Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
talia22 wrote:IKC właśnie dopatrzyłam że Ty z okolic PIły tak jak ja:)
do Pily 30, okolice Pily podalam tak orientacyjnie.
albo mi sie wydaje, albo zmienilas w tabelce... wydawalo mi sie, ze mialas ok. Chodziezy wpisane:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:49
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
karmelek wrote:Evik trzymam kciuki!!
Kuniak a jaka cene Ci powiedzieli za CC? bo ja tu jedna klinikę niedaleko mnie oglądam a tam cena 10tyś!!
Karmelek,bardzo różnie aż się sama dziwię że taka rozbieżność od 2300(Bielsko,Eskulap)- do 7000 Katowice. Niepołomice pod Krakowem 4300 złkarmelek lubi tę wiadomość
-
FK przegapilam Twoje dobre wiesci
ciesze sie razem z Toba. napewno nie zapeszysz...
tak mi sie wydawalo, ze sie temu Twojemu odmieni bo by tak nie dzwonil w srodku nocy
FK81 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
lkc wrote:a niedaleko... a skad ta milosc ?
8 lat temu pojechałam na wakacje do Kujanek.Do Złotowa jeździliśmy po zakupy.Śliczne miasteczko,przemili ludzie,najchętniej razem z mężem zamieszkalibyśmy tam na stałe. A tak jeździmy tam 2 razy w roku.I tak od 8 latW Łobżenicy też fajnie i dużo grzybów
-
FK bardzo sie ciesze ze Wam sie uklada tez czulam ze bedzie wszytsko git:)
Kochane czy Wy macie pomysla na jakis sos do warzyw z piekarnika? Mam tu cukinie bakłażana papryke pomidory zapiekłabym jutro ale jakiegos sosa bym zapodała bo mąż tak woliFK81 lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:8 lat temu pojechałam na wakacje do Kujanek.Do Złotowa jeździliśmy po zakupy.Śliczne miasteczko,przemili ludzie,najchętniej razem z mężem zamieszkalibyśmy tam na stałe. A tak jeździmy tam 2 razy w roku.I tak od 8 lat
W Łobżenicy też fajnie i dużo grzybów
Za Kujankami to nie przepadam powiem szczerze, w kolo mnostwo fajnych innych jeziorkiedys chcialam tylko zamoczyc sobie nogi w jeziorze i wpadlam tam po pas - przy samym brzegu. wrazenia niezapomniane:) tak to jest, ze jak sie mieszka na takim zadupiu jak ja to sie czlowiek tym nie zachwyca
w Zlotowie mam zamiar rodziccaly Zlotow mnie uslyszy
hihi
Amnezja lubi tę wiadomość
Evik wrote:FK bardzo sie ciesze ze Wam sie uklada tez czulam ze bedzie wszytsko git:)
Kochane czy Wy macie pomysla na jakis sos do warzyw z piekarnika? Mam tu cukinie bakłażana papryke pomidory zapiekłabym jutro ale jakiegos sosa bym zapodała bo mąż tak woli
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/moussaka/przepis.htmlEvik, FK81 lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:beszamel jak z tego przepisu, i posypac serem:)
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/moussaka/przepis.htmlAleksandra Joanna 17.11.2014
lkc wrote:mhm...do Chodziezy mam 60 km
do Pily 30, okolice Pily podalam tak orientacyjnie.
albo mi sie wydaje, albo zmienilas w tabelce... wydawalo mi sie, ze mialas ok. Chodziezy wpisane:)
Mój mąż i tata pochodzi z okolic Obornik - na trasie Piła - Poznań
w Chodzieży byłam na weselu kiedyś u mojego chrzestnego