X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra tak pachnie... A j głodna szybciej niech juz ta zupka będzie ;)

A ja nie mam prawka ,bo nie miałam na to czasu ale jak dzieci podrosna to czemu nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:13

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Też kocham jeździć :) Niestety,w ciąży musiałam zrezygnować :( Ja+samochód=wymioty :(
    uuuu to straszne. ja sie martwie zebym tylko mogla jezdzic do konca ciazy, tzn zebym sie miescila za kierownica:D

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/RO-EK-z-KAPTURKIEM---USZKA-coral---soft---bawe-na-i4425513273.html

Co myśliciel o takim rozku? Spodobał mi się:))

Amnezja, Agata92, Maga31 lubią tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,nie macie problemów z włosami? 2tyg.temu farbowałam i już mam 2 cm odrost.Rosną jak wściekłe i na dodatek zaczęły się puszyć i kręcić.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też patrzyłam na ten rożek ale bez uszu :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/-WOMAR--Profilowana-poduszka-KLINowa-z-otworami-i4445471015.html

I jeszcze mysle o takiej podusi . Bardzo fajna sprawa , jak się dzidzi ulewa.

r5bup6u.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    http://allegro.pl/RO-EK-z-KAPTURKIEM---USZKA-coral---soft---bawe-na-i4425513273.html

Co myśliciel o takim rozku? Spodobał mi się:))

Cudny :)

sisiiii lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    też patrzyłam na ten rożek ale bez uszu :-)

Wydaje się być cieplutki i milusi. Może posłużyć za kocyk:))

Nata lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Dziewczyny,nie macie problemów z włosami? 2tyg.temu farbowałam i już mam 2 cm odrost.Rosną jak wściekłe i na dodatek zaczęły się puszyć i kręcić.
    Mi tez rosną:)) Trzeba się nacieszyć bo po porodzie podobno lecą ze hoho. Może jakas odzywke sprobuj. Dobre SA tez olejki np. Kokosowy, arganowy 100% naturalne.

r5bup6u.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używam podwójnej porcji lotionu wygładzającego Shwarzkopfa ale loczki to mnie chyba nerwowo wykończą :/

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK, glowa do gory, owszem, samochod to dziś priorytet zwłaszcza z 2 dzieci, ale noze teraz to nie ten czs! Jak mowi moja mama po co na kaktus z gola pupa?
    U mnie samochód =narzędzie pracy, prowadzić kocham, ale teraz to stoi bidulek pod blokiem, a ja to zdana na Prince'a Sr.i nie wiem, czy przez najbliższy rok wsiade za kierownice, bo w sumie mieszkam w fajnym miejscu I wszystko pod nosem. A do pracy to chyba dopiero ok października 2015 wroce, wiec bede sie martwic, czy pamietam jak sie jeździ.

• lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus tego sie nie zapomina ;)
    a rozek wyglada na cieplutki :)
    u mnie chyba burza bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:46

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I podusia i rożek ekstra. Chyba też zamówię, pokazałam mojemu to stwierdził bez entuzjazmu " no rożek... fajny" ah faceci...

f2w343r88uf9xtcb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny, jakie upokorzenie przezylam! Musialam sie ogolic. Nogi to jako tako ok, ale dol....w lustetku pi nie widac -zaplylo wszystko tluszczem z ud, wygiac sie nie potrafilam, brzuch tak sie rozbolal.krwiiii byloooo.jako ze jest mi ciezko sie golic od jakiegos czasu, kupilambrzytwe na zyzyletke.bylo git, ale now... omg

• talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj miałam studniówkę:)

Amnezja, sisiiii, Viviana, Goplana, anusiaa90, Maga31, monikamina lubią tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podusa i rożek ok sprawdzone od dobrych paru lat Klinek pod materacyk np żeby delikatne wyżej było jak dzieciątko ulewajace ;)

Optimus :oo ja tez takie masakry przezywalamm teraz jeszcze na czuja daje rade ;)

Z włosami norma podczas laktacji tez dziwne rzeczy się z nimi dzieją ja jak miałam kręcone puszace sie tak mam teraz proste druty po Marcelu ;ooo

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html?week=27
    Świetny filmik :)
    Mówicie ze klin sie przyda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:05

Maga31 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to świętujemy z Aloszką :)

8x50yjdai5p1_t.jpg

Nata - Tak na prawdę to synuś będzie Aleksander, ale jakoś go z mężem tak pieszczotliwie nazywamy :)

mada_lena, sisiiii, Viviana, talia22, Madlen222, ewelina_d, xpatiiix3, Amnezja, anusiaa90, Maga31, zupaztytki lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    No to świętujemy z Aloszką :)

8x50yjdai5p1_t.jpg

Nata - Tak na prawdę to synuś będzie Aleksander, ale jakoś go z mężem tak pieszczotliwie nazywamy :)

Smacznego:)

Goplana, Nata lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha co do włosów to mojej kuzynce po ciąży zgłupiały;). W sensie, przed ciaza miala proste, po zrobily jej sie krecone, cytuje, jak u "pieprzonej rusałki";). popytala fryzjerow, okazalo sie, ze wcale to nie takie rzadkie, pod wplywem hormonow ciazowych babkom proste sie kreca, krecone, prostuja, u mnie poki co bez zmian:).
    nadrobie Was chyba rano, bo dziecie daje popalic;).do tego ból dupny znów zaatakowal, od posladka lewego, przez udo do lydki promieniuje. no co za cholera no:(.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ