Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zostało 85 dni do porodu, to już?!
jeszcze niedawno miałam 8 dni do "studiówki", którą najzwyczajniej w świecie - przeoczyłam
Jestem połamana po wczorajszym szale wicia gniazda, najbardziej w kość dały mi te cholerne zasłony o długości 300 m i ich "wieszanie" na gotowo, znaczy małż stał na drabinie, ale on nie potrafi ogarnąć estetycznie
Jula - rewelacja z tą działką, jednym słowem - udało Ci się
Nata - zazdroszczę starego domu na głuchej wsicoś wspaniałego!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
dzien dobry!!
witam sie znad kawy i ciasta marchewkowego, prawie jesienny klimat, za oknem tez..
usiade zaraz do laptopa to nadrobie, ale najpierw sie chyba ubiore chociaz bo wciaz w pizamach poleguje
vivian sto lat!spelnienia marzen!
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViviana sto lat!
Evik pij kochana pij mi pomogla i dziala cuda czasami,ja mam zapalenie ucha znowu juz 3 raz w ciazy,wiec krople znowu poszly w ruch niestety.
Pati niezle akcje z kibelkiemja mam tak z lodowka spie spie i nagle boom!! robie sobie kanapke w kuchni
Ja mam zaraz gosci ide sprzatac milego dnia !
xpatiiix3, Viviana lubią tę wiadomość
-
wybraliśmy taki
http://pracownia-projekty.dom.pl/ac_marcel_g2.htm ale na poddaszu będzie nasz pokoik zainteresowan
więc adaptacja i zmieniony rozklad ale niestety nie mam online tego.. jak bedą pieniazki to duzy ekran by male kino miec
w rogu siłownia dla męza i mój kacik do malowania
jestem tak wsciekla na sama siebie ze szok! nie mogę się od kilku dni ogarnąć jakie łóżeczko kupic! czy turystyczne 2poziomowe z przewijakiem i pałąkiem z zabawkami czy tradycyjne drewniane..
ruszylismy na zakupy i w polowie drogi na wymioty mnie bierze.. nie wiem czy to juz z nerwow stresu ze sie nie wyrobimy, czy ze nie wiem na co sie zdecydowac.. wrrr!!!
viviana sto lat i spełnienia marzeńzdrówka i spokojnego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:43
Viviana, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek!
Od 6 mialam serie kopniakow, ale kakauko I spac. U nas lalo, teraz lepiej, przyjemnie) Pati, tez pare lat temu zasnelam na kibelku, jak do pracy o 5 wstalam, ale obudzily mnie ... kafelki, tzn.walnelam glowa w sciane kibla
od tego momentu jestem czujna
Jula wow, dzialka za 12 500, marzenie, u nas w takiej cenie to raczej nic. A w jakiej czesci Pl sa takie okazje?
Vivianno, 100 lat!
Ja od dzis sprzedaje moje kochane autko. Trzymajcie kciuki,by szybko sie sprzedalo, bo trzeba wyprawke kupowac dla PilkarzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:50
AgataP lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Doberek!
Od 6 mialam serie kopniakow, ale kakauko I spac. U nas lalo, teraz lepiej, przyjemnie) Pati, tez pare lat temu zasnelam na kibelku, jak do pracy o 5 wstalam, ale obudzily mnie ... kafelki, tzn.walnelam glowa w sciane kibla
od tego momentu jestem czujna
Jula wow, dzialka za 12 500, marzenie, u nas w takiej cenie to raczej nic. A w jakiej czesci Pl sa takie okazje?
Vivianno, 100 lat!
Ja od dzis sprzedaje moje kochane autko. Trzymajcie kciuki,by szybko sie sprzedalo, bo trzeba wyprawke kupowac dla Pilkarzyka
Kochana 12 500 nam z ceny zszedłtak to płacilismy 152 650
działka cudowna
prawie 400m! wiec duzy ogrod mi sie marzy
-
nick nieaktualnyJula, hihihi, to ja zle doczytalam I sie zaczelam dziwic, gdzie takie dzialki?
ale za 400m i tak b.ladna cena:) zycze Ci tego pieknego ogrodu!
Tez mi sie marzy dom z ogrodem, alepewnie nigdy sie nie dorobie takich luksusow
Bo nawet nie ma jak odlozyc, kredyt mamy spory na mieszkanie
Desou, ależ Wam sie udaloMy nie potrzebujemy nowego sam., aktualnie mamy 3 samochody, ja swoj musze sprzedac,bo potrzebuje kase na wyprawke, wiec I tak zostaja 2 sam.mojego.Z tym ze ja nie jezdze tymi sam.-jednym nie umiem, a drugim nie moge
A jako ze moj sam.to tylko I wylacznie moj sam., to I kasa bedzie tylko i wylacznie moja, bede miala na wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 13:12
Jula222 lubi tę wiadomość
-
Cześć listopadówki :)długo się nie odzywałam ale miałam sporo na głowie ale troszkę was czytałam
Viviana sto lat szczęścia, zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń
Pati trzymam kciuki żebyś dotrwała do 36 tygodnia a potem to już możesz rodzić ja mam nadzieję, że również dotrwam do 36 tygodnia bo ostatnio na wizycie gin stwierdził że szyjka miękka ale zrobił usg i w środku na szczęście zamknięta ale zabronił dźwigania i trzeba się oszczędzać na szczęście w połowie września już będę miała wolne to będę odpoczywać
Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
ÓptimusPrime wrote:Jula, hihihi, to ja zle doczytalam I sie zaczelam dziwic, gdzie takie dzialki?
ale za 400m i tak b.ladna cena:) zycze Ci tego pieknego ogrodu!
Tez mi sie marzy dom z ogrodem, alepewnie nigdy sie nie dorobie takich luksusow
Bo nawet nie ma jak odlozyc, kredyt mamy spory na mieszkanie
Desou, ależ Wam sie udaloMy nie potrzebujemy nowego sam., aktualnie mamy 3 samochody, ja swoj musze sprzedac,bo potrzebuje kase na wyprawke, wiec I tak zostaja 2 sam.mojego.Z tym ze ja nie jezdze tymi sam.-jednym nie umiem, a drugim nie moge
A jako ze moj sam.to tylko I wylacznie moj sam., to I kasa bedzie tylko i wylacznie moja, bede miala na wszystko
powiem tak od 2 lat mam swój gabinet kosmetyczny ładne są korzysci ale wiekszosc odłozonych srodkow mam dzięki spadkowimój małż wziął kredyt na mieszkanie 74m2 od dewelopera plus wykonczeniowka i powiem ze sie dusze w nim.. dlatego jak bedzie juz domek gotowy to mieszkanie bedzie na nas zarabiac najpierw na splate kredytu a potem sie zobaczy moze sie sprzeda
kocham domy ogordy i w ogole
Małż nadal wsciekły ale wspiera a najwieksze oparcie mam chyba w tacie bo jestem za nim porywcza i realistka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 13:26
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJula, no to raz jeszce gratuluje! Zaradna jestes, to sie chwali. Niestety, moj jest mega wygodny I leniwy, nie ma ochoty dojezdzac do centrum do pracy. Plus jeszcze pra owa przy domu, w ogrodziepo pracy. Ja tez sie dusze w moich 50m I mieszkam w centrum, fuj! Ale mojego to malo interesuje.
Dziewczyny, pisalyscie kilka dni temu o Nutelli.To smutne wiesci, Turcja podniosla ceny na orzechy leśne, wiec ceny Nutelli I innych wyrobow z orzechami pojda drastycznie w goreNutelle moze czekac los Snikersa
AgataP lubi tę wiadomość