Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja, jak się okazało, dostanę fajny fotelik z firmy Recaro chyba model Young profi i teraz juznie musze martwic się fotelikiem. mogę kupic wozek 2w1 :) teraz pytanie, jak wiecie, w które wozki można zamontować ten fotelik prócz x-landera. I prócz tako, i inne wózki które mnie nie interesują raczej. Zastanawiam się nad czyms z bebetto np. podoba mi się sevila.
    Wyslalam zapytanie do babyactive czy mój shell może ten fotelik wpiac.

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    No, legendarny krążek "MwCP" :):):)
    :) lubie jeszcze Sun Machine - i jak pomysle, ze sluchalam jej jak mialam 10 lat to jestem w szoku, ze ten czas tak szybko minal:)
    Z rozmyślań przy śniadaniu tez lubie...
    dzisiaj bedzie muzyczny wieczor ;)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam plastikowe kupione buteleczki
    Moj zabral dziecie na plac zabaw wiec moglam chwilke odpoczac:)
    Prasowanie i gotowanie wykancza za goraco!!!
    trzymam kciuki za malutka Maje i napewno bedzie wszystko dobrze

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    a ja, jak się okazało, dostanę fajny fotelik z firmy Recaro chyba model Young profi i teraz juznie musze martwic się fotelikiem. mogę kupic wozek 2w1 :) teraz pytanie, jak wiecie, w które wozki można zamontować ten fotelik prócz x-landera. I prócz tako, i inne wózki które mnie nie interesują raczej. Zastanawiam się nad czyms z bebetto np. podoba mi się sevila.
    Wyslalam zapytanie do babyactive czy mój shell może ten fotelik wpiac.

Bebetto chyba nie.Do Bebetto na pewno można Ramatti,Maxi-Cosi,Cybex i Berber.Chociaż może lepiej zapytaj w sklepie albo u producenta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:38

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A laktatory ? Ręczne czy elektryczne ? I na co zwracać uwage przy wyborze?

nxbhnwz.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a u nas się coś na burzę zbiera i się zebrać nie może kurwa, a już nie ma czym oddychać...na canal+ jest film o nataszy campush czy jak to tam się pisze "3096 dni".
    Dzisiaj dzwoniliśmy w sprawie monitora oddechu, laska chce sprzedać za 190 zł i na dodatek mieszka na naszym osiedlu, jutro chcemy się potargować :p
    niecierpliwa ja chciałam kupić elektryczny ale pani w sklepie mi powiedziała że w sumie po co mam wydawać kasę jak nie wiadomo jak to będzie, no i że elektryka nie zabiorę np w podróż a ręczny się mieści w torebce i to mnie przekonało, jak będę miała dużo mleka to pójdzie i ręcznym, ja mam z aventa i z tego co słyszałam najlepiej "ciągną" cyca :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:11

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a koleżanka mi powiedziała że jeżeli chodzi o foteliki maxi-cosi to z welurem są lepsze bo się dzidzia nie poci :-) to tak tylko jakby któraś się zastanawiała nad tym jaki materiał wybrać, reszta fotelików ma testy ale tylko jeżeli chodzi o zderzenie czołowe, maxi-cosi ma wszystkie inne boczne itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:15

rfnnk6n.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam pan w sklepie powiedział,żeby wybrać fotelik,który ma przynajmniej 4 gwiazdki w testach ADAC.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje bardzo Wam dziekuję za te kciuki i za wsparcie w ogóle to takie miłe i cieszę się ze Was mam:)
    Maja zdrowa!:) Komory z 11 mm zmniejszyły się do 7 mm gdzie norma jest do 10:) Serduszko tez zdrowe, doktorek powiedział że nie ma nic co by go niepokoiło wszystko ksiązkowe i mam sie cieszyc ciążą. No może poza moja wagą, musiałam go oszukac że słodyczy nie jem i pojęcia nie mam skąd te kilogramy w końcu dałam mu wymyślec że może to przez jogurty słodzone których praktycznie wcale nie jem:P No i Maja w 2 tyg przytyła 300 g, wazy juz 800:D ginek zmierzył męża i powiedział że w niego wysoka będzie nogi bardzo długie bo widzi już po kościach udowych:D No ale nie chciała się ułozyć pięknie i ani zdjęcia buzki nie mam ani potwierdzenia w 100% że to Maja:d ginek kazał się jeszcze wstrzymac z tą płcia, no niech nie żartuje ja juz kiecuszki kupiłam:D Za 3 tyg kolejna wizyta a teraz czeka i mnie w koncu glukoza:D

Amnezja, niecierpliwa21, lkc, Isia14, FK81, talia22, anusiaa90, nick nieaktualny, xpatiiix3, Nata, nick nieaktualny, e_v_e, pinsleepe, mada_lena, KUNIAK, Viviana, Maga31, Agata92, sisiiii, Madlen222, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), Goplana, nick nieaktualny, Mamadomina, Lavendula, maaartinka, Dotty84 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik,takie dobre wiadomości to my lubimy :) Cieszę się,że wszystko ok. :)

Evik lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Evik - nasze kciuki czynia cuda i Twoja wiara w to, ze jest dobrze :)

Evik lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :)

Evik lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Evik Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listopadówki to jednak maja moc!!!:)

talia22, xpatiiix3, FK81, KUNIAK, sisiiii, RewolucjaSięDzieje, Lavendula lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik cieszę sie, ze wszystko w porzadku z Malutka!:)
    Staszek spi, a mnie dalej boli dupa-udo-do kolana. mam nadzieje, ze to nie rwa, kuzynka miala na koncowce ciazy i chodzic nie mogla, ech a ja badz co badz przy moim Dzieciu z adhd mobilna byc musze.
    W pierwszej ciazy wlosy nie wypadaly mi wogole prawie, mialam dlugie i geste jak nigdy, cieszylam sie , ze po porodzie nadal tak samo, az rowniutko 3 mies po kłak sie scielil gesto na podlodze:(. zalamana poszlam do fryzjerki, nakazalam sciac sie na boba, ta mnie pocieszyla, ze duzo wloso przeciez mam no i jakos si eustabilizowalo, znaczy stane przedciazowy byl;).
    Teraz wypadaja co nieco , zreszta obcielam je tez na prawie boba i zla jestem, geste sa, ale ch...we;), moze podrosna jeszcze troche do listopada.
    aaa i chyba z Małżem sie pogodzilam:). chyba, bo nie chce zapeszac;p. stanelo na tym, ze szukamy czegos do wynajecia tam gdzie on ma pracę.oby bylo git:).

nick nieaktualny, Nata, ewelina_d, xpatiiix3, lkc, KUNIAK, Maga31, Evik, anusiaa90, RewolucjaSięDzieje, izia, Goplana, nick nieaktualny, maaartinka, Dotty84 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa możiwe że i stresy te ostatnie dały Nam w kość..

Evik miód malina hehe świetne wieści :)

FK oby nie rwa bo i ja miałam myslałam, że umieram, ledwo chodziam przez ostatnie 2 tygodnie gdzieś i te bóle i kłucia mega w pipce oooj już się boje bo niedługo pewnie to mnie czeka wtedy jakoś po 36tyg się zaczęło a skoro teraz wszystko tak wcześniej przychodzi to kij wie kiedy mnie tym razem dopadną takie dolegliwości.. ;o fajnie, trzymam kciukasy ,żeby już było teraz tylko lepiej.. ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:45

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IKC właśnie dopatrzyłam że Ty z okolic PIły tak jak ja:)

f2w343r88uf9xtcb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik, swietne wiadomosci!
    Modelke bedziesz miala :) tatus bedzie wieczorami w oknie sterczal, jak Twa dlugonoga z imprez bedzie wracala :D

Ja tez bylam na usg dzis. Pilkarzyk kooopal nawet gin sie smiala, ze w glowice daje.
    Tylko moj Prince Jr nigdy sie nie odwroci aby buzke pokazac w 3D- zawsze sie "gapi" mi w brzuch, tzn na nas. Jakby chcial nas podgladac :) Tak smiesznie oczka czarne takie, troche creepy, ale na sek byl widac nosek -1000% moj dzidz :D
    I jeszcze uszko sobie zatykal lapka, glosno mu bylo czyco?

mada_lena, Maga31, Evik, Agata92, Mamadomina, karmelek lubią tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik, świetnie wieści!

Mam w piekarniku tartę z borówkami, za 5 minut wyjmuję i jeśli będzie smakować w połowie tak dobrze jak wygląda, to szykuje się ciekawy wieczór :D Normalnie nie piekę, ale mąż tak ładnie prosił, że niech ma. Zasługuje facet :)

Przeszło mi trochę z tym humorem, ale w głowie siedzi myśl, że to ostatni dzień drugiego trymestru i jak jutro się obudzę, to mój brzuch eksploduje. Tak jakoś podejrzanie wygląda w lustrze ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Nata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super wieści, ale my wiedziałyśmy, że będzie ok :-) a ja dzisiaj dzwoniłam do mojego 3 razy ale nie odbiera i coś mi się wydaje, że on na urlop sobie wyjechał, niedobry doktorek no ;-) ale coś tak mówił że nie wie jak z urlopem i żeby dzwonić po 1 się umówić no i dzwonię a on nie odbiera ani nie oddzwania ehhh. No nic jutro zadzwonię a jak nie odbierze to dam mu odpocząć.

Evik lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk to oby się udalo - nie zapeszając trzymam kciuki

FK81 lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

‹‹ 861 862 863 864 865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ