Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Ja wstałam mega głodna ale musiałam poczekać magiczne pół godziny aż lek na tarczycę się przyjmie. Opyliłam placek drożdżowy na mini śniadanko. Pogoda dopisuje więc się ciesze,bo przyjsciółka przyjechała z synkiem więc będziemy spacerować dzisiaj
nastka skarbie jedź na IP i postaraj się nie denerwować. Ten facet nie jest wart tego żeby odbierać sobie życie. Masz zakaz myślenia o takich głupotach!! Wczoraj otworzyli u mnie smyka. Jutro idę na łowy. Szkoda że przegapiłam otwarcie.
-
Witam i ja.
Wczoraj popołudnie ciężkie, mimo iż siedziałam sobie dostaąłm jakiś bólów w krzyżu, ale takich jak ucisk na nerw, chyba dysk mi uciskał, było to nieprzyjemne, potem leżałam. Potem Mała zaczęła dokazywać jak na tym filmie co Pinsleepe wstawiła, normalnie kosmitka, po 21 usnęłam, a po 23 obudziłam się wystraszona, że mam jakieś skurcze, a to Mała buszowała, pływała baseny. Tak więc poszłam do salonu, bo mąż spał, posiedziałam godzinę, pobawiłam Małą, pogłaskałam i usnęła normalnie kosmos z nią, tak się rozszalała, a to dlatego, że najadłam się słodkich gofrówPóźniej usnęłam już normalnie i przespałam.
Rano też już agentka szalała i teraz pewie odsypia nockę, jest Kochana ale jaka już aktywna.
A ja trochę stresa mam bo od poniedziałku nie moge przytyć, może to opuchlizna schodzi po upałach, ogólnie apetyt też gorszy i dziś staję na wagę i spada mi buuuuu, jem dziś na siłę nie ma zmiłuj.
Nastka wspieram, nie podłamuj się tak mocno facetem, masz dzieci, a nerwy szkodzą cholernie, zaraz brzuch twardy, zaraz szyjka się skraca, musisz znaleźć siłę.
Pati odpoczywaj ile się da, leż i pachnij normalnie
Madalenka hej Kochanaciesze się, że napisałaś no i że tak Ci ładnie Hania rośnie.
Nie zazdroszczę Ci Desou z tym ciśnieniem, ja mam zawsze niskie i jestem padnięta, ale to zawsze mała kawa czy coś pomożę a Ty z wysokim masz gorzej, odstaw kawę albo rób robie pół filiżanki słabej tylko dla smaku.mada_lena lubi tę wiadomość
-
Wiem,perfidnie wam smaka narobię, ale taaaki pyszny był wczoraj ten torcik urodzinowy mojego Filipa. Jeszcze dziś poprawiłam sporym kawałkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 11:40
desou, AgataP, Nata, madziulka112, karmelek, KUNIAK, Maga31, Strupka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Wam że Wasze bobaski takie aktywne mój to powygina się troszkę i się leni. Może ma to po mnie hehehe :-)ja tam lubię nic nie robić. Na takie tańce w brzuchu pewnie jeszcze przyjdzie czas u mnie,jak już synu będzie miał mniej miejsca. Torcik mega. Szkoda że znowu mnie mdli dzisiaj...
-
nick nieaktualnymoj hippis mnie wczoraj zastrzelil tekstem roku...
siedziemy i mu pokazuje jak mala Nina buszuje w brzuszku i aliena robi a on w szoku i do mnie rzecze
"kurde to juz nie jest jakis tam alien,ona juz sie rusza jak nasze dziecko normalnie ,takie wiesz takie prawdziwe..."
serio?Nobla dla tego pana...faceci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 12:56
madziulka112, mada_lena, karmelek, xpatiiix3, blue00, Viviana, KUNIAK, Lavendula, Mamadomina, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nie pojechałam na IP po rannej awanturze zarąbał mi dowód osobisty a bez tego ani rusz. Nawrzeszczał naublizał i pojechal do pierdolnietej siostruni i mamusi swojej. Jak ja nienawidze tych ludzi!!!!!
JA leze i łykam nospe pomału przechodzi ale ciężko jest
Jeszcze moja babcia mnie podłamuje ze co ja zrobie sama z dwojka dzieci. Ze to nie tak latwo samej będzie. Ze powinnam być pokorna i przymknac oko na jego zachowanie ale kurde ile mozna dac sie poniżać z jego strony i jego siostry. Jego matka tez wiecznie do mnie ma objekcje i mi podpowiada ze tylko biciem dziecka je wychowam. Nie mam siły -
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele co za dupek... Ehh... A ja dalej na nospie i plackiem brzuchol boli, od czasu do czasu skurcze są ,ale nie tak często jak wczoraj... A jak tam malutka rusza się.?? Czy dalej nie czujesz ruchów.??
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Poddalismy się z ta tapeta
nie umiemy jej ladnie polozyc, mimo iz to nie pierwsza tapeta w naszym domu...
Musimy zawezwac jakiegos fachowca - moze znacie kogos z Wawy kto ladnie kladzie tapety?
Zalamka...nigdy się ten remont nie skonczyAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypytanie mam czy czulyscie jak sie wam dzieci poodwracaly glowka w dol? bo ja poczulam jakiegos takiego wielkiego fikola i teraz mnie w okolice zoladka stuka puka i kopie? ciekawe czy to jest to...a skan mam dopiero w 30 ktoryms tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:27
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:Poddalismy się z ta tapeta
nie umiemy jej ladnie polozyc, mimo iz to nie pierwsza tapeta w naszym domu...o
Musimy zawezwac jakiegos fachowca - moze znacie kogos z Wawy kto ladnie kladzie tapety?
Zalamka...nigdy się ten remont nie skonczy
Dobrze ze ja wyvralam zwykle paski...chociaz chce je klasc poziomo nie pionowo wiec tez moga byc jajaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:56
-
AgataP wrote:pytanie mam czy czulyscie jak sie wam dzieci poodwracaly glowka w dol? bo ja poczulam jakiegos takiego wielkiego fikola i teraz mnie w okolice zoladka stuka puka i kopie? ciekawe czy to jest to...a skan mam dopiero w 30 ktoryms tyg.
Ja kilka dni temu miałam wyjątkowo intensywne ruchy z "wybrzuszeniami" i falowaniem, okręgami łokcia [ ?? ] - kolana [ ?? ] wokół pępka - a dwa dni temu na USG okazało się, że jest [była ?] główką w dół - więc nie wiem, może to było "TO".
U nas się wypogadza - szalejemy wokół pępka po domowej pysznej pizzie:
- i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy powdychać solankę
Miłego dnia
.LWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 15:08
AgataP, KasiaKa, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:nie pojechałam na IP po rannej awanturze zarąbał mi dowód osobisty a bez tego ani rusz. Nawrzeszczał naublizał i pojechal do pierdolnietej siostruni i mamusi swojej. Jak ja nienawidze tych ludzi!!!!!
JA leze i łykam nospe pomału przechodzi ale ciężko jest
Jeszcze moja babcia mnie podłamuje ze co ja zrobie sama z dwojka dzieci. Ze to nie tak latwo samej będzie. Ze powinnam być pokorna i przymknac oko na jego zachowanie ale kurde ile mozna dac sie poniżać z jego strony i jego siostry. Jego matka tez wiecznie do mnie ma objekcje i mi podpowiada ze tylko biciem dziecka je wychowam. Nie mam siły
nastka a czujesz ruchy? jaki pajac z niego,brak słów