X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i spoko :-) dziewczyny macie listę zakupów wyprawkowych w z belly? gdzieś mi wsiąkła a nie mogę znaleźć nigdzie

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)

W 30 tygodniu..! ;D

Pobudka z zawałem ,jak się nie zerwałam z kibla Marcel poszedł za mną po cichu trzasnął mi drzwiami a ja z kibla podskoczyłam, bo wiecie co, no nie wiem jak, ale w trakcie sikania zasnęłam... ahahhahha z każdym tygodniem się dzieją co raz dziwniejsze rzeczy ze mną w tej ciąży ;)

Miłego dnia brzuszki.! : ***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 07:25

desou, Viviana, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Właśnie szykuje się i leceee:) na 9 wizyta:)

xpatiiix3, desou, Lavendula, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki..! :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Pati masz mistrza ;) zasnąć na klozecie xD

talia &&&&&&&&&&&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:10

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)
    Tabletka na tarczycę się wchłania, w ręku kubek z herbatką z cytrynką, Pyza już nie śpi i ćwiczy. Za oknem ładna pogoda.... oby ten dzień był udany, czego nam życzę

.L

mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 26 tygodniu :), już niedługo 100-dniowka a później odliczenie dni hihi, noc nie przespana, chciałam spać na lewym boku to nie mogę...synek kopał jak szalony i mnie łaskotał, nie lubi jak śpię na jego ulubionej stronie, na prawej drętwieje, do tego znów skurcze łydek w nocy, tak więc wyglądam jak emerytka dziś :( pogoda fajna bo chłodniej, ale mogłoby słoneczko wyjść byłoby idealnie :) miłego dzionka życzę, ja dalej spędzam miło czas z mężem, bo niedługo znów zostanę sama :(

mada_lena lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Pati o takiej senności jeszcze nie słyszałam. Może Cię uśpił szum siuśków... Ja dzisiaj chyba muszę się poratować jakąś kawką, bo może dzisiaj w końcu pomalujemy pokoik dla niuni. Czekam na to juz od dwóch tygodni...

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mówię Dzień Dobry wszystkim! Zaczynam 29 tydz. i z dobrym nastawieniem życzę udanego dnia :)

xpatiiix3, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na śpiocha z łóżka wstałam i siku poszłam hahah no i stu odplynelam sikając i nagle trzask drzwiami... Heee no mówię tego to jeszcze nie grali.. :D

Łaaaaał jakie kopniaki teraz są a raczej przeciąganie sie i suwanie pod skórą rączkami i nóżkami;))

Jula222, mada_lena, desou lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja ;)

Dziś nasza 100-dniowka! ;D Odliczanie czas zacząć :D :D
    Miłego dzionka Wam życzę :) i spadam na zakupy i zamowienie materiałów budowlanych ;D :*

Viviana, mada_lena, xpatiiix3, desou, RewolucjaSięDzieje, e_v_e, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie:) Syn dalej jest synem:) many 1060 g więc nie za dużo nie za mało.

Jula222, mada_lena, maaartinka, Viviana, Lavendula, xpatiiix3, desou, RewolucjaSięDzieje, madziulka112, karmelek, e_v_e, KasiaKa, Agusia ;), ÓptimusPrime, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Viviana Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja dzisiaj mam urodzinki :)
    Już z rana zaspany mężo wyszeptał do ucha życzenia, Malutka wysypia noc, bo szalała oj szalała :)
    Dziś robię pyszny obiad, potem sałatka i coś słodkiego, leje deszcz, więc będziemy siedzieć pod kołderką z mężem, wcinać i oglądać filmy :)

Trochę stresa miałam, bo schudłam 0,5kg, no cholera jasna nic przytyć nie mogę, jem tyle samo, ale uspokoiłam się, bo mierzę obwód brzucha, doszły 3cm w niedługim czasie a to schudnięcie to chyba zeszła opuchlizna, jak odpuściły upały. Także trzeba jak to mąż mówi, się nawpierdzielać w weekend.

Nastka ja na prawie się znam, ale żeby komuś doradzać zawsze mnie uczono, trzeba znać dobrze sytuację i mieć papiery w ręku, bo prawo ma to do siebie, że jak ktoś Ci niedokładnie przedstawi sytuację można źle udzielić porady. Mam nadzieję, że albo się dogadasz ze swoim, albo będziesz na tyle silna, że pozałatwiasz sprawy jak Maluszek się urodzi. Sądowe batalie znam z praktyki pracy (bardziej karne) i nie należą do miłych i krótkich ale czasem trzeba bo inaczej sie nie da. Prawo jest po stronie matek, ale hmm nie zawsze, nie będę tu żadnych przesłanek opowiadać, każda sytuacja inna.

Pati Kochana odpoczywaj cały czas, zaciskaj nogi, niech Nelka siedzi do października nigdzie sie nie wybiera.

Życzę udanego dnia, później Was podczytam :)

mada_lena, xpatiiix3, desou, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), KasiaKa, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry deszczowo i przyjemnie :)
    Talia świetne wiesci :)
    Pati chciałabym to zobaczyc haha :) dobrze, ze Marcel czujny bo byś wilka złapała z gola dupka na kiblu:)
    My dzis średnio sie wyspalysmy. Wstałam przed 5 głodna i tworzyłam kanapki z majonezem, a potem zgaga. Zasnąć nie mogłam a jak zasnęłam maz mnie obudził. Wyglądam i czuje sie jak zombie. Chyba potrzebna bedzie mała drzemka.
    Belly pokazuje 80 dni <3

Viviana wszystkiego najlepszego kochana. Duzo zdrowka dla Ciebie i Amelki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:07

talia22, Viviana, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana sto lat :) u nas weekend pracowity dziś ogarniam domek i psy na wystawę, jutro wystawa. I po niedzieli

Viviana lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Evik Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:*
    Vivianka wszytskiego co najlepsze i co tylko sobie marzysz zycze:)
    Agatko kupiłam sobie herbatke z lipy jak pisałas i pije dziś bo cos chyba nie tak, niby chorobowo ale zero kaszlu kataru a strasznie mi słabo słaniam sie na nogach;/ do tego mdlosci mnie ogarnely kolejny dzien taki dupowaty

Viviana, AgataP lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik ja tez ostatnio czuje sie jakbym miała sie zaraz rozłożyć. Nos zapchany, ale nie mam Kataru, gardło z rana pobolewa, głowa ciężka, wydaje mi sie ze mam gorączkę ale zmierzylam i jest ok. Moze jakies przesilenie?

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe śmiesznie to wyglądało uwierz ;)

Vivianko zdrowia szczęścia i żeby ciąża do końca przebiegała juz bez żadnych wrednych dolegliwości.. ;) sto lat kochana Tobie i Amelce ;**

Viviana, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Witam i ja dzisiaj mam urodzinki :)
    :)

sto lat !!!!! i spełnienia marzeń :)

• desou Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wszystkiego najlepszego!

‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ