X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze tak pozno sie zrobilo... ide obiad jakis przygotowac :D

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam do sklepu po ogorki a wrocilam z 6 siatami i skurcz mnie zlapal na klatce az usiadlam
    Dzisiaj znowu byl kurier z lozeczkiem noe tym co zamawialam zabije tego faceta naprawde

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ogorkowa mniaaami ;)) a nadeser pierogi z truskawkami ;)

mada_lena, Amnezja lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kalorie moje widac na dupie :D
    Daj z winogron, ma mniej intensywny smak:)
    Nastka masz cierpliwość...

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a373f4b811534bae450266618d9dc267.gif

Amnezja, Nata, xpatiiix3, e_v_e, CookieCookie, Maga31, sisiiii, mada_lena, anusiaa90, Strupka lubią tę wiadomość

• e_v_e Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w czym wasz maluszek będzie spał? Ja myślałam, że na początku rożek, a potem śpiworek, tylko właśnie się zastanawiam, czy z długimi, czy z krótkimi rękawkami? Jak myślicie?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie wychodzilam z siebie czekajac na swoja kolej u lekarze, nie to, ze totalna obsuwa to jeszcze klientka przede mna siedziala tam 40 minut, myslalam juz zeby zrezygnowac z wizyty, no ale wkoncu doczekalam sie, dostalam skierowanie do naczyniowca i do zbadania krew na plytkowosc

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w rożku sporo spał napoczatku i w kokonie prawie do roku jakoś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:13

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka napisz raz jeszcze od kogo Ty brałaś to łóżeczko? ja mam zamiar kłaść małego w rożku i ewentualnie kocyk, albo sam kocyk zobaczymy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:16

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo mogę być z siebie dumna. 2 -i raz z rzędu polec na egzaminie na tym samym toz to sztuka;p.
    Blondina mentalna i tyle;). Ale jak to sie mowi, do 3 razy sztuka, ostatnie podejscie przed porodem we wrzesniu i potem zawieszam kariere rajdowca do odwolania, czyli czasu odchowania synow, czyli na ok 30 lat;p Nooo chyba, ze dadza sie w internacie wczesniej upchnac;p.

xpatiiix3, Nata, Maga31, Goplana, zupaztytki lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • CookieCookie Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja miłość waży 730 gram i już się nie mogę doczekać listopada :) byliśmy na usg- wszystko ok, wierci się strasznie. Pan doktor nie jest przekonany do mojego pomysłu z porodem na Żelaznej, ze względu na bardzo duże prawdopodobieństwo, że jednak odeślą i stres z tym związany. Chyba się zdecyduję na Inflancką.

u mnie od początku ciąży +9kg :/

Przez ten remont (cały czas końca nie widać..:( ) nie mogę być z Wami na bieżąco :(

wczoraj wieczorem miałam pierwszy tak silny ból pleców i chyba wcale nie będzie lepiej ;) wszytko przetrwam, ale to przyjemnych doświadczeń to nie należało, od krzyża promieniowało na nogi i średnio mogłam się ruszać.

Dziewczyny czytam i czytam o tych wózkach i jak odradziłyście Quinny to zaczęłam zastanawiać się nad Baby Design Lupo Comfort. u mnie na Bemowie 1600zł 3 w 1, razem z fotelikiem Maxi Cosi. Cena do mnie przemawia, a dodatkowo opinie ma dobre i wygląd ok.

Pozdrawiam Was wszystkie!! :*

xpatiiix3, Amnezja, lkc, Agata92, Madlen222, Maga31, maaartinka, sisiiii, e_v_e, Viviana, anusiaa90, zupaztytki, Dotty84 lubią tę wiadomość

ckaigywl60jihsii.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK kuzwa chyba ciąża nie służy zdawaniu egzaminów ciekawa jestem już wyników swojego egzaminu... Ajj no i nie miało być lubię to chociaż przy ostatni zdaniu się usmialm ;) ale tak jak mkwiszdo trzech razy sztuka ;) dasz rade następnym razem;)

FK81 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookie moja przyjaciółka rodziła na Inflandzkiej i powiedziała że jest bardzo zadowolona z opieki i w ogóle, sama w szoku była, łóżka wygodne, jedzenie dobre :p ja też się nie mogę zdecydować na wózek tymbardziej że u mnie w mieście nie ma dużego sklepu gdzie mogłabym obejrzeć wszystkie jakie mnie interesują i to mnie wkurza okropnie :( FK nie martw się ja zdałam za 4 razem:p Pati ja też polubiłam właśnie przez to ostatnie zdanie :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:27

FK81 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK szkoda, ze sie nie udalo, nastepnym razem bedzie ok ;)

FK81 lubi tę wiadomość

• izia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fk nie wiem czy cię to pocieszy - ja zdałam za pierwszym razem i co z tego jak jestem niedzielnym kierowcom - jak już kiedyś chciałam się przemóc to mi ktoś walnął w dupe bo poleciałam w zimie do przodu zamiast skręcić i w zasadzie odkąd urodził się synek jeździłam może z 5 razy - za każdym razem w stresie wkurzając się że musze wogóle ..

a co do śpiworków to miałam takie na szelkach zapinane - nie było żadnych rękawków

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK, szkoda, że teraz się nie udało, ale nie martw się, w końcu zdasz na pewno! Trzymam kciuki by udało się we wrześniu :)
    Ja uwielbiam prowadzić, w sumie to prawko mam już ponad 10 lat...
    Ostatnio mama suszy mi głowę, że powinnam dać się wozić mężusiowi i sama nigdzie nie jeździć :/
    I choć mąż bezpiecznie prowadzi, to jakoś pewniej czuję się jako kierowca ;)

Amnezja lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga doskonale Cię rozumiem i mam tak samo z tym jeżdżeniem:)

Maga31 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też rzadko jeżdżę, no co ja poradzę że mąż ma dalej do pracy i on głównie użytkowuje Fordzisława :-) teraz zdarza się że częściej ja jestem kierowcom tym bardziej jak jest imprezka jakaś, to wiadomo ja nie piję więc siłą rzeczy jadę :-) nie przeszkadza mi to, lubię jeździć ale nie czuję się pewnie jakoś, chyba przez to że wzrok mi się pogorszył i jakoś boję się że nie zauważę że mi ktoś wyskoczy no i niestety ale panikuje jak mam górkę, zajebiście się boję że mi się samochód stoczy...za dużo analizuje to jak jadę i dlatego tak mam, bo w sumie jak górka jest to zawsze ładnie mi idzie(na kursie też bez problemu), ale jak o tym myślę to panikuje, ehhhh głupia baba ze mnie :-) nie wiem czemu tak mam. Leczo gotowe, czekamy na tatusia z obiadkiem. Kazik śpi chyba, w sumie co się dziwić pogoda taka że i matce się spać chce...PS.chce już wrzesień, lżejsze temperatury i w ogóle :-)

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam jezdzic i nie wyobrazam sobie zycia bez tej mozliwosci ;) moj to ma prawko chyba z 5 lat dluzej niz ja, ale ma tez na c+e a i tak wszystkim w kolo rozpowiada, ze jemu sie najlepiej ze mna jezdzi i najbezpieczniej sie czuje jak ja prowadze, jest pewny, ze ze mna dojedzie wszedzie - zawsze i w kazdych warunkach. szkoda, ze ja taka pewna tego nie jestem i czasami to mam pelne gacie - najczesciej zima.. zima juz tak nie kocham jezdzic, a zima w nocy to juz calkiem :)
    juz jestem po obiadku , troche niezdrowo bylo, ale co tam :) schabowy ( i tak zjadlam pol), ziemniaczki ( 3 sztuki wielkosci malego jajka) i surowka z buraczkow - mniam ;) a teraz pije mrozona kawke, narobilyscie mi na nia smaka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:12

Maga31 lubi tę wiadomość

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kocham jeździć :) Niestety,w ciąży musiałam zrezygnować :( Ja+samochód=wymioty :(

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ