Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Amnezja wrote:Też kocham jeździć
Niestety,w ciąży musiałam zrezygnować
Ja+samochód=wymioty
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Amnezja wrote:Dziewczyny,nie macie problemów z włosami? 2tyg.temu farbowałam i już mam 2 cm odrost.Rosną jak wściekłe i na dodatek zaczęły się puszyć i kręcić.
) Trzeba się nacieszyć bo po porodzie podobno lecą ze hoho. Może jakas odzywke sprobuj. Dobre SA tez olejki np. Kokosowy, arganowy 100% naturalne.
-
nick nieaktualnyFK, glowa do gory, owszem, samochod to dziś priorytet zwłaszcza z 2 dzieci, ale noze teraz to nie ten czs! Jak mowi moja mama po co na kaktus z gola pupa?
U mnie samochód =narzędzie pracy, prowadzić kocham, ale teraz to stoi bidulek pod blokiem, a ja to zdana na Prince'a Sr.i nie wiem, czy przez najbliższy rok wsiade za kierownice, bo w sumie mieszkam w fajnym miejscu I wszystko pod nosem. A do pracy to chyba dopiero ok października 2015 wroce, wiec bede sie martwic, czy pamietam jak sie jeździ. -
nick nieaktualnyJeny, jakie upokorzenie przezylam! Musialam sie ogolic. Nogi to jako tako ok, ale dol....w lustetku pi nie widac -zaplylo wszystko tluszczem z ud, wygiac sie nie potrafilam, brzuch tak sie rozbolal.krwiiii byloooo.jako ze jest mi ciezko sie golic od jakiegos czasu, kupilambrzytwe na zyzyletke.bylo git, ale now... omg
-
Podusa i rożek ok sprawdzone od dobrych paru lat Klinek pod materacyk np żeby delikatne wyżej było jak dzieciątko ulewajace
Optimus :oo ja tez takie masakry przezywalamm teraz jeszcze na czuja daje rade
Z włosami norma podczas laktacji tez dziwne rzeczy się z nimi dzieją ja jak miałam kręcone puszace sie tak mam teraz proste druty po Marcelu ;oooLivia
Nela
Marcel
-
Ha co do włosów to mojej kuzynce po ciąży zgłupiały;). W sensie, przed ciaza miala proste, po zrobily jej sie krecone, cytuje, jak u "pieprzonej rusałki"
. popytala fryzjerow, okazalo sie, ze wcale to nie takie rzadkie, pod wplywem hormonow ciazowych babkom proste sie kreca, krecone, prostuja, u mnie poki co bez zmian:).
nadrobie Was chyba rano, bo dziecie daje popalic;).do tego ból dupny znów zaatakowal, od posladka lewego, przez udo do lydki promieniuje. no co za cholera no:(.