Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86 wrote:Kurcze, pojutrze mam pierwszą wizytę i zaczynam się chyba martwić. Znów sobie przypomniałam, że ta beta tak mało mi urosła, że czasem pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony i wkręcam sobie znowu ciążę pozamaciczną.
Mąż dzwonił, że może uda mu się przyjechać na piątek.
Błagam, żeby wszystko było dobrze...
to pobolewanie jest normalne, jakbyś miała pozamaciczną to na pewno byś plamiła albo krwawiła, kuzynka miała i nagle zemdlała, bo pękł jej jajowód, prawie życiem to przypłaciła, myślę że do tego czasu byś miała jakieś objawy niepokojące,ona była u lekarza ale się nie poznał więc objawy wcześniej miała, więc się nie martw bo jest wszystko ok
Alka ja miałam puste jajo płodowe, trafiłam do szpitala w 8tyg beta prawidłowa, po 2 dniach sprawdzili i zaczęła spadać i wtedy miałam zabieg. Dodatkowo miałam stan podgorączkowy i lekarz powiedział że to potwierdza diagnozę. Nie martw się na zapas, pewnie to była jeszcze za wczesna wizyta i wszystko będzie ok. Moja przyjaciółka poszła w 6 tyg i babka zwana lekarzem (dobre sobie)powiedziała jej, że ciąża jest ale bez echa zarodka i kazała za 2 tyg wrócić, więc się dziewczyna załamała, za dwa tyg poszła do innego lekarza z sercem na ramieniu, a tam dzidziuś robił sobie fikołki w brzuszku i miał pięknie bijące serduszko wszystko będzie dobrze dziewczyny.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Na zgagę mogę poradzić sprawdzoną na mnie metodę- szklanka mleka zimnego. Nie za bardzo zimne oczywiście, ale absolutnie nie ciepłe jak któraś wcześniej pisała.
A jeśli chodzi o mdłości- dziś doznałam pierwszych mdłości w całej mojej karierze ciążowej. Nigdy nie miałam. Dziś weszłam do pomieszczenia w którym ktoś tak nakopcił papierosami, że wszystko mi podeszło do gardła i utrzymywało się przez długi czas. Gdy potem na ulicy nawet spojrzałam na człowieka z papierosem- wracało. A sama od święta popalałam sobie przed ciążą. takie dziwne rzeczy się dzieją w naszych organizmach.mada_lena lubi tę wiadomość
-
Mada_lena a dziękujemy
Dziewczyny koniec tego zamartwiania się.! hehe będzie dobrze ,przestańcie już tu wariować hehe każda zobaczy serducho i nie panikować mi tu.!
Lecę oglądać na wspólnej ahhaha i spadam potem spać chyba i jutro sruuu na podglądzik ciesze się jak cholercia, że zobaczę bubcia mego jużLivia
Nela
Marcel
-
sylvi wrote:http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
znalazłam na necie kalkulator bety. czy któraś z Was już ten kalkulator wklejała?
zaraz oblukam,ale nie wiem czy po tylu dniach to cos da,juz sobie wkrecam chybaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
sylvi wrote:chyba tylko brak zarodka,żadnych pewnie cielesnych nie ma
Ok,konic na dzisiaj tego tematu co? Bo mam dosc,nie mam zadnych objawow,a Ty? Jedynie cycki sa pelne w srodkuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
niecierpliwa21 wrote:A dziewczynki jak u Was z z mężusiami?
Normalnie jak wcześniej, czy coś sie zmienilo?
My mamy zakaz bo luteine biore...nie wiem na jak dlugo,wiec od 25.02 postTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
niecierpliwa21 wrote:O kurcze to moze ja tez nie powinnam, my jeszcze tak dosc mocno sie kochamy zawsze.
cos dziewczyny pisaly,ze we wczesnych ciazach trzeba delikatnie,mi gin tez mowil,ale nie wiem ,przeciez od zawsze sie poprawialoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.