Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDesou, nie kracze, tylko przed chwila na Financial Times bylo. Tzn. Juz kilka dni temu byly spekulacje na Deutsche Welle, ale to tylko byly spekulacje, dzis na FT to oficjalnie podali I czekolade dorzucili
Takze to nie ja, a eksperci
Co do sam., to pewnie, jak macie caly czas jak do skarbonki, teraz dziecko to dobra decyzja.
Mi moj szkoda bardzo, bo ciezka praca zaro ilam na niego, I byl w 100% sprawny, ladny, nie bity.Tylko ja zarobilam na niego praca naukowa, a moj to uwaza, ze to nie praca,bo nie musze tyrac jak wol w polu...wiec moj poszedl lod mlotektak zaluje....
Ale z drugiej strony, jak ma stac na podworku rok I rdzewiec...lepiej moze ko us bardziej sie przyda. Byle w dobre rece.
Ale nic sie niemdzieje bez przyczyny, no nie?
Moj Jr mnie strasznie kopie I twardy brzuch mi sie robi.
Wczoraj wieczorem to mialam tak twardy ten brzuch I napiety kolo pepka, ze sie przestraszylam... Nie wiem, moze to juz macica sie stawia? Kurcze, taka stara d... za mnie, a tak sie nie znam -
Optimus a moze tak sie ułożył i wypychal pępek?
twardy brzuch mam czesto i twardnieje to cały a nie w jednym miejscu. Skurcze tez mi sie zdarzają ale ja ich nie czuje co najlepsze. Podczas usg gin wyczuł skurcz, groźny bo skracający mięsień macicy ( jest kilka rodzaji skurczu o czym mi ladnie opowiedział ) a ja go nie czułam....eh
Twardnienia do 10 na dobe moga sie pojawiaćÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
madziulka koniecznie podpytaj bo ja tez mam takie
i niby moja gin twierdzi ze jest ok, ale wiadomi i tak sie martwie.. ostatnio robila mi usg szyjki, wyszlo ze dluga, zamknieta nic kompletnie sie nie diej, lozystko tez ladne, blizna po cc piekna.. a ja i tak panikuje
jula super decyzja!!my sie 4 lata temu przeprowadzilismy z miasta z bloku, do domu z duzym ogrodem w znacznie mniejszej miejscowosci
i wiesz co?! za zadne pieniadze swiata nie wrocilabym juz do bloku
Agusia ;), Jula222 lubią tę wiadomość
-
Jula222 faktycznie tanio ta działeczka. My też szukamy jakiejś tylko trochę większej tak 1000-1500m2, mnie się marzy domek parterowy
i na obrzeżach miasta, bo dojazdy + przebijanie się przez centrum za długo by trwało.
A samochód sobie planuje kupić właśnie, nie za duży i koniecznie automat. Mój J. z okazji narodzin synka wymienia swój na "wiekszy model" - jakby w tej krowie miałoby nam być ciasno w 3... -
Witam się Kochane
i to już w 3 trymestrze!
Ja już we stolicy, koniec wakacji.
Obudziłam się dzisiaj po drugim weselu o 15
Wesele skróciło nam pobyt nad morzem, tak to na pewno byśmy do niedzieli jeszcze posiedzieli. Ale całkiem nieźle się trzymałam, i nawet trochę potańczyłamNa pewno lepiej niż tydzień temu, gdy było gorąco i strasznie słabowita się czułam, tak że ledwo wstawałam na śpiewane toasty
W drodze nad morze, niestety byliśmy świadkami wypadku. Musiałam udzielać pierwszej pomocy motocykliście do przyjazdu karetki... nie lubię takich sytuacji, mega stres
Na szczęście potem spędziliśmy kilka bardzo miłych dni w Gdańsku, 150m od plaży - nawet nie wiedziałam, że w tak dużym mieście można się poczuć tak wakacyjnie. Chodziliśmy plażą na spacery do Sopotu, choć tam to nie da się już za długo wytrzymać, dzikie tłumy i pełno naciągaczy
Pojadłam lodów i goferów z dżemorem, ogólnie niezbyt zdrowo...
No i powróciliśmy do Wawy, ale podróż powrotna autostradą boska, teraz to jest komfort
Widzę, że u Was dużo się wydarzyło, i niestety nie wszystko dobre...
Nastka - humorzasty Twój mężczyzna, straszy Cię bo sam się boi, chce Cię zranić najbardziej jak potrafi, szkoda, że w swej egoistycznej męskiej dumie nie pomyśli o dziecku... kłótnie, które opisujesz nie robią na mnie wrażenia, bo i u mnie graty latają po domu jak są nerwy, ale wiem, że mimo wszystko mąż kocha mnie bardzo, gdybym miała ku temu jakiekolwiek wątpliwości, już dawno doprowadziłabym do końca. Uważam, że facet musi kochać bardziej, wtedy związek jest szczęśliwy...no na pewno dla kobiety
Trzymam kciuki, za Twoje szczęście, z nim lub bez niego...
Pati - trzymam kciuki, na pewno dociągniecie, już niewiele zostało
Jula - gratuluję zakupu działeczkii bardzo ładny projekt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 16:44
KasiaKa, xpatiiix3, mada_lena, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Eh, ja od wczoraj w mega stresie, a raczej od nocy... moj maz mi dostarczyl extra rozrywki:( skutkiem tego bylo w nocy kilkanascie skurczy, po nospie rano - co pol godziny... I nie myslac dlugo pojechalam do mojego lekarza... moje dziecie ma sie swietnie, juz 1200g, szyjka niby dobrze ogolnie, bo 4 cm, ale ta czesc, ktora trzyma ciaze ma 2 cm i od 2 jest norma... me dziecie jeszcze mi wali glowa w szyjke, wiec dopelnia to kiepskie uczucie w tamtych okolicach... i jeszcze jakas paskudna infekcja weszla, jak irygacje nie pomoga, to w czwartek wymaz. no i na nospie mam jechac 3x1, a moj lekarz baaaardzo niechetny jest takim lekom ogolnie, wiec bylam zdziwiona, ze zlecil.
I nie wiem jak, ale dziecie przytylo o 0.6kg, a ja schdudlam 0.5kg. oczywiscie temat glowny na tapecie na kazdej wizycie - czy ja aby na pewno mam apetyt!
w kazdym razie jestem mega wsciekla na mego meza, nawet nie pojechal ze mna do lekarza(i tak nie jest w stanie prowadzic) tylko rzucil mi kase na taksowke i pojechal ze znajomymi, ktorzy sa u nas na weekend do jakiegos muzeum... super, naprawde.
eh, musialam sie wyzalic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 17:10
-
ewelina_d wrote:w kazdym razie jestem mega wsciekla na mega meza, nawet nie pojechal ze mna do lekarza
(i tak nie jest w stanie prowadzic) tylko rzucil mi kase na taksowke i pojechal ze znajomymi, ktorzy sa u nas na weekend do jakiegos muzeum... super, naprawde.
eh, musialam sie wyzalic....
Zrobisz mu wykład, to mu się głupio zrobi.
-
Goplana, piękna postawa. Podziwiam takich ludzi jak ty,za odwagę i gotowość do pomocy mimo wszystko. Jesteś wielka! Dobrze, że już jesteś z nami
mada_lena, Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina nie denerwuj sie teraz. Juz nic to nie zmieni. Jak wroci wykład owszem, ale teraz najważniejsza jestes Ty i Hania.
Swoja droga kluseczka z niej juzekstra
łykają no spe i jak masz sie kłócić denerwowac wyznał sie Nam tutaj.
Optimus tak mysle, ze to Jr sie wypycha:) główkę, albo pupkęmoja tez tak działa. Twardnienie obejmuje cały brzuch. Zaczyna sie na dnie macicy a potem schodzi na dol i chwile trzyma. Macica wtedy jak kulka wyglada.
A moja sie kokosila i w koncu wyładowała na dole. Ciśnie spojenie, pecherz, szyjka dostaje boksy:/ leże z nogami w gore, na boku i nic. Nie wstaje bo uciska na maksa.ÓptimusPrime, ewelina_d lubią tę wiadomość