Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam;)
W 30 tygodniu..!
Pobudka z zawałem ,jak się nie zerwałam z kibla Marcel poszedł za mną po cichu trzasnął mi drzwiami a ja z kibla podskoczyłam, bo wiecie co, no nie wiem jak, ale w trakcie sikania zasnęłam... ahahhahha z każdym tygodniem się dzieją co raz dziwniejsze rzeczy ze mną w tej ciąży
Miłego dnia brzuszki.! : ***Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 07:25
desou, Viviana, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam się i ja w 26 tygodniu
, już niedługo 100-dniowka a później odliczenie dni hihi, noc nie przespana, chciałam spać na lewym boku to nie mogę...synek kopał jak szalony i mnie łaskotał, nie lubi jak śpię na jego ulubionej stronie, na prawej drętwieje, do tego znów skurcze łydek w nocy, tak więc wyglądam jak emerytka dziś
pogoda fajna bo chłodniej, ale mogłoby słoneczko wyjść byłoby idealnie
miłego dzionka życzę, ja dalej spędzam miło czas z mężem, bo niedługo znów zostanę sama
mada_lena lubi tę wiadomość
-
No Pati o takiej senności jeszcze nie słyszałam. Może Cię uśpił szum siuśków... Ja dzisiaj chyba muszę się poratować jakąś kawką, bo może dzisiaj w końcu pomalujemy pokoik dla niuni. Czekam na to juz od dwóch tygodni...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja na śpiocha z łóżka wstałam i siku poszłam hahah no i stu odplynelam sikając i nagle trzask drzwiami... Heee no mówię tego to jeszcze nie grali..
Łaaaaał jakie kopniaki teraz są a raczej przeciąganie sie i suwanie pod skórą rączkami i nóżkami;))Jula222, mada_lena, desou lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam i ja
Dziś nasza 100-dniowka!Odliczanie czas zacząć
Miłego dzionka Wam życzęi spadam na zakupy i zamowienie materiałów budowlanych
:*
Viviana, mada_lena, xpatiiix3, desou, RewolucjaSięDzieje, e_v_e, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
Po wizycie:) Syn dalej jest synem:) many 1060 g więc nie za dużo nie za mało.
Jula222, mada_lena, maaartinka, Viviana, Lavendula, xpatiiix3, desou, RewolucjaSięDzieje, madziulka112, karmelek, e_v_e, KasiaKa, Agusia ;), ÓptimusPrime, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Witam i ja dzisiaj mam urodzinki
Już z rana zaspany mężo wyszeptał do ucha życzenia, Malutka wysypia noc, bo szalała oj szalała
Dziś robię pyszny obiad, potem sałatka i coś słodkiego, leje deszcz, więc będziemy siedzieć pod kołderką z mężem, wcinać i oglądać filmy
Trochę stresa miałam, bo schudłam 0,5kg, no cholera jasna nic przytyć nie mogę, jem tyle samo, ale uspokoiłam się, bo mierzę obwód brzucha, doszły 3cm w niedługim czasie a to schudnięcie to chyba zeszła opuchlizna, jak odpuściły upały. Także trzeba jak to mąż mówi, się nawpierdzielać w weekend.
Nastka ja na prawie się znam, ale żeby komuś doradzać zawsze mnie uczono, trzeba znać dobrze sytuację i mieć papiery w ręku, bo prawo ma to do siebie, że jak ktoś Ci niedokładnie przedstawi sytuację można źle udzielić porady. Mam nadzieję, że albo się dogadasz ze swoim, albo będziesz na tyle silna, że pozałatwiasz sprawy jak Maluszek się urodzi. Sądowe batalie znam z praktyki pracy (bardziej karne) i nie należą do miłych i krótkich ale czasem trzeba bo inaczej sie nie da. Prawo jest po stronie matek, ale hmm nie zawsze, nie będę tu żadnych przesłanek opowiadać, każda sytuacja inna.
Pati Kochana odpoczywaj cały czas, zaciskaj nogi, niech Nelka siedzi do października nigdzie sie nie wybiera.
Życzę udanego dnia, później Was podczytammada_lena, xpatiiix3, desou, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), KasiaKa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry deszczowo i przyjemnie
Talia świetne wiesci
Pati chciałabym to zobaczyc hahadobrze, ze Marcel czujny bo byś wilka złapała z gola dupka na kiblu:)
My dzis średnio sie wyspalysmy. Wstałam przed 5 głodna i tworzyłam kanapki z majonezem, a potem zgaga. Zasnąć nie mogłam a jak zasnęłam maz mnie obudził. Wyglądam i czuje sie jak zombie. Chyba potrzebna bedzie mała drzemka.
Belly pokazuje 80 dni
Viviana wszystkiego najlepszego kochana. Duzo zdrowka dla Ciebie i AmelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:07
talia22, Viviana, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:*
Vivianka wszytskiego co najlepsze i co tylko sobie marzysz zycze:)
Agatko kupiłam sobie herbatke z lipy jak pisałas i pije dziś bo cos chyba nie tak, niby chorobowo ale zero kaszlu kataru a strasznie mi słabo słaniam sie na nogach;/ do tego mdlosci mnie ogarnely kolejny dzien taki dupowatyViviana, AgataP lubią tę wiadomość