Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati dobre wieści
Nelcia ładnie nadrobiła, Ewelina gratuluję wyboru wózka, my w sobotę wybieramy się do łodzi i może coś w końcu upolujemy, o ile wyrobimy się z odwiedzinami we wszystkich sklepach które chcę ehehe
zamarynowałam kurczaczka na jutro na obiadnajedzona jestem nadal po obiedzie (kalafiorowa+placuszki z jabłkami) pewnie mnie głód złapie o jakiejś dziwnej godzinie
Pati jak okulary? dawaj fotkę w nowych oprawkach.
Nie macie takich aranżacji wnętrz sypialnia+pokój dziecka? jak to urządzić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:50
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dlatego kontroli żeby sprawdzić jak szyjka czy się skróci czy nie, bo jeżeli chociaż troche to sterydy dostane i zapewne wtedy pogadamy o czym innym, i chuj za przeproszeniem wole te dwa miesiące pochodzić prywatnie zaplacic i dociagnac ile się da dłużej niż się martwić ciągle ze nikt mi nic nie robi z tym...
Ładne tapetki dla niuńków a mnie kurde takie skurcze złapały ze mała wciselo tak nisko ze aż w duu...pie czuje jak mnie cisnie na skurczu... Ehh no i nospa nospa nospa bo go tez niepokoją strasznie moje skurcze przez to tez miedzy innymi sterydy chce dać, bo mówi no niestety nie zawsze możemy przewidzieć zbliżający się poród wczesniej i przynajmniej będzie to swego rodzaju zabezpieczeniem dla dziecka i dal mi granice 33tygodni która mam przekroczyć świetny lekarz to właśnie kierownik naszej białostockiej kliniki leczenia bezpłodności ,kurde no pójść tu a na NFZ, pełna kultura i dbają o pacjentki...i w razie powtórki z rozrywki od razu na IP mam jechać bo mówi ze takie krwawienia to są patologiczne juz... Kuuuuuwa ale skurcze no tak małą wciska mi w miednicę... Ehh..leże leże leże... Babci powiedzialam co i jak to chyba do niej dotarło w końcu ze mam odpoczywać ,ale wszytko wyjdzie w praniu bo strasznie ostatnio narzeka na Marcela i non stop wrzeszczy kurde co 3-5min fuck ale całe szczęście tylko na 15-20s spina ale jak mocno za to cale szczęście nie są bardzo bolesne tylko tak pobolewa...
Eve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati i obyś tak dotrwała, a te sterydy rzeczywiście dają taki spokój ducha większy. Przynajmneij mi w pierwszej ciązy dały. Teraz pewnie też się nie obędzie. To walczymy razem!! Tylko ja skurczy na razie nie mam. Ten 33 tc to taki magiczny się robi.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dokładnie przetrwamy do bezpiecznej granicy na pewno;) kurde oby zaraz przeszło ,bo pierdolca dostane i tak juz ani schylic się ani nic bo mała głową się wsunęła nisko to i taka blokadę mam ze nawet siedzieć juz muszę oparta albo odchylona do tyłu...
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tak miałam przez jakieś 3 dni, czułam główke dosłownie między nogami prawie, ale jakoś lekko uniósł się i przekręcił i teraz nie czuję już takiego parcia na krocze.
Leż spokojnie i czekaj albo idź na ciepłą kąpiel.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
No ja od paru dni mam tak i się potwierdziło na usg, ze mała ułożenie ma już jak do porodu i ze wstawiona w miednicy czy jakoś tak ;oo temu mnie tak blokuje ale jak mówisz ze u Ciebie maluch się podniósł to może i u mnie ciut podskoczy bo nie jest to przyjemne kurde a skurcze łapią co chwile cały czas co 3-5min ehh.. I to właśnie ją tak wciska mi jeszcze bardziej w dół...Livia
Nela
Marcel
-
No i zostalam sam. Moj mnie zostawil. Najpierw przywalil oliwi glowa w samochodzie to sie wydarlam na niego czy slepy jest to sie jego siostra wpierdzielila nawyzywala mnie i poleciala z lapami. On nic nie zareagowal tylko mnie szarpnal kilka razy i poszedl wpizdu.
-
Brak słów na tych facetów, trzymaj się!!
Mój jest bardzo nisko i ułożony do porodu już od 20 tc. Nie wstawił się jeszcze w kanał czy miednice i oby mu się nie chciało wędrować jeszcze.
W pierwszej ciązy miałam dokładnie to samo, głowkowo i cisnął.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
No właśnie nie, w kanale to nie jeszcze, mówił że w miednicy już siedzi nisko czy jakoś tak, że nie powinna już sie przekręcić ale to wina tych skurczów ze tak nisko no i tak obrócona jakby miała wychodzić już ,może źle się wyraziłam wcześniej, nie ze do porodu juz tylko taka pozycja już jakby była gotowa do wyjścia tak ustawiona
Smacznego, dziele się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:42
Eve, karmelek lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Eve dokładnie o to mi chodziło
na szczęście w kanał się jeszcze nie wstawila także jeszcze sobie tak pochodzimy
Marcelo szoruje zębole hehe i Lulu zaraz uff powoli lżej i rzadziej juz co ok 5-7 min chyba nospa zaczyna działać bo słabsze skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:45
Livia
Nela
Marcel
-
a widze że o usg pisałyście... więc ja mam co wizytę czyli średnio co 4tyg. usg 4D dodatkowo miałam na ostatnich dwóch wizytach bo mi gin chciał maleńką pokazać, ale niestety cały czas się odwracała i tylko uszko było widać
ale nie bierze za to dodatkowej kasy, place zawsze równą 100
dla mnie opieka prywatna jest bez porównania, nigdy bym się nie zdecydowała iść na nfz (bynajmniej tu u mnie) plus jest też taki że wszystkie badania krwi i moczu które są refundowane też mam za darmo mimo że od prywatnego lekarza
moja tak w ogóle też dziś nisko siedzi i kopie w szyjkę.. dodatkowo jak stoje czuję taki ból i parcie, które ustępuje jak się położe z poduchą pod tyłkiem.. mam nadzieję że się przesunie w góre choć troszkęxpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość
-
Zycie drugi raz spotyka mnie to samoze strony faceta jak jestem w ciazy. Nie zaufam juz nikomu. Jeszcze tak zrobil ze swoja jebnieta siosrrzyczka ze to moja wina bo jak ja moge dziecko bronic. Nie nawidze go wykrzyczal mi ze kupil dwie butelki dla dziecka i body jedne. Wozek za ktory dal tyle co nic kazalam mu to zabrac wszystko bo sama sobie kupie. Jestem materialistka bo wolam kase na zycie. Mam dosc normalnie.
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Zycie drugi raz spotyka mnie to samoze strony faceta jak jestem w ciazy. Nie zaufam juz nikomu. Jeszcze tak zrobil ze swoja jebnieta siosrrzyczka ze to moja wina bo jak ja moge dziecko bronic. Nie nawidze go wykrzyczal mi ze kupil dwie butelki dla dziecka i body jedne. Wozek za ktory dal tyle co nic kazalam mu to zabrac wszystko bo sama sobie kupie. Jestem materialistka bo wolam kase na zycie. Mam dosc normalnie.
Natska trzymaj sie ! Dasz rade ! kto da jak nie Ty! A tego kutasa olej.
Tak mi przykro.Nie daj sie!