chociaż potem jakoś przestaliśmy pod koniec bo brzuch się spinał mi strasznie i normalnie czułam jakby w główkę walił ekhmm i przerwaliśmy i koniec hehe potem dłuuuuuugo długo nic
Evik ja mam to samo non stop hehe wzdęcia okropne są hehe i pierdze ile wlezie jeden za drugim hahaha
alka dobrej nocki
Aliss no stress
Ja ciekawa jestem jak ja będę spała dzisiaj skoro jutro wizyta... masakra jakaś będę musiała małego spać położyć wcześniej rano, bo ok.11.30-40 wybywamy ,a potrafi mi kłaść się o 11 i wstawać nawet po 14 więc biedny będzie wybudzany..
Dobrej nocy mamuśkii kolrowiaszczych snówEvik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Alisss wrote:
Do tego moj progesteron jest niski, stad te plamienia, nawet pomimo brania dupka, wieczorami plamie...Pierwsza ciaza byla duzo latwiejsza, nic zlego sie nie dzialo i tez sie tak nie przejmowalam, dopiero koncowka dala mi w kosc.
a jaki masz progesteron ?? -
A u nas co do to lekarz powiedział żeby dać się fasolce spokojnie zadomowić. Wiec długo sie nie kochalismy ale ostatnio nas troche poniosło i był szybki numerek ale w pozycji z płytka penetracja.
Tez przez jakis czas nie myslalam o seksie bo jestem obolała ale jak zaczelismy sie przytulac to wszystkie bole odeszły i to na dłużej. Naprawde sie wyluzowałam -
Aga89 wrote:a jaki masz progesteron ??
Aga nie wiem dokladnie, dostalam maila, ze jest za niski i ze wysyla mi recepte. Zadzwonie do niej to sie wiecej dowiem. Mowila, ze przepisze mi wiecej jak bedzie ponizej 20.
My tez mamy zakaz serduchowania, zeby sie dzidziolek "umeblowal". -
mada_lena wrote:Aliss ja sie martwiłam czy moj nie jest za duzy... Paranoja dziewczyny nie ma co sobie wmawiać. co ma byc to i tak bedzie chocbysmy biegały na bete czy usg codziennie niczego nie zmienimy. Tylko spokój:)
Ja nie panikuje, ale sie martwie i to chyba normalne jest. Na usg nie latam, bety nie robilam, mieszkam w UK i tutaj inaczej traktuja wczesna ciaze, a ja na dodatek plamie. Jakby wszystko bylo jak nalezy, to do tej pory nie bylabym u gina, pojechalam tylko dlatego, ze plamilam. W Polsce to normalne, ze jak sie cos dzieje to idziesz, zeby sie upewnic, ze jest wszystko ok. Ja sobie nic nie wmawiam. Czekalismy na rodzenstwo dla synka dlugie trzy lata, a teraz kiedy to sie w koncu stalo, poprostu chce zeby bylo dobrze. Czy to dziwne??? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a bja już od rana stres dzisiaj wizta czuję jakbym szła na wyrok ech... Kurzce sama nie wiem czego się spodziewać. Mam wrażenie że wyjdę nie pocieszona z tej wizyty... ech:(
-
Witajcie, mnie dzis obudziło śliczne słonko strzałem prosto w twarz, do niedawna dopiero koło 8.30 pojawiało sie w tym oknie, wiosna idzie
Piersi mniej dziś bolą, choć wrażliwe są, chwila odpoczynku, bo bolały niemiłosiernie
Uciążliwe natomiast jest wstawanie 2x do toalety w nocy ale cóż, nie ma łatwo.
Ja planuję L4 jak tylko usłyszę fasolkowe serduszko. Mam wredną szefową która każe mi poprawiać po 10 razy to co wcześniej zatwierdziła, tylko po to, żeby pracownicy mieli co robić. Z niekłamaną satysfakcją zadzwonię i powiem, że nie wracam. Wścieknie się. bo tydzień temu odeszła inna dziewczyna, też w ciąży ale to nie moja broszka...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny dołączam do Was wczoraj widziałam moje maleństwo i jego piękne serduszko na usg
Kalendarz ciąży BellyBestFriendKocieOczy, blue00, Viviana, xpatiiix3, Goplana, Aga89, Lavendula, Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, Czarnaa94, Nata, Alisss lubią tę wiadomość
kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013 -
nick nieaktualny
-
dziękuję i Wam wszystkim również gratuluję ...tak bardzo się cieszę ale i też boję czy tym razem będzie wszystko dobrze ....w końcu chyba musi prawda????
Nic wstaje z łóżka ubieram się i biorę się za sprzątanie .... pozdrawiam
Kalendarz ciąży BellyBestFriendWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 07:21
kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013