Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja, jak się okazało, dostanę fajny fotelik z firmy Recaro chyba model Young profi i teraz juznie musze martwic się fotelikiem. mogę kupic wozek 2w1
teraz pytanie, jak wiecie, w które wozki można zamontować ten fotelik prócz x-landera. I prócz tako, i inne wózki które mnie nie interesują raczej. Zastanawiam się nad czyms z bebetto np. podoba mi się sevila.
Wyslalam zapytanie do babyactive czy mój shell może ten fotelik wpiac. -
RewolucjaSięDzieje wrote:No, legendarny krążek "MwCP"
lubie jeszcze Sun Machine - i jak pomysle, ze sluchalam jej jak mialam 10 lat to jestem w szoku, ze ten czas tak szybko minal:)
Z rozmyślań przy śniadaniu tez lubie...
dzisiaj bedzie muzyczny wieczorAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
caśka wrote:a ja, jak się okazało, dostanę fajny fotelik z firmy Recaro chyba model Young profi i teraz juznie musze martwic się fotelikiem. mogę kupic wozek 2w1
teraz pytanie, jak wiecie, w które wozki można zamontować ten fotelik prócz x-landera. I prócz tako, i inne wózki które mnie nie interesują raczej. Zastanawiam się nad czyms z bebetto np. podoba mi się sevila.
Wyslalam zapytanie do babyactive czy mój shell może ten fotelik wpiac.
Bebetto chyba nie.Do Bebetto na pewno można Ramatti,Maxi-Cosi,Cybex i Berber.Chociaż może lepiej zapytaj w sklepie albo u producenta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:38
-
no a u nas się coś na burzę zbiera i się zebrać nie może kurwa, a już nie ma czym oddychać...na canal+ jest film o nataszy campush czy jak to tam się pisze "3096 dni".
Dzisiaj dzwoniliśmy w sprawie monitora oddechu, laska chce sprzedać za 190 zł i na dodatek mieszka na naszym osiedlu, jutro chcemy się potargować :p
niecierpliwa ja chciałam kupić elektryczny ale pani w sklepie mi powiedziała że w sumie po co mam wydawać kasę jak nie wiadomo jak to będzie, no i że elektryka nie zabiorę np w podróż a ręczny się mieści w torebce i to mnie przekonało, jak będę miała dużo mleka to pójdzie i ręcznym, ja mam z aventa i z tego co słyszałam najlepiej "ciągną" cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:11
-
a koleżanka mi powiedziała że jeżeli chodzi o foteliki maxi-cosi to z welurem są lepsze bo się dzidzia nie poci
to tak tylko jakby któraś się zastanawiała nad tym jaki materiał wybrać, reszta fotelików ma testy ale tylko jeżeli chodzi o zderzenie czołowe, maxi-cosi ma wszystkie inne boczne itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:15
-
Kochane moje bardzo Wam dziekuję za te kciuki i za wsparcie w ogóle to takie miłe i cieszę się ze Was mam:)
Maja zdrowa!Komory z 11 mm zmniejszyły się do 7 mm gdzie norma jest do 10:) Serduszko tez zdrowe, doktorek powiedział że nie ma nic co by go niepokoiło wszystko ksiązkowe i mam sie cieszyc ciążą. No może poza moja wagą, musiałam go oszukac że słodyczy nie jem i pojęcia nie mam skąd te kilogramy w końcu dałam mu wymyślec że może to przez jogurty słodzone których praktycznie wcale nie jem:P No i Maja w 2 tyg przytyła 300 g, wazy juz 800:D ginek zmierzył męża i powiedział że w niego wysoka będzie nogi bardzo długie bo widzi już po kościach udowych:D No ale nie chciała się ułozyć pięknie i ani zdjęcia buzki nie mam ani potwierdzenia w 100% że to Maja:d ginek kazał się jeszcze wstrzymac z tą płcia, no niech nie żartuje ja juz kiecuszki kupiłam:D Za 3 tyg kolejna wizyta a teraz czeka i mnie w koncu glukoza:D
Amnezja, niecierpliwa21, lkc, Isia14, FK81, talia22, anusiaa90, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Nata, blue00, e_v_e, pinsleepe, mada_lena, KUNIAK, Viviana, Maga31, Agata92, sisiiii, Madlen222, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), Goplana, zupaztytki, Mamadomina, Lavendula, maaartinka, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Evik cieszę sie, ze wszystko w porzadku z Malutka!
Staszek spi, a mnie dalej boli dupa-udo-do kolana. mam nadzieje, ze to nie rwa, kuzynka miala na koncowce ciazy i chodzic nie mogla, ech a ja badz co badz przy moim Dzieciu z adhd mobilna byc musze.
W pierwszej ciazy wlosy nie wypadaly mi wogole prawie, mialam dlugie i geste jak nigdy, cieszylam sie , ze po porodzie nadal tak samo, az rowniutko 3 mies po kłak sie scielil gesto na podlodze:(. zalamana poszlam do fryzjerki, nakazalam sciac sie na boba, ta mnie pocieszyla, ze duzo wloso przeciez mam no i jakos si eustabilizowalo, znaczy stane przedciazowy byl;).
Teraz wypadaja co nieco , zreszta obcielam je tez na prawie boba i zla jestem, geste sa, ale ch...we;), moze podrosna jeszcze troche do listopada.
aaa i chyba z Małżem sie pogodzilam:). chyba, bo nie chce zapeszac;p. stanelo na tym, ze szukamy czegos do wynajecia tam gdzie on ma pracę.oby bylo git:).ÓptimusPrime, Nata, ewelina_d, xpatiiix3, lkc, KUNIAK, Maga31, Evik, anusiaa90, RewolucjaSięDzieje, izia, Goplana, zupaztytki, maaartinka, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
anusiaa możiwe że i stresy te ostatnie dały Nam w kość..
Evik miód malina hehe świetne wieści
FK oby nie rwa bo i ja miałam myslałam, że umieram, ledwo chodziam przez ostatnie 2 tygodnie gdzieś i te bóle i kłucia mega w pipce oooj już się boje bo niedługo pewnie to mnie czeka wtedy jakoś po 36tyg się zaczęło a skoro teraz wszystko tak wcześniej przychodzi to kij wie kiedy mnie tym razem dopadną takie dolegliwości.. ;o fajnie, trzymam kciukasy ,żeby już było teraz tylko lepiej..)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:45
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyEvik, swietne wiadomosci!
Modelke bedziesz mialatatus bedzie wieczorami w oknie sterczal, jak Twa dlugonoga z imprez bedzie wracala
Ja tez bylam na usg dzis. Pilkarzyk kooopal nawet gin sie smiala, ze w glowice daje.
Tylko moj Prince Jr nigdy sie nie odwroci aby buzke pokazac w 3D- zawsze sie "gapi" mi w brzuch, tzn na nas. Jakby chcial nas podgladacTak smiesznie oczka czarne takie, troche creepy, ale na sek byl widac nosek -1000% moj dzidz
I jeszcze uszko sobie zatykal lapka, glosno mu bylo czyco?mada_lena, Maga31, Evik, Agata92, Mamadomina, karmelek lubią tę wiadomość
-
Evik, świetnie wieści!
Mam w piekarniku tartę z borówkami, za 5 minut wyjmuję i jeśli będzie smakować w połowie tak dobrze jak wygląda, to szykuje się ciekawy wieczórNormalnie nie piekę, ale mąż tak ładnie prosił, że niech ma. Zasługuje facet
Przeszło mi trochę z tym humorem, ale w głowie siedzi myśl, że to ostatni dzień drugiego trymestru i jak jutro się obudzę, to mój brzuch eksploduje. Tak jakoś podejrzanie wygląda w lustrze -
super wieści, ale my wiedziałyśmy, że będzie ok
a ja dzisiaj dzwoniłam do mojego 3 razy ale nie odbiera i coś mi się wydaje, że on na urlop sobie wyjechał, niedobry doktorek no
ale coś tak mówił że nie wie jak z urlopem i żeby dzwonić po 1 się umówić no i dzwonię a on nie odbiera ani nie oddzwania ehhh. No nic jutro zadzwonię a jak nie odbierze to dam mu odpocząć.
Evik lubi tę wiadomość