Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLavendula wrote:Ja kilka dni temu miałam wyjątkowo intensywne ruchy z "wybrzuszeniami" i falowaniem, okręgami łokcia [ ?? ] - kolana [ ?? ] wokół pępka - a dwa dni temu na USG okazało się, że jest [była ?] główką w dół - więc nie wiem, może to było "TO".
U nas się wypogadza - szalejemy wokół pępka po domowej pysznej pizzie:
- i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy powdychać solankę
Miłego dnia
.L
mniammmm tak sie napatrzylam ze tez zrobie dzisiaj pizze
Lavendula lubi tę wiadomość
-
e_v_e wrote:Hej dziewczyny
u mnie kłopoty z imieniem nie możemy sie na nic zdecydować
znacie moze jakis filipow ? Jacy sa? Niby nie wierze,ze imie wpływa na osobowość, ale moze trochę cos w tym byc :p
Ja mam ten sam problem, nie możemy się zdecydować, a do wyboru jest jak narazie Jakub, Kacper lub Wiktor ...
-
KUNIAK wrote:Dotty a czemu nie daliscie rady? Chodzi o przesuniecie wzoru czy papier do d...?
Dobrze ze ja wyvralam zwykle paski...chociaz chce je klasc poziomo nie pionowo wiec tez moga byc jaja
NIe wiem, może klej był do dupy zamiast do tapetpowstawały bąbelki, których nie dało się rozprasować (pojawiały się po kilku minutach) i stwierdziliśmy, że jak to tak ma wyglądać to chyba trzeba się poddać.
Ale może to po prostu z nami coś jest nie tak
Będę trzymac kciuki za resztą odważnych tapeciarzy/tapeciarek!KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Nastka, dopiero teraz doczytałam...
Strasznie mi przykro - ale powiem Ci, że dla takiego zjeba nie ma co tracić życia - popchnął raz to popchnie i drugi... skończ to jak najszybciej, żeby nie przechodzić tego dramatu ponownie...
A już niedlugo zobaczysz, że wszystko się ułoży - zawsze na początku to wygląda czarno, ale zanim się objerzysz już nie będzie po nim śladu w Twoim sercu i życiu. Jesteś silna babka więc walcz o siebie i swoje maluchy!
A jemu ch...w d...
Do wszystkich dziewczyn z chorymi facetami: PAMIĘTAJCIE, ŻE W ŻYCIU TRZEBA BYĆ EGOISTKĄ!!!! ZACZNIJCIE MYŚLEĆ O SOBIE, A NIE TYLKO O TYM JAK USZCZĘŚLIWIĆ INNYCH - CZASEM TO OZNACZA KOPNIĘCIE GNOJA W DUPĘ!!!!
AgataP, xpatiiix3, Rybka Nemo, KUNIAK, Goplana lubią tę wiadomość
-
i żeby nie było - ja kopnęłam mojego pierwszego męża w dupę
I teraz jestem naszczęśliwsza na świecie z najlepszym facetem na świecie!
Czasem trzeba wziąć się mocno w garść, nawet jak wydaje się to niemożliwe:)AgataP, xpatiiix3, Rybka Nemo, Lavendula, Viviana, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane, ja wczoraj jakoś dupowato sie czulam i dzis tak samo normalnie jakby mnie przeziebienie bralo ale bez zadnych objawow, boze nie wiem jak to wytlumaczyc:D My z mężulem tez własnie pizze robimy a ciastek sie teraz napchalam ze nie wiem jak ja zjem:D ogólnie jestem dzis leniem straaasznym!
-
nick nieaktualnyEvik wrote:Hejka kochane, ja wczoraj jakoś dupowato sie czulam i dzis tak samo normalnie jakby mnie przeziebienie bralo ale bez zadnych objawow, boze nie wiem jak to wytlumaczyc:D My z mężulem tez własnie pizze robimy a ciastek sie teraz napchalam ze nie wiem jak ja zjem:D ogólnie jestem dzis leniem straaasznym!
moze cos Cie bierze,napij sie hervaty z lipy mi pomaga zawsze jak sie czuje ze bede chora i w sumie na przeziebienie tez mi pomaga.Evik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Nastka, dopiero teraz doczytałam...
Strasznie mi przykro - ale powiem Ci, że dla takiego zjeba nie ma co tracić życia - popchnął raz to popchnie i drugi... skończ to jak najszybciej, żeby nie przechodzić tego dramatu ponownie...
A już niedlugo zobaczysz, że wszystko się ułoży - zawsze na początku to wygląda czarno, ale zanim się objerzysz już nie będzie po nim śladu w Twoim sercu i życiu. Jesteś silna babka więc walcz o siebie i swoje maluchy!
A jemu ch...w d...
Do wszystkich dziewczyn z chorymi facetami: PAMIĘTAJCIE, ŻE W ŻYCIU TRZEBA BYĆ EGOISTKĄ!!!! ZACZNIJCIE MYŚLEĆ O SOBIE, A NIE TYLKO O TYM JAK USZCZĘŚLIWIĆ INNYCH - CZASEM TO OZNACZA KOPNIĘCIE GNOJA W DUPĘ!!!!
Popieram! Nastka moja matka dala rade sama z nami Ty tez dasz rade!
-
ruchy zaczęłam delikatne czuć dopiero jak lekko brzuszek puścił. Podejrzewam że dowód wziął przez przypadek jak się pakował bo leżał w innych papierach a że nie obiera telefonów ode mnie(zapewne wrzucił mnie na czarna listę) to nie dowiem się. Pomału przechodzi ból. Jest mściwy więc się go trochę boje tak naprawdę. Już mi zapowiedział na początku ciąży jak się dowiedziałam że mnie zdradza i chciałam odejść że wynajmie najlepszego prawnika i zabierze mi dziecko a tego bym nie przeżyła. Stać go na to więc jest w stanie to zrobić.
Dotty właśnie nie daje się gnoić i dlatego mam jak mam. Widzisz jak zaczęłam głośno wyrażać swoją opinię na jego temat bądź jego rodziny to zaczął być agresywny. A ja mam dość patrzenia na to jak mnie poniża -
Hej, ja tylko szybko, ale powiem Ci Nastka, że Polsce jest takie prawo, że ojciec praktycznie nie ma praw, jak dziecko jest nieślubne. Tak na pocieszenie. To prawo jest mocno krzywdzące dla ojców, ale w Twoim przypadku pomoże Ci się uspokoić. Kiedyś przerabialiśmy na studiach kodeks rodzinny (polecam zajrzeć, bo chyba nie jest za długi) i byliśmy z szoku, że jest taka dyskryminacja ojców.
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:ruchy zaczęłam delikatne czuć dopiero jak lekko brzuszek puścił. Podejrzewam że dowód wziął przez przypadek jak się pakował bo leżał w innych papierach a że nie obiera telefonów ode mnie(zapewne wrzucił mnie na czarna listę) to nie dowiem się. Pomału przechodzi ból. Jest mściwy więc się go trochę boje tak naprawdę. Już mi zapowiedział na początku ciąży jak się dowiedziałam że mnie zdradza i chciałam odejść że wynajmie najlepszego prawnika i zabierze mi dziecko a tego bym nie przeżyła. Stać go na to więc jest w stanie to zrobić.
Dotty właśnie nie daje się gnoić i dlatego mam jak mam. Widzisz jak zaczęłam głośno wyrażać swoją opinię na jego temat bądź jego rodziny to zaczął być agresywny. A ja mam dość patrzenia na to jak mnie poniża
Nie martw sie zeby zabrac Ci dziecko to nie jest takie proste,prawda jest taka ze w Pl ojciec nie ma az takich przywilejow co do dziecka,sady zazwyczaj faworyzuja matki ,bedzie dobrze gowno zrobi on tylko tak gada,zobaczysz.Ale gnojek niesamowity!
Straj sie uspokoic zebys sobie jeszcze czegos nie wywolala,nie martw sie dasz rade !
wiem co pisze moja matka przechodzila to z moim ocjem,uwierz mi lepiej go w dupe kopnac niz pokornie z nim siedziec,bedzie tylko gorzej,a my jako dziciaki do dzis pamietamy..dobrze ze sie moja matka opamietala ale i tak dosc pozno..po kilku tragediach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 16:52
-
Kochana prawa będzie miał - czyli do spotkań co drugi weekend i 2 tygodnie w wakacje ewentualnie co drugie święta ale żaden sąd o ile nie jesteś alkoholicZką narkomanką i degeneratką nie pozbawi matki praw do dziecka i nie wyznaczy miejsca stałego pobytu (zwłaszcza nworodka) przy ojcu. Żaden prawnik mu tego nie załatwi, ba nawet sam papież by mu tego niezalatwił. Także nie martw się a skoro piszesz że stać go na prawnika to trzeba wystąpić o wysokie alimenty jak jest kasiasty.
AgataP, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witam Was po wakacajch:)
Nadrabiam powoli cyztanie zostało jeszcze 60 stron:) ale dam radę.
Nastka jest mi przykro:(, jesteś dzielną kobietką i na pewno dasz radę wychować dwójkę dzieci. Wg mnie z takim gnojkiem nie warto rozmawiać, a co dopiero żyć.AgataP lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dziecka odebrac Ci nie moze bo ma taki kaprys. Zeby to zrobic musialby miec jakies cos na Ciebie.. a skoro juz jedno dziecko wychowywalas sama to raczej to dziala na Twoja korzysc.
Najlepiej gdybys mial swiadkow na jego zachowanie.
No i pozwij go o wysokie alimenty skoro jest kasiasty -
Nastka, przejdź się do jakiejś poradni studentów prawa czy coś. Za darmo można uzyskać poradę. Ja miałam te zajęcia w ramach medycyny sądowej i oni przeprowadzają te badania. Nie pamiętam, o co chodziło, ale były jakieś straszne jaja, coś na zasadzie, że matka musi wyrazić zgodę na przeprowadzenie badania u dziecka a on nie ma mocy, żeby Cię zmusić. Oczywiście nakazy sądowe i inne sprawy są, ale to nie jest wcale takie proste. Wydaje mi się, że takie sprawy długo się ciągną a ten facet nie robi wrażenia mocno zainteresowanego dzieckiem. Emocje opadną a jemu może się odechcieć.
-
Ja zdaje sobie sprawę że dam sobie radę sama wychować dwójkę dzieci skoro z jednym dałam rade od 6 miesiąca ciąży to i z drugim dam sobie chyba rade. Ale strach jest mimo wszystko. Najchętniej bym nei pokazała mu małej tak jak Oliwki poprzedniemu. Nie zna go i jest dobrze.
Alkoholiczką jestem pije jednego drinka słodkiego w sylwestra jeśli jestem bez dziecka taka ze mnie alkoholiczka:P:P:P:P:P Rok temu w urodziny 18 sierpnia wypiłam kieliszek likieru bo nie wypadało odmówić szefowej...
Za to jestem okropną gadułą i czasami zdarzy mi się spóźnić gdzieś. nie no mam wady jak każdy człowiek na świecie ale tym chyba mnie w sądzie by nie dał rady pogrążyć.
Bolą takie słowa jego i wywołują strach niestety. Mimo iż wiem że jestem silna to tracę wiarę w siebie przez takie coś.AgataP, Rybka Nemo, Paju lubią tę wiadomość
-
Nastka jakby coś się konkretnego działo to dawaj znać. Co prawda osobiście zajmuję się inną dziedziną prawa a nie prawem rodzinnym ale coś tam ze studiów pamiętam a po za tym moja kumpela ze studiów specjalizuje się właśnie w rodzinnym więc coś razem wymyślimy a póki co to nie martw się bo gadąć dużo to każdy głupi potrafi. Osobiście wątpie że cokolwiek zrobi. Ale Ty koniecznie występuj o alimenty
AgataP, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, ewelina_d, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi się że chciał uderzyć w Twój najczulszy punkt i udało mu sie. Ja Ci się nie dziwię, że się boisz bo jest ciężko samotnej kobiecie z dwójką dzieci, ale jeśli się kocha dzieci to nie ma rzeczy nie do pokonania. A dziecka Ci nie zabierze, podejrzewam że nawet nie będzie mu się chciało,a poza tym tak jak dziewczyny piszą w Polsce to nie takie proste ale zawsze warto zbierać na niego różne dowody. Chociażby jakiekolwiek koszta zawiązane z ciążą ponosisz Ty, a on się do nich nie poczuwa więc to już jest jeden argument