Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam jeszcze bo kupilam podgrzewacz osobno, byl w dobrej cenie.
Teraz wlasnie w przyszlym miesiacu na wyplate biore laktator i bede sie sugerowala cena
Cos Ty dla niego kazde skurcze moga sie zakonczyc nie tymi skurczami,wiec i nawet innaczej mnie nie ruszyl
Ej ej ja nie mam za duzych,ale Mezu chwali,ze innych by nie chcial bo mam jedrne,sterczace i takie do reki,ze moze sie calymi bawic hihi (choc teraz juz by tego nie mogl powiedziec rosna haha)
Czasem chlopy potrafia cos milego powiedziec jak chca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:56
Jestes juz z nami
-
dziewczyny musze na jutro upiec ciasta jakies i najlepiej jakies na szybko co mozna zrobic. NApewno upieke marchewkowe. Ale jakies jeszcze musialabym zrobic. I jakies przystawki owocowe najlepiej bo nei chce mi sie bawic w kolacje itd. W tym roku mam lenia i nie robie typowych urodzin a chce miec cos przygotowane wrazie czego jakby sobie ktos przypomnial:P:P:P
zarzucicie jakies pomysły:)

-
Mikado, ciesze sie,ze sie podoba bo w innym wypadku bys mogla mnie scigac hihi

Izulka, teraz wlasnie jakis z serii dla mam chela-mag b6 mama.
Teraz sadze,ze nie byl to najlepszy wybor.
Tamte jednak drogo wychodzily i Mezu tez sie zastanawial co to za magnez,ze taka cena.
Myslelismy,ze pewnie to samo,a cena kosmiczna,wiec inny chcialam sprobowac,a tu jednak psikus jest jakas roznica.
mikado lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami
-
mikado z tego orginalnego minky bo własciwie tylko na nim pracuje (chyba ze ktos chce ten tanszy gatunek mimo iz nie polecam) to wymiary 50/75 cena 50zł
75/100 cena 60zł 100/100 70zł
do tego podusia jest dołączona
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ja z Oliwka mialam takie skurcze łydek ze nic nei pomagalo ani tanie ani drogie magnezy wiec spalam ze spirytusem:P:P:P JAk tylko łapał skurcz to lałam na to miejsce i odrazu wsmarowywalam i przychodzila ulga. Ja takich skurczy w nocy potrafilam miec 12

JAk tylko urodzilam wszystko sie skonczylo:)
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mam wersje że Cebulka słodko śpi

poszłam dzis na badania (krew i mocz) przyszłam na ostatnia chwile (przyjmują od 7-9) a tam tylko jedna osoba przede mną. Przyszła babka z niemowlęciem i mowie jej żeby szła przede mną, ale była w szoku. W końcu nie skorzystała ale dziękowała chocbym nie wiadomo co dla niej zrobila
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mala taki maly gest a cieszy

Mój wczoraj byl w szoku w rossmanie jak mnie kasjerka z kolejki poprosila w sumie mnie tez zdziwlo bo robię tam często zakupy i do tej pory nikt się nie wychylal a i ja tez stalam grzecznie w kolejce.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny

i póki co jest ok:)