X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • desou Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana ;)

Przykro mi Nastka, że Cię to spotkało... Trzymaj się :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak dessou, ty masz gorzej. Ja tylko czuję się fatalnie, ale niskie ciśnienie nie jest szkodliwe. Co innego wysokie. Chociaż akurat 138/88 znowu takie tragiczne chyba nie jest?

• desou Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynka ale po przebudzeniu bez wstawania z łóżka to za dużo...
    Od dziś koniec definitywny z kawą, najwyżej mnie będzie bolała głowa aż do listopada... No i od dziś: zero słodyczy ;)

• Nata Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja wstałam mega głodna ale musiałam poczekać magiczne pół godziny aż lek na tarczycę się przyjmie. Opyliłam placek drożdżowy na mini śniadanko. Pogoda dopisuje więc się ciesze,bo przyjsciółka przyjechała z synkiem więc będziemy spacerować dzisiaj :-) nastka skarbie jedź na IP i postaraj się nie denerwować. Ten facet nie jest wart tego żeby odbierać sobie życie. Masz zakaz myślenia o takich głupotach!! Wczoraj otworzyli u mnie smyka. Jutro idę na łowy. Szkoda że przegapiłam otwarcie.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.
    Wczoraj popołudnie ciężkie, mimo iż siedziałam sobie dostaąłm jakiś bólów w krzyżu, ale takich jak ucisk na nerw, chyba dysk mi uciskał, było to nieprzyjemne, potem leżałam. Potem Mała zaczęła dokazywać jak na tym filmie co Pinsleepe wstawiła, normalnie kosmitka, po 21 usnęłam, a po 23 obudziłam się wystraszona, że mam jakieś skurcze, a to Mała buszowała, pływała baseny. Tak więc poszłam do salonu, bo mąż spał, posiedziałam godzinę, pobawiłam Małą, pogłaskałam i usnęła normalnie kosmos z nią, tak się rozszalała, a to dlatego, że najadłam się słodkich gofrów :) Później usnęłam już normalnie i przespałam.
    Rano też już agentka szalała i teraz pewie odsypia nockę, jest Kochana ale jaka już aktywna.
    A ja trochę stresa mam bo od poniedziałku nie moge przytyć, może to opuchlizna schodzi po upałach, ogólnie apetyt też gorszy i dziś staję na wagę i spada mi buuuuu, jem dziś na siłę nie ma zmiłuj.

Nastka wspieram, nie podłamuj się tak mocno facetem, masz dzieci, a nerwy szkodzą cholernie, zaraz brzuch twardy, zaraz szyjka się skraca, musisz znaleźć siłę.

Pati odpoczywaj ile się da, leż i pachnij normalnie :)

Madalenka hej Kochana <3 ciesze się, że napisałaś no i że tak Ci ładnie Hania rośnie.

Nie zazdroszczę Ci Desou z tym ciśnieniem, ja mam zawsze niskie i jestem padnięta, ale to zawsze mała kawa czy coś pomożę a Ty z wysokim masz gorzej, odstaw kawę albo rób robie pół filiżanki słabej tylko dla smaku.

mada_lena lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,perfidnie wam smaka narobię, ale taaaki pyszny był wczoraj ten torcik urodzinowy mojego Filipa. Jeszcze dziś poprawiłam sporym kawałkiem :)

200w4xy.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 11:40

desou, AgataP, Nata, madziulka112, karmelek, KUNIAK, Maga31, Strupka lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, tak, to czysta perfidnosc :P

• Nata Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam że Wasze bobaski takie aktywne mój to powygina się troszkę i się leni. Może ma to po mnie hehehe :-)ja tam lubię nic nie robić. Na takie tańce w brzuchu pewnie jeszcze przyjdzie czas u mnie,jak już synu będzie miał mniej miejsca. Torcik mega. Szkoda że znowu mnie mdli dzisiaj...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka trzymaj sie moze sie jeszcze wszystko pouklada z nim a jak nie to sie pouklada bez niego. Siedze wlasnie na lezaku w Otominie i w as podczytuje a tu takie rzeczy ze az sie wierzyc nie chce.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj hippis mnie wczoraj zastrzelil tekstem roku...
    siedziemy i mu pokazuje jak mala Nina buszuje w brzuszku i aliena robi a on w szoku i do mnie rzecze
    "kurde to juz nie jest jakis tam alien,ona juz sie rusza jak nasze dziecko normalnie ,takie wiesz takie prawdziwe..."

serio?Nobla dla tego pana...faceci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 12:56

madziulka112, mada_lena, karmelek, xpatiiix3, blue00, Viviana, KUNIAK, Lavendula, Mamadomina, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pojechałam na IP po rannej awanturze zarąbał mi dowód osobisty a bez tego ani rusz. Nawrzeszczał naublizał i pojechal do pierdolnietej siostruni i mamusi swojej. Jak ja nienawidze tych ludzi!!!!!
    JA leze i łykam nospe pomału przechodzi ale ciężko jest
    Jeszcze moja babcia mnie podłamuje ze co ja zrobie sama z dwojka dzieci. Ze to nie tak latwo samej będzie. Ze powinnam być pokorna i przymknac oko na jego zachowanie ale kurde ile mozna dac sie poniżać z jego strony i jego siostry. Jego matka tez wiecznie do mnie ma objekcje i mi podpowiada ze tylko biciem dziecka je wychowam. Nie mam siły

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka bardzo ci wspolczuje, ale teraz widac jaki naprawde byl i jest, domagaj sie zwrotu dowodu a jak nie pomoze zglos kradzie

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, właśnie zgłoś kradzież. Dobrze Blue mówi

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele co za dupek... Ehh... A ja dalej na nospie i plackiem brzuchol boli, od czasu do czasu skurcze są ,ale nie tak często jak wczoraj... A jak tam malutka rusza się.?? Czy dalej nie czujesz ruchów.??

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poddalismy się z ta tapeta :( nie umiemy jej ladnie polozyc, mimo iz to nie pierwsza tapeta w naszym domu...
    Musimy zawezwac jakiegos fachowca - moze znacie kogos z Wawy kto ladnie kladzie tapety?

Zalamka...nigdy się ten remont nie skonczy :(

AgataP lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie mam czy czulyscie jak sie wam dzieci poodwracaly glowka w dol? bo ja poczulam jakiegos takiego wielkiego fikola i teraz mnie w okolice zoladka stuka puka i kopie? ciekawe czy to jest to...a skan mam dopiero w 30 ktoryms tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera tyle sie napisalam.dodalam posta i go wykasowalam ;( dupa...juz nie pisze na forum z telefonu

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Poddalismy się z ta tapeta :( nie umiemy jej ladnie polozyc, mimo iz to nie pierwsza tapeta w naszym domu...o
    Musimy zawezwac jakiegos fachowca - moze znacie kogos z Wawy kto ladnie kladzie tapety?

Zalamka...nigdy się ten remont nie skonczy :(
    Dotty a czemu nie daliscie rady? Chodzi o przesuniecie wzoru czy papier do d...?
    Dobrze ze ja wyvralam zwykle paski...chociaz chce je klasc poziomo nie pionowo wiec tez moga byc jaja :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:56

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    pytanie mam czy czulyscie jak sie wam dzieci poodwracaly glowka w dol? bo ja poczulam jakiegos takiego wielkiego fikola i teraz mnie w okolice zoladka stuka puka i kopie? ciekawe czy to jest to...a skan mam dopiero w 30 ktoryms tyg.

Ja kilka dni temu miałam wyjątkowo intensywne ruchy z "wybrzuszeniami" i falowaniem, okręgami łokcia [ ?? ] - kolana [ ?? ] wokół pępka - a dwa dni temu na USG okazało się, że jest [była ?] główką w dół - więc nie wiem, może to było "TO".

U nas się wypogadza - szalejemy wokół pępka po domowej pysznej pizzie:

e66hst7vu72e_t.jpg

- i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy powdychać solankę ;)

Miłego dnia

.L

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 15:08

AgataP, KasiaKa, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    nie pojechałam na IP po rannej awanturze zarąbał mi dowód osobisty a bez tego ani rusz. Nawrzeszczał naublizał i pojechal do pierdolnietej siostruni i mamusi swojej. Jak ja nienawidze tych ludzi!!!!!
    JA leze i łykam nospe pomału przechodzi ale ciężko jest
    Jeszcze moja babcia mnie podłamuje ze co ja zrobie sama z dwojka dzieci. Ze to nie tak latwo samej będzie. Ze powinnam być pokorna i przymknac oko na jego zachowanie ale kurde ile mozna dac sie poniżać z jego strony i jego siostry. Jego matka tez wiecznie do mnie ma objekcje i mi podpowiada ze tylko biciem dziecka je wychowam. Nie mam siły

nastka a czujesz ruchy? jaki pajac z niego,brak słów :(

‹‹ 983 984 985 986 987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ