Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylkc wrote:dzien dobry.. powodzenia na wizytach.
Agata rozsmieszylas mnie tym tekstem ze jeszcze nie zbrzydlas.wczoraj tak godzine po wypiciu glukozy moja przyszla niedoszla tesciowa dzwonila do mnie ( swieto lasu) i orzekla: ja nie wierze, ze to bedzie dziewczynka - "za ladnie wygladasz" az mi sie niedobrze po tym jej tekscie zrobilo. klamliwa jaka:) nawet moj K sie z tego smial
ciezkie zycie kobiet ciezranych a nawet nie ma gdzie zazalenia zlozycmoja tesciowa do mnie nie dzwoni nie moze chyba mi wybaczyc tych spioszkow i kocykow w czaszki
...nie narzekam
musze sobie teraz posiedziec nad ripostami na takie glupie pytania i bede takie elementy ich wlasna bronia zwalczac
lece do pracy...8 godzin i weekend...ale poszalaje....o matko! pospie do 12.00Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:22
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Kur... kolejka jak stąd do poznania i wiecie co na ziemi siedzę... bo nie ma gdzie...
w dodatku karty dzisiaj wszystkie wyciągnęli tak jak leci i nie wiem ile jeszcze tu poczekam... wrr... a topie się potok w cyckach mam a z nosa kapie aż pot...
z kolejkowych hitow, wczoraj na powrocie wstapilam do biedy i przy kasie mialam 5 rzeczy na krzyz a jakas babka sie pyta czy ona moze przede mna bo ona tylko ser czy cos tam ma - spojrzalam na nia jakbym chciala zabic - " nigdy w zyciu" jaka byla zdziwiona, ze jej nie puscilam.. no zesz kurde ...
ale powinni Ci jakies krzeslo dac te dziady szpitalneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:25
karmelek, AgataP, Strupka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
desou wrote:Witam!
Ja się zczynam martwić moim ciśnieniem... Biorę dopegyt 2x1 a wczoraj miałam wieczorem 139/82 a dziś rano 139/89 puls 97, 116/89 puls 107, 111/91 puls 124!!! Wypiłam kawę, teraz wzięłam dopegyt, zmierzę za jakąś godzinę...
Agata co za małpa...
Powodzenia dla wizytujących
Karmelek miłych zakupów! Zazdroszczę...
Moja przyjaciółka która teraz urodziła w maju brała dopegyt 3x2tabl! także u Ciebie nie jest tak źle! wiem że to marne pocieszenie, ale jednak
poza tym nie masz aż takiego złego ciśnienia, najgorzej jeśli to drugie jest bardzo wysokie ale u ciebie raczej 90nie przekracza więc ok. ja mam natomiast bardzo niskie ciśnienie, ale puls też wysoki, ponoć taki urok mój
wiecie że ja naprawdę nie usłyszałam jeszcze żadnego niemiłego tekstu na temat mojej ciąży!żadnego zgryźliwego komentarza i oby tak do końca było
mada_lena, lkc, talia22, AgataP, Goplana lubią tę wiadomość
-
Pati weź jakiegoś mohera zrzuc z krzesła !
Desou rozkurczowe masz za wysokie....zmierz sobie za godzine, potem skontroluj za kolejne dwie. Tez jestem z tych szybko bijacych. I chyba dopiero po ciazy mozna włączyć jakas mała dawkę b-blokera.AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:Moja przyjaciółka która teraz urodziła w maju brała dopegyt 3x2tabl! także u Ciebie nie jest tak źle! wiem że to marne pocieszenie, ale jednak
poza tym nie masz aż takiego złego ciśnienia, najgorzej jeśli to drugie jest bardzo wysokie ale u ciebie raczej 90nie przekracza więc ok. ja mam natomiast bardzo niskie ciśnienie, ale puls też wysoki, ponoć taki urok mój
wiecie że ja naprawdę nie usłyszałam jeszcze żadnego niemiłego tekstu na temat mojej ciąży!żadnego zgryźliwego komentarza i oby tak do końca było
najbardziej to wlasnie ona nam dowalila jak jej powiedzielismy, ze jestem w ciazy. kobieta 67 lat chyba, pierwszy wnuk/ wnuczka w drodze a ona tekst: noo jeszcze trzeba donosic. porazka zwyczajnie. ale ona nie musi sie cieszyc, wazne ze my sie cieszymy i jestesmy szczesliwiAgataP, karmelek, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Ja nie wiem czy ludzie w Polsce sa jacyś mega niewychowanych czy poprostu chamy np ty pati z takim brzuchem musisz siedzieć na podłodze, ja tez jak jeżdzę tramwajem to jeszcze nikt mi nigdy miejsca nie ustąpił tylko sie głupio patrzą a i jeszcze jak jest jakieś wolne miejsce to z chęcią cię staranuja najbardziej mnie wkurza jak sobie stoję na przystanku i za przeproszeniem stare baby taka dosłownie przede mną i sie wpychają strasznie mnie to wkurza jak traktuje sie w Polsce kobiety w ciazy:/ przeciez nasze dzieci beda zarabiały na ich emerytury. Wiadomo ze nie mozna nas traktować jak jajko ale na pewno jest nam ciężej z takim brzuchem
AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
wiecie co ludzie to sa bezmyślni! ale coż zrobić możemy? jedynie postarać się by nasze maleństwa wychować na porządnych i myślących ludzi
wczoraj wchodzę do apteki, tam jedno krzesło sobie stoi pod oknem, kolejka ludzi a na krzesełku zmęczone siatki pewnej pani sobie leżą.. och biedne
na szczęście dla mnie to olałam bo akurat weszłam do swojej pracy więc od razu pokierowałam się na zaplecze, ale bądź co bądź może ktoś inny chciałby usiąść?! -
desou wrote:Moja mała dziś pierwszy raz dala prawdziwy popis przed tatusiem
zawsze popukała i tyle, jak się przesuwała pod skórą to w momencie jak mąż przyłożył rękę to uciekała i była cisza. Dziś jednak się z nim bawiła, przesuwała się za jego palcem a on za jej stópką
niesamowite!
Chociaż trwało to chwilę, bo nie mogę dotykać brzucha by nie pobudzać macicy do skurczów to tyle było ichAleksandra Joanna 17.11.2014
Ikc moja teściowa na poczatku tez pierdolnela tekst " nie chwalicie sie jeszcze bo nigdy nic nie wiadomo" po czym sama po rodzinie latała i chwaliła sie, ze bedzie babcia. Co nam sie nie podobało, bo wolałabym sama pochwalić sie ta nowiną.
Kultura osób starszych w naszym kraju to temat rzeka.... I chyba baby sa gorsze tak zauwazylam
A i ostatnio,chrEstnej meza, z kt mieliśmy super kontakt do czasu az nie zaszłam w ciaze, przypomniało sie o Naszym istnieniu. Maz zachował sie cudownie i odmówił odwiedzin
Przyczyna jej zachowania jest to ze jej córka by chciała, a nie moze zajsc. Tylko co my jestesmy winni w tej sytuacji? Jestem w stanie zrozumieć jej żal, ale takiego zachowania juz nie. Od wspólnych wakacji, weekendów nad jeziorem, spotkań na kawke do totalnej ciszy. Zdawkowo jeden sms "gratulacje"
Zaczynam traktować ludzi tak samo jak oni mniei wiecie co? bardzo mi z tym dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:54
KUNIAK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
lkc wrote:filmik dla wszystkich niezadowolonych ze swoich kilogramow -
http://youtu.be/FeLuAWBmgWo
Ćwiczenia z takim słodkim ciężarem to sama przyjemność
Powodzenia na wizytachU mnie dzisiaj chłodno i deszczowo,zabieram psa na bardzo długi spacer
Ciekawe kto będzie miał szybciej dość
-
nick nieaktualnyCzesc Wam!
Mam mega lenia drugi dzien. Nawet wstac z wyrka mi się nie chce. A muszę dzis duuuzo zrobic!
Pati, nie siedz na podłodze, mozesz sie zaziebic! Wez delikatnie poudawaj, ze Ci boli cus I musisz na krzeslo.
Agato, kolezance trzeba bylo powiedziec,ze w jej przypadku to uroda I inteligencja przegraly walke.
A tesciowe...czego Wy dziewczyny wymagacie, skoro takie same tesciowe w mocherach nas otaczaja w kolejkach, transporcie itp. Po prostu bezczelne baby I tyle.mada_lena, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Agata, ja jestem wegetarianką od 15 lat, nad weganizmem się zastanawiałam, ale z niektórego nabiału jakoś nie umiem się wyleczyć. Mleko owszem piję roślinne ale niektórych serów, kefirów i maślanek nie potrafię sobie odmówić.
W naszym pięknym kraju panuje jakaś znieczulica moherowa, która twierdzi, że cały świat powinien się kręcić wokół nich.
A złośliwe komentarze, niektórych koleżanek to nie wiem skąd się biorą. Zazdrość czy co? Ale przecież to moja ciąża i mój wygląd. Ja nikomu nic nie bronie, nie narzucam i nie oceniam, to wara.
Pati powodzenia na wizycie!
Viviana daj znać co tam.mada_lena, KUNIAK, AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość