Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrawie wychodzilam z siebie czekajac na swoja kolej u lekarze, nie to, ze totalna obsuwa to jeszcze klientka przede mna siedziala tam 40 minut, myslalam juz zeby zrezygnowac z wizyty, no ale wkoncu doczekalam sie, dostalam skierowanie do naczyniowca i do zbadania krew na plytkowosc
-
Nooo mogę być z siebie dumna. 2 -i raz z rzędu polec na egzaminie na tym samym toz to sztuka;p.
Blondina mentalna i tyle;). Ale jak to sie mowi, do 3 razy sztuka, ostatnie podejscie przed porodem we wrzesniu i potem zawieszam kariere rajdowca do odwolania, czyli czasu odchowania synow, czyli na ok 30 lat;p Nooo chyba, ze dadza sie w internacie wczesniej upchnac;p.xpatiiix3, Nata, Maga31, Goplana, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
Moja miłość waży 730 gram i już się nie mogę doczekać listopada
byliśmy na usg- wszystko ok, wierci się strasznie. Pan doktor nie jest przekonany do mojego pomysłu z porodem na Żelaznej, ze względu na bardzo duże prawdopodobieństwo, że jednak odeślą i stres z tym związany. Chyba się zdecyduję na Inflancką.
u mnie od początku ciąży +9kg
Przez ten remont (cały czas końca nie widać..) nie mogę być z Wami na bieżąco
wczoraj wieczorem miałam pierwszy tak silny ból pleców i chyba wcale nie będzie lepiejwszytko przetrwam, ale to przyjemnych doświadczeń to nie należało, od krzyża promieniowało na nogi i średnio mogłam się ruszać.
Dziewczyny czytam i czytam o tych wózkach i jak odradziłyście Quinny to zaczęłam zastanawiać się nad Baby Design Lupo Comfort. u mnie na Bemowie 1600zł 3 w 1, razem z fotelikiem Maxi Cosi. Cena do mnie przemawia, a dodatkowo opinie ma dobre i wygląd ok.
Pozdrawiam Was wszystkie!! :*xpatiiix3, Amnezja, lkc, Agata92, Madlen222, Maga31, maaartinka, sisiiii, e_v_e, Viviana, anusiaa90, zupaztytki, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
FK kuzwa chyba ciąża nie służy zdawaniu egzaminów ciekawa jestem już wyników swojego egzaminu... Ajj no i nie miało być lubię to chociaż przy ostatni zdaniu się usmialm
ale tak jak mkwiszdo trzech razy sztuka
dasz rade następnym razem;)
FK81 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
cookie moja przyjaciółka rodziła na Inflandzkiej i powiedziała że jest bardzo zadowolona z opieki i w ogóle, sama w szoku była, łóżka wygodne, jedzenie dobre :p ja też się nie mogę zdecydować na wózek tymbardziej że u mnie w mieście nie ma dużego sklepu gdzie mogłabym obejrzeć wszystkie jakie mnie interesują i to mnie wkurza okropnie
FK nie martw się ja zdałam za 4 razem:p Pati ja też polubiłam właśnie przez to ostatnie zdanie :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:27
FK81 lubi tę wiadomość
-
fk nie wiem czy cię to pocieszy - ja zdałam za pierwszym razem i co z tego jak jestem niedzielnym kierowcom - jak już kiedyś chciałam się przemóc to mi ktoś walnął w dupe bo poleciałam w zimie do przodu zamiast skręcić i w zasadzie odkąd urodził się synek jeździłam może z 5 razy - za każdym razem w stresie wkurzając się że musze wogóle ..
a co do śpiworków to miałam takie na szelkach zapinane - nie było żadnych rękawków -
FK, szkoda, że teraz się nie udało, ale nie martw się, w końcu zdasz na pewno! Trzymam kciuki by udało się we wrześniu
Ja uwielbiam prowadzić, w sumie to prawko mam już ponad 10 lat...
Ostatnio mama suszy mi głowę, że powinnam dać się wozić mężusiowi i sama nigdzie nie jeździć
I choć mąż bezpiecznie prowadzi, to jakoś pewniej czuję się jako kierowcaAmnezja lubi tę wiadomość
-
ja też rzadko jeżdżę, no co ja poradzę że mąż ma dalej do pracy i on głównie użytkowuje Fordzisława
teraz zdarza się że częściej ja jestem kierowcom tym bardziej jak jest imprezka jakaś, to wiadomo ja nie piję więc siłą rzeczy jadę
nie przeszkadza mi to, lubię jeździć ale nie czuję się pewnie jakoś, chyba przez to że wzrok mi się pogorszył i jakoś boję się że nie zauważę że mi ktoś wyskoczy no i niestety ale panikuje jak mam górkę, zajebiście się boję że mi się samochód stoczy...za dużo analizuje to jak jadę i dlatego tak mam, bo w sumie jak górka jest to zawsze ładnie mi idzie(na kursie też bez problemu), ale jak o tym myślę to panikuje, ehhhh głupia baba ze mnie
nie wiem czemu tak mam. Leczo gotowe, czekamy na tatusia z obiadkiem. Kazik śpi chyba, w sumie co się dziwić pogoda taka że i matce się spać chce...PS.chce już wrzesień, lżejsze temperatury i w ogóle
-
a ja uwielbiam jezdzic i nie wyobrazam sobie zycia bez tej mozliwosci
moj to ma prawko chyba z 5 lat dluzej niz ja, ale ma tez na c+e a i tak wszystkim w kolo rozpowiada, ze jemu sie najlepiej ze mna jezdzi i najbezpieczniej sie czuje jak ja prowadze, jest pewny, ze ze mna dojedzie wszedzie - zawsze i w kazdych warunkach. szkoda, ze ja taka pewna tego nie jestem i czasami to mam pelne gacie - najczesciej zima.. zima juz tak nie kocham jezdzic, a zima w nocy to juz calkiem
juz jestem po obiadku , troche niezdrowo bylo, ale co tamschabowy ( i tak zjadlam pol), ziemniaczki ( 3 sztuki wielkosci malego jajka) i surowka z buraczkow - mniam
a teraz pije mrozona kawke, narobilyscie mi na nia smaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:12
Maga31 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019