Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to sie sugeruje tylko i wylacznie terminem wg om
czyli powinnam miec na 6.11
ale ze cc roba w 39 ty. to mamy wstepnie sie szykowac na 29.10
i wlasnie przywiezli nam lozeczkoale jeszcze nie bede skladac, ale jak maz wroci napewno dokladnie je obejze
juz sie doczekac nie moge
-
Dokładnie termin z USG jest bardzo ruchomy w zależności o sprzętu lekarza i ułożenia dziecka dlatego nie powinno sie tym sugerować zbytnio bo każde dzieciątko tez rośnie w swoim tempie
A ja właśnie sobie zjadlam michę słodkich jeżynek które ostatnio jadam codziennie naturalna wit C ze swojego ogródka a teraz babcia przyniosła sporą kiść winogron bo juz dojrzałyslodziutkie i swoje hehe
)
Maga31 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja właśnie wróciłam od fryzjera...miałam skrócić końcówki, a sporo tego wyszło, ale dobrze to listopada akurat troszkę podrosną a będą zdrowsze i świeższe...
Mój synek jednak dalej walczy z wypychaniem się, ledwo siedzę...ile takie małe dzieciatko ma w sobie siły...jestem zdumiona i aż się boje co będzie dalej skoro teraz tak rozrabia....xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Madlen pokoik piękny, aż pozazdrościć, że juz gotowy:). U mnie też remont, ale cały czas mam nadzieje, że zdążymy do listopada ze wszystkim.
Pati trzymam kciuki:)
Lavendula się zdzwiwiłam jak zobaczyłam różnicę.Lavendula, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Agusia ;) wrote:Pytanie do doświadczonych mamuś, chcę kupić kombinezon polarowy, jaki rozmiar lepiej 56 czy 62?
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:Madlen super, że pokój już gotowy i dzieciaczki zdrowo rosną
Ja mam podobnie w pokoiku u mojej Małej kolory, białe łóżeczko, jasne meble z zielonymi dodatkami i zielone ściany, a trochę różu też wprowadzę. Nie pomyślałam o żadnym fotelu w pokoiku Małej, a Ty widzę że masz, dobry pomysł i do karmienia i do posiedzenia
Ja też lubię w pokoiku Małej przebywać, non stop układam te ciuszki, przewracam heheDziękuje za życzenia.
No właśnie kochana ja też wcześniej nie pomyślałam o czymś do siedzenia u dzieci w pokoju. DOpiero jak złożyliśmy wszystkie meble uzmysłowiłam sobie że przecież czego tu jeszcze brakuje...no i nagle lampka w głowie się zapaliła, że przecież nie będę stać ciągle w tym pokoju:) I wczoraj pojechaliśmy do Ikei i akurat była promocja na ten fotel co kupiliśmy, bo tylko 40 euro, także kupiony, złożony i gotowy:)Viviana lubi tę wiadomość
-
wrocilam od lekarza... jutro mam sie zglosic do szpitala, moja szyjka ma cale 13 mm , rozwarcie 9,2 mm. dadza mi sterydy i beda obserwowac.. normalnie rewelacja.. do konca tygodnia napewno tam posiedze....
;(((((((((((((((( porazka
a no i jak nie bedzie sie skracac to zaloza mi szew, a jak bedzie sie skracac to mnie odesla do poznania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 16:34
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ikc trzymaj się!!! takie rozwarcie to nie wyrok. Moja koleżanka miała rozwarcie na 2cm od 20-go tygodnia ciąży i w 39 wywoływali jej poród. Także nie załamuj się!!! Dawaj nam znać co jakiś czas jak będziesz mogła:) Trzymam za Ciebie kciuki kochana :*
-
dzieki za slowa wsparcia, na razie sie pakuje, musze jeszcze skoczyc do sklepu i dokupic to czego brakuje.. trzymajcie za nas kciuki.. wpadne jeszcze pozniej jak skoncze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:02
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnylkc wrote:wrocilam od lekarza... jutro mam sie zglosic do szpitala, moja szyjka ma cale 13 mm , rozwarcie 9,2 mm. dadza mi sterydy i beda obserwowac.. normalnie rewelacja.. do konca tygodnia napewno tam posiedze....
;(((((((((((((((( porazka
a no i jak nie bedzie sie skracac to zaloza mi szew, a jak bedzie sie skracac to mnie odesla do poznania...
Ikc trzymaj sie! Bedzie dobrze!!! Mysl pozytywnie!