Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
IKC będzie dobrze, trzymamy wszystkie mocno kciuki. Ja już po szkole rodzenia, dzisiaj zajęcia z pediatrą powiedział nam jak wszystko wygląda u nas w szpitalu, no i dość ważną sprawę powiedział że jak ktoś ma HBs dodatni to dziecko dostaje zastrzyk z przeciwciałami, tyle że nie każdy lekarz pamięta żeby zlecać to badanie, GBS też trzeba pilnować, laska na SR w 36 tyg a nie miała tego badania...porażka. Ogólnie fajne zajęcia, tylko ja zadawałam pytania i na koniec jak lekarz zapytał "są jakieś pytania jeszcze" to wszystkie laski na mnie hehehehe. Podobało mi się podejście lekarza do karmienia piersią, że nic na siłę
aaaa no i zapytałam się Go o witaminki i powiedział że można od razu kupić zestaw D+K, jak ktoś nie będzie karmił piersią to z K można zrezygnować, podaje się ją ogólnie do 3 miesiąca życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:10
ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no w sumie racja, jak karmisz mm to witaminki K nie potrzeba bo te mieszanki mają już w składzie a jak cycem to trzeba suplemetować
LAvendula Ty chudzinka jesteś tylko masz brzusio, ślicznie
Lavendula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja witam się po wydłużonym weekendzie!
Lkc, wszystkie ściskamy tu za Was kciuki! Musi być dobrze! Staraj się nie stresować, bo to tylko szkodzi.
Madlen, wow, pokoik świetnie się prezentuje! Raj dla dzieciaczków
Viviana, moje życzenia chyba najbardziej spóźnione, ale szczereWszystkiego naj!
Dziewczyny, jutro wybywam na glukozę i już mną telepie ze szczęścia <ironia, ironia>. Mam nadzieję, że to przetrwam i nie puszczę pawia i że będę mogla dalej żreć pyszne rzeczy, bez prowadzenia diety. Proszę o kciukiAgusia ;), Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość
-
Ikc - trzymaj się Kochana, na pewno będzie dobrze i dociągniecie, już na prawdę niewiele zostało. Sterydy jeszcze bardziej przyspieszą dojrzewanie płuc i będziesz spokojniejsza. Pisz do nas kiedy tylko będziesz mogła. Pamiętaj, że nasze kciuki to cuda działają
Madlen - cudny pokoik! Świetny pomysł z tym fotelem, i do karmienia będzie jak znalazłteż poszukam jakiegoś w Ikei.
Macie rację, torbę do szpitala czas zacząć pakować, nigdy nie wiadomo kiedy będziemy zmuszone zostać w szpitalu nawet już o rozwiązania, a chłopy nasze mogą sobie z tą niby prostą rzeczą nie poradzićMadlen222 lubi tę wiadomość
-
zupaztytki wrote:Dziewczyny, jutro wybywam na glukozę i już mną telepie ze szczęścia <ironia, ironia>. Mam nadzieję, że to przetrwam i nie puszczę pawia i że będę mogla dalej żreć pyszne rzeczy, bez prowadzenia diety. Proszę o kciuki
Ja tez jutro jadę na glukozę, miałam zrobić w sobote, ale odłożyłam i również mam nadzieje, ze "gładko" pójdziebędziemy nawzajem trzymały za siebie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 18:43
zupaztytki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja ale dzisiaj gości, odwiedziła mnie siostra cioteczna która z chęcią chciała posłuchać o staraniach i ciąży, sama będzie się starać no i brat rodzony mój przyjechał i kurdę młody jest ale o ciąży też fajnie z nim pogadałam
Moja siostra mówi, ale szok mieć w brzuchu dzidziusia
Lkc trzymam kciuki Kochana, na pewno wszystko będzie dobrze, będziesz pewnie musiała się mocno oszczędzać.
Zupaztytki dziękuję Kochana, kciukam za glukozę, ja byłam przerażona glukozą serio a dałam radę także jest do przeżycia no i za wyniki kciukam co by bez diety się obyło.
Agusia również kciukam za badanie glukozy.zupaztytki, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny