X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    zieniła bo miała samą chodzież a z doświadczenia studenckiego że rzadko kto wie gdzie chodziez bo to małe miasteczko jest. Chociaz piękne . zapraszam:)
    a gdzie planujesz rodzic? Pila, Chodziez, Trzcianka?

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ktore cierpialy na mdlosci na poczatku ciazy, wlasnie wyczytalam optymistyczny artykul dla Was :) Ja niestety, nie mialam, wiec wg artykulu raczej na pozycji przegranej :(

http://t.today.com/parents/morning-sickness-pregnancy-has-surprising-upside-1D80007975

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne wiadomości wieczorne :):):)

Evik - super!!!:) "a nie mówiłyśmy":D
    FK - też super! nowy rozkwit związku się szykuje!:):):)

FK81, Evik lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Ten fotelik co dostane ma 5 gwiazek i na necie wyczytalam ze zostal okrzyknięty najbezpieczniejszym fotelikiem

No,całkiem dobrze wypada :) Jak masz ochotę i trochę czasu http://fotelik.info/pl/testy/

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie na to:D

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16428221,Internet_huczy__a_Szpital_Praski_dementuje__Nie_odmowilismy.html

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcianka
    broń Panie Boże przed porodówką w Chodzieży, leżalam tam po poronieniu w zeszłym roku i nigdy więcej

lkc lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Patrzcie na to:D

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16428221,Internet_huczy__a_Szpital_Praski_dementuje__Nie_odmowilismy.html

Pismaki jak zwykle szukają sensacji. Ale po tej całej nagonce może być 1 plus- ciężarne może zaczną być traktowane po ludzku.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    Trzcianka
    broń Panie Boże przed porodówką w Chodzieży, leżalam tam po poronieniu w zeszłym roku i nigdy więcej
    dobry wybor, tez myslalam o Trzciance, ale jednak troche mi za daleko -70 km i bym sie bala, ze nie zdaze dojechac :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik kochana kamień z serca!!!! cudowne wieści!!!

FK wiedziałam że i Tobie się ułoży:) zobaczysz wszystko będzie jeszcze cudownie:)

Moja teściowa po powrocie dziś do domu stwierdziła że mam ogromny brzuch i że urósł przez noc!!! no i wiecie co? faktycznie...mało tego, przeglądnęłam się w lustrze i zobaczyłam pierwsze rozstępy!!! Zawołałam męża żeby oglądał a on do mnie że mam taki seksowny brzuszek i w ogóle że jestem taka sexy że aż się podkręcił:P haha.... głupol!!! Ale kochany jest, dzięki niemu nadal czuję się kobietą....

lkc, xpatiiix3, Goplana, Amnezja, FK81, sisiiii, Maga31, Evik lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik ale się cieszę, że wszystko dobrze, to daje nadzieję innym którym pomiary wychodzą czasem na granicy by się nie denerwować. :)

Jestem tak zmęczona, że nie usnę, często tak mam, odwrotowiec jestem. Malutka ma co chwilę czkawkę i w ogóle zabawy robi. Burza nadchodziła i guzik przeszła bokiem, jest już masakrycznie parno, nie wiem serio jak usnę.

Madlen te brzusie to tak wyskakują z dnia na dzień, z wagą to samo, ważę się i nic potem nie ważę i nagle są kilogramy hehe, kochany Twój mąż Cię podbudowuje.

Madlen222, Evik lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen uwielbiam czytać Twoje pozytywne posty hehe kochanego masz mężusia :) a rozstępy pikuś zniknąć totanie nie znikną, ale zbledną tak, że będą nie widoczne :D nawet patrz u mnie na zdjęciach nie widać mocno zeberki dopiero teraz bebzun się rozciąga mocniej to widać trochę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:18

Madlen222 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja Wam powiem moje kochane że szczerze to mam gdzieś te rozstępy, niestety taki jest jeden z uroków ciąży...ale naprawdę się tym nie przejmuje:)

Vivianka u mnie z wagą jest trochę inaczej...za każdym razem jak mnie waża, średnio co 2 tygodanie to waga przybywa i ja jestem na to przygotowana. Nie było jeszcze tak, żeby mi stała i raptownie skoczyła...ona idzie w górę sukcesywnie;)

Chociaż ja czuję się już bardzo gruba to mąż mi jeszcze wczoraj powiedział że on się cieszy jak ja przybieram na wadze bo wie że i dzieci wtedy rosną i że wszystko jest ok:)

Pati masz rację, nie widać:) bo to przecież na zawsze chyba nie zostaję. Moja mama i teściowa i wiele koleżanek nie ma już żadnych rozstępów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:20

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ty nosisz dwoje Maluszków to waga musi iść :) I brzusio większy pewnie będzie ale co tam, ważne, że Ty to akceptujesz i mąż Cię wspiera. I też uwielbiam czytać jak każda z nas z optymizmem pisze, z taką radością z ciązy, a jak tylko się któraś denerwuje to super tu sie wspieramy :)

Mój to w ogóle też się cieszy że ja tyję hehe, ja sama też zaczynam się cieszyć, bo wiem, że wtedy rośnie też Amelka. I ciągle patrzę czy brzunio urósł. Kilka rzeczy jak te żyły nieszczęsne mnie denerwuje, ale i upały to wzmagają no i więcej krwi przetacza organizm, muszę jakoś przymknąć oko. W ogóle w ciąży wiele rzeczy się akceptuje bo tak musi być. Rozstępy mam na nogach z czasu dorastania ale nikt ich nie zauważa, także jak a brzuchu zbledną to nie będą tak widoczne.

Madlen222, xpatiiix3, Maga31, Evik lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkowicie się z Tobą zgadzam Vivianka:)

A co do mojego brzucha to teraz jest chyba mniej więcej taki jak Patuniowy brzuch;) w środę jak teściowie pojadą to wrzucę Wam świeżą foteczkę:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik - super wieści! Gratuluję!
    FK - z tym prawkiem to na pewno następnym razem się uda ;) No i trzymam kciuki za Twój związek, cieszę się, że wszystko wraca do normy :)
    Madlen - fajnie Cię tu widzieć po krótkiej przerwie.

To prawda, że listopadówki mają moc! Wróciłam od onkologa i jest wszystko dobrze :) Guzek nie rośnie, do obserwacji i komtrola za pół roku. Dzięki za kciuki! :D

Viviana, Madlen222, FK81, lkc, Amnezja, sisiiii, xpatiiix3, izia, Nata, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość

• Goplana Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik - bardzo się cieszę :) chociaż wiedziałam, że będzie dobrze :)

FK - oby już teraz nastała sielska rodzinna harmonia, nadal trzymam za Was mocno kciuki :)

Madlen2 - kochanego masz męża :)

Zupaztytki - no to super! :) no same pozytywne wieści :)

Mąż zabrał mnie na spacer i spotkała nas burza, przemokliśmy do suchej nitki, pioruny strzelały wokół brr... ja to mam pecha :) tyle czasu deszczu nie było... ale dobrze, że się troszkę ochłodziło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:32

Madlen222, FK81, zupaztytki, Evik lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W brzuchu impreza.Jak zwykle po 22 :) Mam nadzieję,że po porodzie to się mojemu maluszkowi zmieni :)

xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki dobrze że wszystko ok:)

Wasi mężowie pewnie też są bardzo kochani...:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki bardzo się cieszę, że guzek nie rośnie, może jeśli uda nam się karmić to trochę pomoże w walce z guzkami, tak słyszałam :)

zupaztytki lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, na to wlaśnie liczę :D

Viviana lubi tę wiadomość

‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ