X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny jesteście WIELKIE potraficie podnieść na duchu:)
    właśnie widze że jego samochód podjechał pod dom.

O alimenty napewno go podam nawet mu to zapowiedziałam jak powiedział że nie chce ślubu. Powiedziałam wtedy że podam go o alimenty żeby miec zabezpieczenie dla dziecka wraze czego i do urzędów będę potrzebowała miec taki papierek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:18

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie daj się wyprowadzić z równowagi i nie steresuj się. W myśl zasady że denerwowanie się to mszczenie sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana trzymaj się.! ;*** i nie stresuj za bardzo ;) wierzymy w Ciebie ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, bądź Twarda - w miarę możliwości bez stresu - szkoda Maleństwa i Twoich nerwów.....

• talia22 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro na 9 mam wizytę. I znowu ogarnia mnie przed wizytowy stres. Chyba już się do listopada go nie pozbęde. Masakra

f2w343r88uf9xtcb.png

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, pewnie jak podjechał, to teraz trwa ostra wymiana zdań, ale wiedz że wszystkie listopadówki stoją murem za Tobą!!

AgataP, madziulka112, Lavendula, xpatiiix3, talia22, RewolucjaSięDzieje, Mamadomina lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ,ze tylko sam a nie ze swoją pojebana siostrą, co by bardziej nie stresować... Licze na to, ze wszystko będzie w porządku ;)

A ja czekam na cheeseburgery z Maka heheh ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:58

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, trzymam kciuki - pokaz gnojowi gdzie jego miejsce!

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem, kluski z rosołem i to dosłownie, pękam :D

Nastka - strasznie mnie wkurzają te akcje z tymi pseudo mężczyznami, ja nie wiem, jakieś wybrakowane pokolenie ciotek, które nie mają godności, honoru i jajec! truchła, a nie faceci:/
    Spróbuj się nie denerwować i na spokojnie przeanalizuj sytuację, no i przede wszystkim - wyszarp swój dowód osobisty (skąd on go w ogóle ma?).
    Przytulam!!!

Talia - Ty również bądź spokojna, na wizycie będzie sama radość :):):)

Uciekam na ogród, jest cuuuudne powietrze po burzy, słońce świeci, spokój i cisza! i ok. 20 stopni, co za ulga!

talia22 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka daj znac czy u Ciebie wszytsko ok jak bedziesz miala mozliwosc.Trzymamy kciuki za Ciebie wszystkie

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec wywalilam go na zbity pysk no ale coz wlazl spowrotem polozyl sie do lozka i ani rusz. Kij biore materac bo z nim spac nie mam zamiaru. No co za burak glupi. wkurza go moj stoicki spokoj i kamienna twarz a ja mam satysfakcje ze nie moze mnie z rownowagi wyprowadzic

talia22, AgataP, xpatiiix3, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymać.

f2w343r88uf9xtcb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo dobrze,mam nadzieje ze sie sytuacja uspokoi bo spokoju potrzebujesz teraz najbardziej..pajac jeden ...

• Nata Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka bądź silna, a tamtemu to teraz o co chodzi? wraca i myśli, że co? że na szyję mu się rzucisz?? ehhhh :( my po spacerku dość długim ze znajomymi i ich kluskiem który jest małym pulpecikiem już :-) ma 4 miesiące i jest fajnym bobaskiem, pojeździłam wózkiem sobie :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem narazie łazi i sie ze mnie próbuje nabijać ale że nie robi to na mnie wrazenia to się wścieka. Nie zwracam wogóle uwagi na niego to jest jeszcze gorsze jakbym wchodzila w dyskusje jakas a tak nie ma jak mnie z rownowagi wyprowadzic

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na polsacie leci dsco pod gwiazdami a mała w brzuszku tańcuje ze hoho

Nata, xpatiiix3, desou, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dowód Ci oddał ?

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak oddał zabrał z papierami jak podejżewałam

AgataP, Nata lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka heheh moja babcia ogląda :D a ja w łóżku ze śpiącym Marcelem ;)

Dziewczęta któr@ś z Was ma może takie bóle w powie jakby hmm za duzo sie poprzytulała..?? No kurde taka ma obolala w środku i kluj szyjka dzisiaj znowu po tych skurczach ciut pod barwiony śluz znowu miałam boje się ze te skurcze mi jednak szyjkę z ruszyły znowu.. Ale leże grzecznie caaaały dzień ;) tylko na gore do mamy chodziłam na obiad a tak łóżko, na zmianę albo pokój albo salon kanapa... Marcelo na szczęście grzeczny tylko ciężko mi wytłumaczyć mu ze nie mogę go na rączki brać biedulek wdrapuje się na mnie i tuli mocno widzi ze coś nie tak jest mam nadzieje ze przy następne wizycie dadzą jednak te sterydy, a ja będę jednak spokojniejsza i te 4tyg wyleze a potem z czystym sumieniem będę się powoli więcej ruszać.. Muszę w tym tyg iść wyniki porobić... 3dni pod rząd .. No ale cóż mus to mus... Kogoś poprsze żeby ze mna jechał chyba ze uda się kogoś za szofera wynająć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:46

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki, podczytuje was codziennie ale nie ma czasu kiedy pisac :P na spontanie kupilam 3tyg temu dzialke i ruszylam z budowa ;D istna wariatka ze mnie :P 6miesiac a ja pieniadze wydaje :O a dopiero co nam deweloper mieszkanie oddał :/ juz mnie Mąż wyzwał za kupienie bez jego zgody :P ale skoro moje pieniadze tzn odkladane to sru :P
    Nastka kochana! ty się nie daj zastraszyc prawnikami! studiuje prawo i nie jest wcle tak łatwo odebrac matce dzieci! i nie daj sie naprawde prosze cie!
    Jestes odpowiedzialną kobieta! jesli mogę ci doradzic to na wszelki wypadek mozesz nagrac za przeproszeniem go jak cie poniza obraza czy jest awantura tak samo z jego rodzina nagrac jak sa wredni i perfidni tak jak piszesz to sa dowody do sądu wtedy. jakim jest hamem a to ze ma pieniadze nic nie znaczy dziecka nie wychowa pieniedzmi. Masz stała pracę?

xpatiiix3, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
‹‹ 985 986 987 988 989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ