Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Evik wrote:Kochane moje bardzo Wam dziekuję za te kciuki i za wsparcie w ogóle to takie miłe i cieszę się ze Was mam:)
Maja zdrowa!Komory z 11 mm zmniejszyły się do 7 mm gdzie norma jest do 10:) Serduszko tez zdrowe, doktorek powiedział że nie ma nic co by go niepokoiło wszystko ksiązkowe i mam sie cieszyc ciążą. No może poza moja wagą, musiałam go oszukac że słodyczy nie jem i pojęcia nie mam skąd te kilogramy w końcu dałam mu wymyślec że może to przez jogurty słodzone których praktycznie wcale nie jem:P No i Maja w 2 tyg przytyła 300 g, wazy juz 800:D ginek zmierzył męża i powiedział że w niego wysoka będzie nogi bardzo długie bo widzi już po kościach udowych:D No ale nie chciała się ułozyć pięknie i ani zdjęcia buzki nie mam ani potwierdzenia w 100% że to Maja:d ginek kazał się jeszcze wstrzymac z tą płcia, no niech nie żartuje ja juz kiecuszki kupiłam:D Za 3 tyg kolejna wizyta a teraz czeka i mnie w koncu glukoza:D
cudowne wieści....Evik lubi tę wiadomość
-
dobranoc moje drogie:) kolorowych snów i przespanej całej nocy!!! bez sikania i głupich snów:P
Ja jutro o 14:15 mam wizytę , potem jedziemy z teściami na obiad, odezwę się pewnie wieczorkiem. Trzymajcie kciuki aby moje skarby ważyły już co najmniej po kilogramie:)xpatiiix3, zupaztytki, Amnezja, Viviana, Lavendula, KUNIAK, Dotty84, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Madlen na pewno taki jak mój.? no pewnie większy, parę dni różnicy ,a jednak dwójeczka w Tobie i to już spore mauszki, więc i brzunio większy musi być, ja często zagądam do folderu ze zdjęciami brzuszka z ciąży z Marcysiem i sobie wspominam jak rósł powoli a potem nagle wybiło mi go pod koniec i wyszły rozstępy parę dni przed porodem, a brzuch wygądał jak półka się śmiałam z tego a tak na serio to mogłam talerz stawiać na nim i kubek i normanie sobie jadłam na kanapie czy fotelu ,stół nie był potrzebny
no i będę czekała na świeżutkie foto
no i kciuki zaciśnięte
dzień przed porodem moja półeczka popękana i to tyko z jednej strony hehe tzn z prawej miałam pare ae deikatniejsze a z lewej mocniej spękało ale też tragedii nie było
zupaztytki super wieści
Lavendua świetnie ,że dajesz jeszcze radę ,ale i ja jak się zawezmę to sporo robię z Marcelem
No ja jak spałam całą noc tak od czwartku/piątku sikanie w nocy min.2 razy wstaje ,czyli teraz już tylko częściej będzie hehe ale wiecie co ciesze się powoli się przyzwyczajam do krótszego czasu snu i lepiej w dzień się czuje niedługo się zahartuje i będę do dyspozycji Nelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:57
zupaztytki, Lavendula, Madlen222, anusiaa90, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:dobranoc moje drogie:) kolorowych snów i przespanej całej nocy!!! bez sikania i głupich snów:P
Ja jutro o 14:15 mam wizytę , potem jedziemy z teściami na obiad, odezwę się pewnie wieczorkiem. Trzymajcie kciuki aby moje skarby ważyły już co najmniej po kilogramie:)
trzymamyMadlen222 lubi tę wiadomość
-
No i ja zmykam, spać się nie chce, ale może jak powyłączam wszystko i się wyciszę to i usnę.
Pati ale fajowy miałaś brzuszek taki do przodu Ci poszedł, a nie w górę hehe jajko ale przed porodem brzuszki opadają.
Madlen kciukam za wizytę i za Twoje dzieciaczki
Lavendula masz kondycję, ja dziś pochodziłam po mieście i nogi obolałe, ale polewałam wodą jak radziła Goplanka i uuuulgaa i za Twoją sprawą też zrobię TSH, co by wiedzieć czy mi nie rośnie.
Dobrej nocki Kochane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:56
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Laski trzymam kciuki za jutro. Mnie coś bolą nogi pod kolanami i obawiwm się,że to żylaki cholera..no i powiem Wam że zaczyna mi siadać prawe biodro. Ogólnie od dłuższego czasu coś czułam ale teraz jak wstaję z łóżka to jak starsza pani...a nad jeziorem jak polezałam na kocu to ledwo wstałam taki ból...ehhh
-
a ja wstałam po prawie 2 godzinnej próbie uśnięcia i jestem zła że znowu spać nie mogę. Walam się z boku na bok i co 15 minut siku...masakra! więc stwierdziłam że wstaje no bo co mam w tym łóżku tak się kręcić. Włączę tv, może jakiś film będzie. A jutro znowu będę się masakrycznie czuła...nie cierpię tych nieprzespanych nocy.
-
nick nieaktualny
-
Witam.. Ehh..
Nie dość ,że gorąco to Marce strasznie się kopie w nocy, też biedaczek poci się strasznie, jak tu spać, waam się już od jakiegoś czasu po łóżku... Zaraz wstane chyba śniadanko i kawkę zrobię w końcu, szybki prysznic ogarne się i wyjdziemy chyba ,bo co tu innego robić
Miłego dnia :**Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry Mamusie!
WItam się po-wakacyjnie... ledwo dziś zwlekłam mój ciężki tyłek z łóżka... (+7kg w tym +3kg w ciągu ostatnich trzech wakacyjnych tygodni <OLABOGA>)
No ale coż... trzeba było do pracy wrócić!
W poniedziałek mam wizytę u mojego gina, więc chyba już poproszę o zwolnienie, bo coraz trudniej mi się zmotywować do pracy umysłowej
Pozdrówki, lecę nadganiać wasze posty (na szczęście trochę Was podczytywałam)
KUNIAK, Viviana, zupaztytki, Maga31, anusiaa90, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Obudzil mnie znowu skurcz lydki I dretwienie palcow rak. Nie moge spac. Jeszcze ta moja waga ze wczoraj. Kurcze, przytylam juz uwaga... 21kg! Waze 91! Tragedia! Troche jestem zalamana..
Terazcwyglada super
4 msc po wszystkim
Goplana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj, dlugo mnie nie było, bo sobie na wakacje samolotem poleciałam. Ale na szczęście doleciałam, gdzie trzeba bez katastrofy. A teraz wracam do normalności, co wcale proste nie jest.
Też mam problemy ze spaniem. Wieczorem zasnę normalnie, budzę się po północy, przewalam dwie godziny a nawet i trzy i jak już zasnę nad ranem, to potem nie mogę wstać - a tu do pracy trzeba iść.
Na skurcze łydek mi pomaga magnez. Ja to mam takie, że mi normalnie aż nogę wykręca, muszę dziś o tym z lekarzem pogadać.