Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Evik trzymam kciuki!!
Niecierpliwa co bierzecie? my chyba tez zdecydowani (z wyjątkiem koloru)
Kuniak a jaka cene Ci powiedzieli za CC? bo ja tu jedna klinikę niedaleko mnie oglądam a tam cena 10tyś!!
Desou ja wczoraj robiłam sobie paznokcieoj.. tak od razu człowiek się lepiej czuję jak taki zrobiony
no i pokaż nam
Zjadłam lodyto wszystko przez Goplanę! którą tak a'propo też wyobrażałam sobie jako brunetkę
-
No pięknie, zaczyna się systematyczne rozklejanie na "okruchach"
Dziś padło na piosenkę: https://www.youtube.com/watch?v=zzQTYU3ydRY, ale to może dlatego, że generalnie Myslovitz mnie rozbraja od zawsze
Eviku- trzymam, co ma nie być dobrze! Majeczka Ci pogrozi palcem za niemądre myśli!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja to miaam podobnie pod koniec przed porodem mnie czyścio, bo may mi po kichach tak kopa, że nage do kibeka musiałam, możliwe ,że albo tak naciskają Nam albo od tych skurczy i sama już nie wiem, bo też nie jem właśnie nic innego niż wcześniej...
w końcu coś zrobiłam z tą klawiaturą tylko 'l' mi się coś zacina i '9' wypada kalawisz.. ;/ dawno już na lapku nie siedziałam ciągle na tablecie i teraz o niebo lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:14
Livia
Nela
Marcel
-
U mnie dzisiaj od rana burzowo i deszczowo, aż prąd siadł na kilka godzin. Na szczęście byłam umówiona z koleżanką i jakoś te spotkanie podniosło mnie na duchu, bo koleżanka rodziła 4 miesiące temu. 2 miesiące temu ją widziałam i miała jeszcze sporo pozostałości po ciążowych kilogramach, a tutaj dzisiaj taka miła niespodzianka wróciła do figury, a w ciąży przytyła 20 kg. Także jest nadzieja, że moje też szybko znikną
Aga gratulacje i życzę Wam dużo zdrówka
Piękne macie brzuszki i figurkinic tylko pozazdrościć
FK jak to mówią do 3 razy sztuka. Ja zdałam za 3-cim razem i na egzamin szłam z przekonaniem, że jak teraz nie zdam to już to smole i się udało. To było rok temu we wrześniu więc mam nadzieje, że u Ciebie też wrzesień okaże się szczęśliwy
Amnezja u mnie włosy od początku ciąży urosły już z 15 cm, nigdy nie miałam tak długichkolor mam naturalny więc na szczęście problemów z odrostami brak
Evik mam nadzieje, że u malucha wszystko gra
Pati a może stres? Ostatnio chyba troszkę Ci dało po tyłku, więc może to mieć wpływFK81 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Dziewczyny a butelki szklane kupujecie czy plastikowe?
Miałam i szklane i plastikowe (bez bisfenolu A rzecz jasna), ale wygrywały te pierwsze, fakt faktem są cięższe, ale jakieś takie wydawały mi się porządniejsze:)
Szkło się też nie barwi i nie matowieje tak szybko.
lkc wrote:Myslovitz lubie, ale stare kawalki bardziej do mnie przemawiaja
Bo Rojkowy klimat
ale byłam w szoku, zupę robię, wszystko jest ok i nagle słyszę piosenkę i beczę strasznie. Ze szczęścia oczywiście. Gupia baba w ciążylkc lubi tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Bo Rojkowy klimat
ale byłam w szoku, zupę robię, wszystko jest ok i nagle słyszę piosenkę i beczę strasznie. Ze szczęścia oczywiście. Gupia baba w ciąży
wlasnie sasiadom koncert robieniech sie ciesza ze glosniki chwilowo wyniesione na strych, ale moj glosniczek creativa tez daje czadu
RewolucjaSięDzieje, caśka lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:http://youtu.be/QNtcIGJcHNo
wlasnie sasiadom koncert robieniech sie ciesza ze glosniki chwilowo wyniesione na strych, ale moj glosniczek creativa tez daje czadu
No, legendarny krążek "MwCP"
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.