Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam witam my już na nogach przed 6 wstaliśmy Idziemy zaraz sobie zrobić śniadanko I powolutku się ogarniać
Powodzenia na wizytach
Okti musi być dobrze :*
karol84 Witam również nową mamusie
Z tym suszenie to i ja mam jak wstaje w nocy to pije litrami chyba, bo czuje się jak na kacu jakimśLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyja tez chyba sie dzis wybiore do lekarza,bo tez zauwazylam przy podcieraniu brudny sluz,na szczescie nie widac krwi,w srodku rowniez,niech lekarz zobaczy co i jak i wrazie w da leki,na tym etapie sa mozliwe plamienia wiec nie panikuje,ale lepiej dmuchac na zimne,na szczescie tempka poszla w gore,tylko piersi przestaly bolec i nie wiem czy to zle nie wrozy
-
nick nieaktualny
-
KocieOczy, może faktycznie powinnaś się oszczędzać i postarać się leżeć w łóżku. Ja też na początku plamiłam na jasnobrązowo, jak tylko poszłam na spacer, lub weszłam po schodach (akurat winda się popsuła i musiałam).
Teraz przyjmuję luteinę 50 podjęzykowo 2 x2 tabl co 12 godzin i jest dobrze, plamienia znikły
Trzymam kciuki za Wasze fasolki!
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
A ja dziś idę po pracy na kręgle, bilard. Może się odstresuję trochę, posiedzę ze znajomymi, zjemy pizzę. A dziś wieczorem ma wrócić mój mąż i jutro pójdzie ze mną do lekarza.
A z tym bólem "jajnika" to jest tak, że jak sobie puszczę baczka, to mi jest lepiej
Strasznie się boję, ale już jutro się wszystko okaże.Evik lubi tę wiadomość
-
KocieOczy odpoczywaj dużo
Eve akurat w sam raz na serducho, powinno być już je widać, ale jak nie będzie to nic nie szkodzi, nie martw się na zapas..
ja mam na 12.20 i przeżywam jak mrówka okres, bo muszę z małym iść miałam z koleżanką się spotkać miała go gdzieś na spacer zabrać a ja bym za ten czas szybko poleciała na wizytę i potem do domku, w sumie mam stresa co i jak u mego fasola :PNo i ta pogoda deszczowa... ;/ ech.. a miało być słonecznie, dupa nie na pogodzie się znają...Livia
Nela
Marcel
-
Dzien dobry wszystkim.
Ja leze w lozku,oczywiscie ciazowych objawow brak...mialam dzisiaj isc na cmv,ale nie chcialo mi sie wstawac,pojade jutro,a bety wcale nie bede robic. Przeryczalam wczoraj pol dnia i po co...eh,mam nadzieje,ze nie bd pustego jaja,a w srode na wizycie sie dowiem czegos,mam co srode i nigdy nic nie widac,wczoraj ten pecherzyk 10 mm...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
asia099 wrote:Alka89
Ja też jestem z Pomorza. A skąd, jeśli możesz napisać?
Czas się wlecze gdy się na coś czeka.
Sorki,ale wczoraj przegapilam,a pewnie czekalas na odp...okolice Lęborka,a Ty?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Cześka wrote:Cześć dziewczyny, muszę się trochę pożalić bo strasznie mi ciężko i smutno. Wczoraj trafiłam na IP z plamieniem zostałam przyjęta i pozostawiona na noc, dostałam duphaston (który i tak biorę od początku ciąży ), dziś miałam badanie i usg. Lekarz powiedział,że to nie krwawienie tylko "jakaś" wydzielina z szyjki a na usg stwierdził, że nie widać zarodka i zasugerował, że to chyba tzw. puste jajo płodowe mam zrobić usg w przyszłym tygodniu żeby się upewnić. Jestem załamana jeśli po raz 3 będę miała iść na łyżeczkowanie to chyba sobie w łeb strzelę . Najdziwniejsze jest to ,że beta do wczoraj przyrasta prawidłowo ale kiedy powiedziałam to doktorowi to stwierdził "no przecież w ciąży Pani jest". Już nic nie wiem...
-
Piękne słońce u mnie od rana:))
Brzydko boli, kuje itp
Mdłości sa ale delikatne.
Ja mam nadwagę, wiec pocieszylyscie mnie, ze takie szczupłe Kobitki tez maja wzdęcia i nie mieszczą sie w jeansach. Mi tez sie odbija, zgagę na razie mało, wzdęcia cały czas....
Któraś pisała , ze w 1 trymestrze trzeba dużo pic?
Mamusie mam pytanie kiedy kupowalyscie pierwszy ciążowy stanik? Bo mnie wszystko gniewie i piersi bolą...
I jaki ma byc? Ja mam duzy cyc i cos go musi podtrzymać)
Gratuluje tym które widziały serduszko ja dopiero we wtorek.
Poprosimy o rewelacje z wizyt dzisiejszych:))