Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maaartinka wrote:mada_lena doświadczenia nie mam ale z M stwierdziliśmy że takie ceratko-pianki są fajne i sami je zakupiliśmy.. Może się zdarzyć tak że małego będzie trzeba gdzieś przewinąć chociażby u jakiejś znajomej lub rodzinki i przynajmniej jest wtedy na czym go położyć
No tez wlasnie. Drogie nie jest a moze sie przydać. -
nick nieaktualny
-
Martinka prawda prawda.w koszyku na all juz prawie 400zl no i z konkretów tylko avent reczny a tu jeszcze koszule dla mnie, moze jakis szlafrok przy okazji.
Pozniej przejrzę i zredukuje ewent co niepotrzebne. Ale jak znam zycie wszystko potrzebnemaaartinka lubi tę wiadomość
-
Nastka pisalam przecież juz dostalam odpowiedz ze przyznali mi ale teraz muszę czekać na listę w kwietniu sie dowiem juz co i jak
Agatko smacznego ja to zjadlam jedną bo strach teraz z tym cukrem.. ;/ ale SE usmialm z tego katarku ze mózg wyssie
A ja doszłam do wniosku że jak teraz mi doszły dodatkowe 2komody pokoju to ja nie mam gdzie lozeczka wstawic z przewijaka chyba rezygnuje bo tez nie będę miała jak bo komoda na komode idzie żeby więcej miejsca było a trzecia noszą wąska ni jest ale ciut przywysoka na przewijak ,fotel przy kaloryferach postawie bo nie mam gdzie wynieść a łóżeczko i chyba w kołyskę zainwestuje albo w Gondoli od wózka będzie spała potem ze mną bo Marcela i tak na fotel rozkładany przenosze masakra hehe ale muszę pokombinowac jak tu przemeblowanie zrobić żeby było miejscee hehe ..
A co do ciuszkow mam rastopki i bodziaki z hello kitty z pepco ja vtam w to nie wierzę ani nikt u mnie w domu ;P
Madlen ślicznywcale nie taki malutki ale i nie gigant taki w sam raz i pomyśleć ze tam już prawie dwukilowy pakunek nosisznosisz, chyba bardziej na boki się rozpychaja niz do przodu;)
moja dzisiaj główką w dół i wiecie jaka ulga normalnie siku robie no i kopie w żebra ale delikatnie bardziej to nóżki prostuje proszę ja żeby juz tak została , moze posłucha
A właśnie takie podkłady to fajna sprawa
U Nas nie do końca różowo ja sporo kupiłam z R tylko a reszta kolorowe hehe i w kwiatki itdhehe Jakubie na pstrokato sama się tak ubieram oczywiście nie teraz bo teraz jakieś pastelki wole
AgataP, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziękuję Patinko :* masz rację, mój brzuchol na boki idzie:) a powiedz kochana jak tam ten Twój sluz? dalej tak bardzo Ci leci? używałaś już tych pasków?
A ja chyba gdzieś zgubiłam wątek, że przyznali CI mieszkanko:D wow!!! super! gratulacje.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Tylko co ja jej powiem że zawsze umawiam się co miesiąc a teraz chce wizytę za 2 m-ce? Czyli w 28 tyg też powinno być w porządku
bo akurat tak by mi to wtedy wypadło
Kochana, na pewno nie przyjmuje ona 7 dni w tygodniu, wiec jak już bardzo jest Ci głupio wobec niej to powiedz, że nie pasował Ci termin u niej i poszłaś do innej -
Ja zaraz zmykam na drzemkę, czekam aż mąz wstanie po nocce i sama się położę.
Madalena takie podkłady się przydadzą ale dobre są też takie zwykłe pakowane np po 5sztuk. Ja też nazamawiałam niby same duperelki a wyszło do zapłaty ale wszystko potrzebne przy pierwszym dziecku.
A ja czekam na przesyłkę ciuszków, koszul i tych duperelek, przed chwilą pan dzwoni, że nie ma dwóch wzorów spoko bo prosiłam o telefon jakby co, wybrałam inne, bo nie chcę by mi sami wybierali bo strasznie nie lubię biedronek a sporo mieli biedronek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:26
-
Dotty84 wrote:Kochana, na pewno nie przyjmuje ona 7 dni w tygodniu, wiec jak już bardzo jest Ci głupio wobec niej to powiedz, że nie pasował Ci termin u niej i poszłaś do innej
w szczególności że gabinet ma koło domu
Trudno jak jej coś nie będzie pasowało to nic na to nie poradzęobym tylko potem tego nie żałowała
-
ja tam już zakupiłam wszyściutko co było potrzebne i nawet więcej:) laktator też kupiłam bo po porodzie nie będę miała na to na pewno czasu:)
Wszystko praktycznie kupowałam na allegro, oprócz wózka:) łóżeczka, komoda i rzeczy z "naszej" listy na allegro:) jestem już bardzo gotowa na moje Skarby:DAgataP, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:boję się jej jak gniewu tytanów
raczej jej to berecik wydziergam jakis moherowy z gwiazdą(mimo ze nie umiem,a moze wlsanie dlatego ze nie umiem..
)
mnie roz nie kreci ,przeraza mnie to rozdzielanie na niebieski i rozowy(pirat i ksiezniczka,naukowiec i modelka)sama studiowalam zeby zostac naukowcem i martwi mnie ze dziewczynki wsadzane sa w role królewny a naukowca juz nie(nie mam nic przeciwko krolewna ale mala dziewczynka moze zostac kazdym kim chce krolewna kierowca,modelka i nawet bodygardem jak dla mnie), wiec kupuje zielenie czerwienie i zolcie wyszlam z zalozenia ze rozwego to dostanie w prezencie tyle ze jeszcze bede plakac
ale kazdy robi jak uwaza i ja sie nie wtryniam w cudze zycie a sa tacy co sie w moje z checia wtryniaja
(czyt. tesciowa,szwagierka..) jak bedzie chciala byc krolewna to bedzie ale jak bedzie chciala byc piratką to tez bedzie
Wydaje mi się, że to raczej nie ma nic wspólnego z ubieraniem w dany kolor, wiadomo, "utarło" się, że chłopcy są niebiescy, dziewczynki różowe, chłopcy mają krótkie włosy, dziewczynki długie, chłopiec jest inżynierem, dziewczynka modelką, można mnożyć
vide ----> http://www.youtube.com/watch?v=XP3cyRRAfX0
Nie lubię "małych księżniczek" z pampersem na pupie, pomalowanymi paznokciami i kolczykami niczym Szeherezada zanim takowa nauczy się porządnie chodzić. Nie moja sprawa zresztą
Ale nie powiem, podobają mi się te różowe ciuszki, te delikatne koronki, bufki. I choćby miała Lila uwalić sukienkę do granic kontemplując robale w trawie - niech uwali, z tym akurat nie mam problemu żadnegoA zawód modelki przy genach mamusi raczej w grę nie wejdzie. Za małe i za puchate geny
Najważniejsze to stworzyć odpowiednie warunki do rozwoju dziecka, jeśli królewna chce być naukowcem - niech będziew różowych ciuchach czy nie, zresztą dzieci tak naprawdę mają gdzieś jak są ubrane, robimy to dla siebie
:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 15:33
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
hejo! nadrobiłam Was, o mamuniu ale myślałam że rozwalę laptopa podczas czytania, wiesza mi się niemiłosiernie i wkurwia mnie tak że go zwyzywałam od różnych (jakby to miało coś pomóc) na szczęście niedługo będzie nowy. Od kogo zamawiacie na allegro? podrzućcie linka? Madlenn kochana brzuszek masz normalny, dziewczyny które leżały z bliźniakami w szpitalu miały takie same, a jedna była tak jak Ty w 27tyg a druga to nawet w 36
więc się nie martw:-) odebrałam wyniki TSH wynik 1,8 więc spoko, jutro do endo. Polazłam na miasto bo chciałam kupić nowy czajnik, ale nie kupiłam bo ten co mnie się podobał był za mały bo tylko 2,2l, weszłam do 5.10.15 kupić coś z wyprzedaży na urodziny dla synka szwagierki, no i kupiłam mu bluzę i koszulkę na długi rękaw a Pani mówi że jak wezmę 3 sztukę to najtańsza będzie za 5 zł, no to wzięłam bluzkę dla synka za 19 zł
na obiad kupiłam knedle ze śliwkami i pierogi z serem. Nałaziłam się trochę, czytałam te posty miałam wiele napisać ale za cholerę nie pamiętam co :] aaaaa no i smoczek czarny zajebisty i chcę taki!!
ja dla synka głównie kupuję białe z szarym, albo czerwonym, granatowym, nie podobają mi się pomarańcze i żółte kolory jakoś...powiedziałam to już w większym gronie mam nadzieję że zapamiętają i nie kupi nam nikt takiego badziewia
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość