Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam jeszcze bo kupilam podgrzewacz osobno, byl w dobrej cenie.
Teraz wlasnie w przyszlym miesiacu na wyplate biore laktator i bede sie sugerowala cena
Cos Ty dla niego kazde skurcze moga sie zakonczyc nie tymi skurczami,wiec i nawet innaczej mnie nie ruszyl
Ej ej ja nie mam za duzych,ale Mezu chwali,ze innych by nie chcial bo mam jedrne,sterczace i takie do reki,ze moze sie calymi bawic hihi (choc teraz juz by tego nie mogl powiedziec rosna haha)
Czasem chlopy potrafia cos milego powiedziec jak chcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:56
Jestes juz z nami -
dziewczyny musze na jutro upiec ciasta jakies i najlepiej jakies na szybko co mozna zrobic. NApewno upieke marchewkowe. Ale jakies jeszcze musialabym zrobic. I jakies przystawki owocowe najlepiej bo nei chce mi sie bawic w kolacje itd. W tym roku mam lenia i nie robie typowych urodzin a chce miec cos przygotowane wrazie czego jakby sobie ktos przypomnial:P:P:P
zarzucicie jakies pomysły:)
-
Mikado, ciesze sie,ze sie podoba bo w innym wypadku bys mogla mnie scigac hihi
Izulka, teraz wlasnie jakis z serii dla mam chela-mag b6 mama.
Teraz sadze,ze nie byl to najlepszy wybor.
Tamte jednak drogo wychodzily i Mezu tez sie zastanawial co to za magnez,ze taka cena.
Myslelismy,ze pewnie to samo,a cena kosmiczna,wiec inny chcialam sprobowac,a tu jednak psikus jest jakas roznica.mikado lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
mikado z tego orginalnego minky bo własciwie tylko na nim pracuje (chyba ze ktos chce ten tanszy gatunek mimo iz nie polecam) to wymiary 50/75 cena 50zł
75/100 cena 60zł 100/100 70zł
do tego podusia jest dołączonaKitaja lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ja z Oliwka mialam takie skurcze łydek ze nic nei pomagalo ani tanie ani drogie magnezy wiec spalam ze spirytusem:P:P:P JAk tylko łapał skurcz to lałam na to miejsce i odrazu wsmarowywalam i przychodzila ulga. Ja takich skurczy w nocy potrafilam miec 12
JAk tylko urodzilam wszystko sie skonczylo:)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mam wersje że Cebulka słodko śpi
poszłam dzis na badania (krew i mocz) przyszłam na ostatnia chwile (przyjmują od 7-9) a tam tylko jedna osoba przede mną. Przyszła babka z niemowlęciem i mowie jej żeby szła przede mną, ale była w szoku. W końcu nie skorzystała ale dziękowała chocbym nie wiadomo co dla niej zrobilaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mala taki maly gest a cieszy
Mój wczoraj byl w szoku w rossmanie jak mnie kasjerka z kolejki poprosila w sumie mnie tez zdziwlo bo robię tam często zakupy i do tej pory nikt się nie wychylal a i ja tez stalam grzecznie w kolejce.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny