X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian - wszystkiego najwspanialszego, samych ciepłych i serdecznych dni (nie chodzi o pogodę rzecz jasna, ale jak sobie życzysz, to why not;)), miłości i cudowności:):*

kwiatyjpg_esqhsxa.jpg

Viviana lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivianka, nie wiem o czym marzysz więc Ci życzę spełnienia marzeń. Wszystkiego dobrego

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zostało 85 dni do porodu, to już?!:D
    jeszcze niedawno miałam 8 dni do "studiówki", którą najzwyczajniej w świecie - przeoczyłam :D

Jestem połamana po wczorajszym szale wicia gniazda, najbardziej w kość dały mi te cholerne zasłony o długości 300 m i ich "wieszanie" na gotowo, znaczy małż stał na drabinie, ale on nie potrafi ogarnąć estetycznie :D

Jula - rewelacja z tą działką, jednym słowem - udało Ci się ;)
    Nata - zazdroszczę starego domu na głuchej wsi :):):) coś wspaniałego!:)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry!!
    witam sie znad kawy i ciasta marchewkowego, prawie jesienny klimat, za oknem tez..

usiade zaraz do laptopa to nadrobie, ale najpierw sie chyba ubiore chociaz bo wciaz w pizamach poleguje :-)

vivian sto lat! :-) spelnienia marzen!

• Evik Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalenko moze i masz racje ze to jakies przesilenie, moze nam przejdzie niedlugo, oby!bo nie idzie normalnie funkcjonowac:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja rowniez przylaczam sie do zyczen, wszystkiego dobrego : )

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivianko wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrowia dla Ciebie i Amelki :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana- szczęścia i miłości pod dostatkiem!!!
    Jula, wybrałaś już projekt domku? Pochwal się nam:)

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik tez mam taka nadzieje. Pomogłoby porządne wyspanie sie :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana sto lat!

Evik pij kochana pij mi pomogla i dziala cuda czasami,ja mam zapalenie ucha znowu juz 3 raz w ciazy,wiec krople znowu poszly w ruch niestety.

Pati niezle akcje z kibelkiem :) ja mam tak z lodowka spie spie i nagle boom!! robie sobie kanapke w kuchni :P

Ja mam zaraz gosci ide sprzatac milego dnia !

xpatiiix3, Viviana lubią tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybraliśmy taki :) http://pracownia-projekty.dom.pl/ac_marcel_g2.htm ale na poddaszu będzie nasz pokoik zainteresowan :) więc adaptacja i zmieniony rozklad ale niestety nie mam online tego.. jak bedą pieniazki to duzy ekran by male kino miec :) w rogu siłownia dla męza i mój kacik do malowania ;)

jestem tak wsciekla na sama siebie ze szok! nie mogę się od kilku dni ogarnąć jakie łóżeczko kupic! czy turystyczne 2poziomowe z przewijakiem i pałąkiem z zabawkami czy tradycyjne drewniane..
    ruszylismy na zakupy i w polowie drogi na wymioty mnie bierze.. nie wiem czy to juz z nerwow stresu ze sie nie wyrobimy, czy ze nie wiem na co sie zdecydowac.. wrrr!!!

viviana sto lat i spełnienia marzeń ;) zdrówka i spokojnego porodu ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:43

Viviana, Goplana lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek!
    Od 6 mialam serie kopniakow, ale kakauko I spac. U nas lalo, teraz lepiej, przyjemnie :)) Pati, tez pare lat temu zasnelam na kibelku, jak do pracy o 5 wstalam, ale obudzily mnie ... kafelki, tzn.walnelam glowa w sciane kibla :) od tego momentu jestem czujna :)

Jula wow, dzialka za 12 500, marzenie, u nas w takiej cenie to raczej nic. A w jakiej czesci Pl sa takie okazje?

Vivianno, 100 lat!

Ja od dzis sprzedaje moje kochane autko. Trzymajcie kciuki,by szybko sie sprzedalo, bo trzeba wyprawke kupowac dla Pilkarzyka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:50

AgataP lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Doberek!
    Od 6 mialam serie kopniakow, ale kakauko I spac. U nas lalo, teraz lepiej, przyjemnie :)) Pati, tez pare lat temu zasnelam na kibelku, jak do pracy o 5 wstalam, ale obudzily mnie ... kafelki, tzn.walnelam glowa w sciane kibla :) od tego momentu jestem czujna :)

Jula wow, dzialka za 12 500, marzenie, u nas w takiej cenie to raczej nic. A w jakiej czesci Pl sa takie okazje?

Vivianno, 100 lat!

Ja od dzis sprzedaje moje kochane autko. Trzymajcie kciuki,by szybko sie sprzedalo, bo trzeba wyprawke kupowac dla Pilkarzyka :)

Kochana 12 500 nam z ceny zszedł :) tak to płacilismy 152 650 :) działka cudowna :) prawie 400m! wiec duzy ogrod mi sie marzy ;D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • desou Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jula - bardzo ładny domek! Powodzenia w budowie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:10

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuję :) oby szybko poszło i zebym nie trafila na budowlancow patafianów bo mnie szlak trafi :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, hihihi, to ja zle doczytalam I sie zaczelam dziwic, gdzie takie dzialki? :) ale za 400m i tak b.ladna cena:) zycze Ci tego pieknego ogrodu!:) Tez mi sie marzy dom z ogrodem, alepewnie nigdy sie nie dorobie takich luksusow ;) Bo nawet nie ma jak odlozyc, kredyt mamy spory na mieszkanie

Desou, ależ Wam sie udalo :) My nie potrzebujemy nowego sam., aktualnie mamy 3 samochody, ja swoj musze sprzedac,bo potrzebuje kase na wyprawke, wiec I tak zostaja 2 sam.mojego.Z tym ze ja nie jezdze tymi sam.-jednym nie umiem, a drugim nie moge :(
    A jako ze moj sam.to tylko I wylacznie moj sam., to I kasa bedzie tylko i wylacznie moja, bede miala na wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 13:12

Jula222 lubi tę wiadomość

• misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć listopadówki :)długo się nie odzywałam ale miałam sporo na głowie ale troszkę was czytałam :)

Viviana sto lat szczęścia, zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń :)

Pati trzymam kciuki żebyś dotrwała do 36 tygodnia a potem to już możesz rodzić ja mam nadzieję, że również dotrwam do 36 tygodnia bo ostatnio na wizycie gin stwierdził że szyjka miękka ale zrobił usg i w środku na szczęście zamknięta ale zabronił dźwigania i trzeba się oszczędzać na szczęście w połowie września już będę miała wolne to będę odpoczywać :)

Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Jula, hihihi, to ja zle doczytalam I sie zaczelam dziwic, gdzie takie dzialki? :) ale za 400m i tak b.ladna cena:) zycze Ci tego pieknego ogrodu!:) Tez mi sie marzy dom z ogrodem, alepewnie nigdy sie nie dorobie takich luksusow ;) Bo nawet nie ma jak odlozyc, kredyt mamy spory na mieszkanie

Desou, ależ Wam sie udalo :) My nie potrzebujemy nowego sam., aktualnie mamy 3 samochody, ja swoj musze sprzedac,bo potrzebuje kase na wyprawke, wiec I tak zostaja 2 sam.mojego.Z tym ze ja nie jezdze tymi sam.-jednym nie umiem, a drugim nie moge :(
    A jako ze moj sam.to tylko I wylacznie moj sam., to I kasa bedzie tylko i wylacznie moja, bede miala na wszystko :)

powiem tak od 2 lat mam swój gabinet kosmetyczny ładne są korzysci ale wiekszosc odłozonych srodkow mam dzięki spadkowi :) mój małż wziął kredyt na mieszkanie 74m2 od dewelopera plus wykonczeniowka i powiem ze sie dusze w nim.. dlatego jak bedzie juz domek gotowy to mieszkanie bedzie na nas zarabiac najpierw na splate kredytu a potem sie zobaczy moze sie sprzeda :) kocham domy ogordy i w ogole :) Małż nadal wsciekły ale wspiera a najwieksze oparcie mam chyba w tacie bo jestem za nim porywcza i realistka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 13:26

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, no to raz jeszce gratuluje! Zaradna jestes, to sie chwali. Niestety, moj jest mega wygodny I leniwy, nie ma ochoty dojezdzac do centrum do pracy. Plus jeszcze pra owa przy domu, w ogrodziepo pracy. Ja tez sie dusze w moich 50m I mieszkam w centrum, fuj! Ale mojego to malo interesuje. :(

Dziewczyny, pisalyscie kilka dni temu o Nutelli.To smutne wiesci, Turcja podniosla ceny na orzechy leśne, wiec ceny Nutelli I innych wyrobow z orzechami pojda drastycznie w gore :( Nutelle moze czekac los Snikersa :(

AgataP lubi tę wiadomość

• desou Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:11

ÓptimusPrime, Jula222 lubią tę wiadomość

‹‹ 988 989 990 991 992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ