X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze tak pozno sie zrobilo... ide obiad jakis przygotowac :D

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam do sklepu po ogorki a wrocilam z 6 siatami i skurcz mnie zlapal na klatce az usiadlam
    Dzisiaj znowu byl kurier z lozeczkiem noe tym co zamawialam zabije tego faceta naprawde

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ogorkowa mniaaami ;)) a nadeser pierogi z truskawkami ;)

mada_lena, Amnezja lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kalorie moje widac na dupie :D
    Daj z winogron, ma mniej intensywny smak:)
    Nastka masz cierpliwość...

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a373f4b811534bae450266618d9dc267.gif

Amnezja, Nata, xpatiiix3, e_v_e, CookieCookie, Maga31, sisiiii, mada_lena, anusiaa90, Strupka lubią tę wiadomość

• e_v_e Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w czym wasz maluszek będzie spał? Ja myślałam, że na początku rożek, a potem śpiworek, tylko właśnie się zastanawiam, czy z długimi, czy z krótkimi rękawkami? Jak myślicie?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie wychodzilam z siebie czekajac na swoja kolej u lekarze, nie to, ze totalna obsuwa to jeszcze klientka przede mna siedziala tam 40 minut, myslalam juz zeby zrezygnowac z wizyty, no ale wkoncu doczekalam sie, dostalam skierowanie do naczyniowca i do zbadania krew na plytkowosc

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w rożku sporo spał napoczatku i w kokonie prawie do roku jakoś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:13

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka napisz raz jeszcze od kogo Ty brałaś to łóżeczko? ja mam zamiar kłaść małego w rożku i ewentualnie kocyk, albo sam kocyk zobaczymy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:16

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo mogę być z siebie dumna. 2 -i raz z rzędu polec na egzaminie na tym samym toz to sztuka;p.
    Blondina mentalna i tyle;). Ale jak to sie mowi, do 3 razy sztuka, ostatnie podejscie przed porodem we wrzesniu i potem zawieszam kariere rajdowca do odwolania, czyli czasu odchowania synow, czyli na ok 30 lat;p Nooo chyba, ze dadza sie w internacie wczesniej upchnac;p.

xpatiiix3, Nata, Maga31, Goplana, zupaztytki lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • CookieCookie Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja miłość waży 730 gram i już się nie mogę doczekać listopada :) byliśmy na usg- wszystko ok, wierci się strasznie. Pan doktor nie jest przekonany do mojego pomysłu z porodem na Żelaznej, ze względu na bardzo duże prawdopodobieństwo, że jednak odeślą i stres z tym związany. Chyba się zdecyduję na Inflancką.

u mnie od początku ciąży +9kg :/

Przez ten remont (cały czas końca nie widać..:( ) nie mogę być z Wami na bieżąco :(

wczoraj wieczorem miałam pierwszy tak silny ból pleców i chyba wcale nie będzie lepiej ;) wszytko przetrwam, ale to przyjemnych doświadczeń to nie należało, od krzyża promieniowało na nogi i średnio mogłam się ruszać.

Dziewczyny czytam i czytam o tych wózkach i jak odradziłyście Quinny to zaczęłam zastanawiać się nad Baby Design Lupo Comfort. u mnie na Bemowie 1600zł 3 w 1, razem z fotelikiem Maxi Cosi. Cena do mnie przemawia, a dodatkowo opinie ma dobre i wygląd ok.

Pozdrawiam Was wszystkie!! :*

xpatiiix3, Amnezja, lkc, Agata92, Madlen222, Maga31, maaartinka, sisiiii, e_v_e, Viviana, anusiaa90, zupaztytki, Dotty84 lubią tę wiadomość

ckaigywl60jihsii.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK kuzwa chyba ciąża nie służy zdawaniu egzaminów ciekawa jestem już wyników swojego egzaminu... Ajj no i nie miało być lubię to chociaż przy ostatni zdaniu się usmialm ;) ale tak jak mkwiszdo trzech razy sztuka ;) dasz rade następnym razem;)

FK81 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookie moja przyjaciółka rodziła na Inflandzkiej i powiedziała że jest bardzo zadowolona z opieki i w ogóle, sama w szoku była, łóżka wygodne, jedzenie dobre :p ja też się nie mogę zdecydować na wózek tymbardziej że u mnie w mieście nie ma dużego sklepu gdzie mogłabym obejrzeć wszystkie jakie mnie interesują i to mnie wkurza okropnie :( FK nie martw się ja zdałam za 4 razem:p Pati ja też polubiłam właśnie przez to ostatnie zdanie :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:27

FK81 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK szkoda, ze sie nie udalo, nastepnym razem bedzie ok ;)

FK81 lubi tę wiadomość

• izia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fk nie wiem czy cię to pocieszy - ja zdałam za pierwszym razem i co z tego jak jestem niedzielnym kierowcom - jak już kiedyś chciałam się przemóc to mi ktoś walnął w dupe bo poleciałam w zimie do przodu zamiast skręcić i w zasadzie odkąd urodził się synek jeździłam może z 5 razy - za każdym razem w stresie wkurzając się że musze wogóle ..

a co do śpiworków to miałam takie na szelkach zapinane - nie było żadnych rękawków

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK, szkoda, że teraz się nie udało, ale nie martw się, w końcu zdasz na pewno! Trzymam kciuki by udało się we wrześniu :)
    Ja uwielbiam prowadzić, w sumie to prawko mam już ponad 10 lat...
    Ostatnio mama suszy mi głowę, że powinnam dać się wozić mężusiowi i sama nigdzie nie jeździć :/
    I choć mąż bezpiecznie prowadzi, to jakoś pewniej czuję się jako kierowca ;)

Amnezja lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga doskonale Cię rozumiem i mam tak samo z tym jeżdżeniem:)

Maga31 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też rzadko jeżdżę, no co ja poradzę że mąż ma dalej do pracy i on głównie użytkowuje Fordzisława :-) teraz zdarza się że częściej ja jestem kierowcom tym bardziej jak jest imprezka jakaś, to wiadomo ja nie piję więc siłą rzeczy jadę :-) nie przeszkadza mi to, lubię jeździć ale nie czuję się pewnie jakoś, chyba przez to że wzrok mi się pogorszył i jakoś boję się że nie zauważę że mi ktoś wyskoczy no i niestety ale panikuje jak mam górkę, zajebiście się boję że mi się samochód stoczy...za dużo analizuje to jak jadę i dlatego tak mam, bo w sumie jak górka jest to zawsze ładnie mi idzie(na kursie też bez problemu), ale jak o tym myślę to panikuje, ehhhh głupia baba ze mnie :-) nie wiem czemu tak mam. Leczo gotowe, czekamy na tatusia z obiadkiem. Kazik śpi chyba, w sumie co się dziwić pogoda taka że i matce się spać chce...PS.chce już wrzesień, lżejsze temperatury i w ogóle :-)

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam jezdzic i nie wyobrazam sobie zycia bez tej mozliwosci ;) moj to ma prawko chyba z 5 lat dluzej niz ja, ale ma tez na c+e a i tak wszystkim w kolo rozpowiada, ze jemu sie najlepiej ze mna jezdzi i najbezpieczniej sie czuje jak ja prowadze, jest pewny, ze ze mna dojedzie wszedzie - zawsze i w kazdych warunkach. szkoda, ze ja taka pewna tego nie jestem i czasami to mam pelne gacie - najczesciej zima.. zima juz tak nie kocham jezdzic, a zima w nocy to juz calkiem :)
    juz jestem po obiadku , troche niezdrowo bylo, ale co tam :) schabowy ( i tak zjadlam pol), ziemniaczki ( 3 sztuki wielkosci malego jajka) i surowka z buraczkow - mniam ;) a teraz pije mrozona kawke, narobilyscie mi na nia smaka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:12

Maga31 lubi tę wiadomość

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kocham jeździć :) Niestety,w ciąży musiałam zrezygnować :( Ja+samochód=wymioty :(

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ