Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oprócz testów zderzeniowych, gwiazdek, warto jeszcze spojrzeć jak w konkretnym aucie będzie zamocowany ten fotelik, bo nie wszystkie pasują do każdego auta (w zasadzie chodzi tu o kąt nachylenia kanapy), i jak ten fotelik chroni główkę. W niektórych jeżdżą te małe biedaczki i lata im ta główka jak chce, a potem są problemy jak dziecko jest większe. Mam parę znajomych co się napalili na foteliki firmowe, a potem się okazało, że w ich aucie ten fotelik nie spełnia swoich 4 gwiazdek. Ja mam to szczęście, że w Szczecinie mam faceta, który jest drugim w Polsce "expertem" od dobierania fotelików i "wsiąknęłam" jego forum i zgadzam się z jego opiniami w 100%. Mam zajoba na punkcie bezpieczeństwa maluszków
-
nick nieaktualny
-
Ginger, trzymam kciuki za Was ;* na pewno wszystko będzie dobrze, musi być!
Mój mnie wykończy -.- już mu nie powiem, że coś zamawiam. Siadł przy mnie i właściwie wymusił na mnie wszystkie decyzje. A bo to mu się nie podoba, a tamto też nie. A to, a sramto, a po co tamto. Kuźwa, jak mu listę pokazywałam to nic nie protestował, zgodził się z nią, a teraz wymyśla. W rezultacie w ogóle nie miałam przyjemności z tego zamówienia, bo nie kupiłam tak, jak chciałam. Dobrze, że to tylko kilka rzeczy... Resztę będę zamawiać bez niego. Owszem, cieszę się, że chce brać w tym udział, ale niech też wysłucha moich argumentów, moich propozycji i w ogóle... A w momencie, gdy siada obok mnie, ja się spinam i szukam tylko tak, by jemu się podobało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:55
-
Mooddliszka a co zamawialiście?
Shinuya wklej link do tego fotelika jak możesz..
Ja mysle nad maxi cosi cabrio fix,ale to koszt 500 zl.. Bije sie z myślami bi mamy możliwość kupic,używany za 300 zl..nie miał wypaku, stan b.dobry tylko kilka zarysowan.. Albo maxi cosi citi nowy ..to,koszt 360-380 zl..
-
nick nieaktualnyDziewczyny super ,ze dzieciaki zdrowe.
Mała córka kawał kobiety
Na fb wczoraj pisałam dziś może więcej co u nas po echu serduszka, ogólnie młody zdrowy ale ma zastawkę od otworu owalnego za długą i w związku z tym zaburzenia rytmu ( po urodzeniu otwór ten zarasta więc później powinno być ok) , mamy też po porodzie zapisać się do poradni genetycznej w związku z dziedziczeniem wady serca po tacie, i męczyć w szpitalu o echo serca.
Jeremi ułożony jest główkowo, głowa nisko i jestem bez opisu buzi ponieważ syn postanowił wtulić buzie i nie pokazał a ,ze to było echo to Pan doktor nie męczył go. Wazy 1,280kg.
Co do fotlika my dostaliśmy używany taki: https://www.google.pl/search?q=fotelik+baby+design+dumbo&biw=1024&bih=499&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI_8KH-6GzxwIVww9yCh38kAc4#imgrc=DOa4BmgW2LcFQM%3A
Najpierw chciałam nowy i po testach ale w pierwszą prawdziwą podróż z synem wybierzemy się dopiero na wielkanoc to może kupimy nowy, już większy.A teraz na wyjście ze szpitala i szczepionki wystarczy taki.
Dziś po raz pierwszy moge powiedzieć ,ze czułam się źle ...o mało nie zeszłam w autobusie myłam pewna ,ze pierdzielne , szłam jak pijak do domu na takim mega skupieniu...było mi niedobrze, słabo i kręciło mi się w głowie. -
Shibuya w jednym czasie prawie napisalydmy to samo
Galaretka nie martw ur o serducho będzie dobrze! U nas serfucho jak dzwon za to lewa nerka z problemem ale lekarz ma to kontrolować póki co czekany na kolejne USG w 30 tyg.ja tak dzisiaj szlam z marketu skupiałam sie na każdym kroku który stawialam ale jakos dotarłam do domu.. -
Shibuya wrote:Izulka ja też myślę nad maxi cosi citi i chyba już tak zostanie - kolor czarny
na allegro je oglądałam. Będę go wnosić na 4 piętro, wiec waga też mnie przekonała.
Mała czarna - toż to niemożliweSzykuje się zatem 5 kilowa Nadia
A w testach podobnie wychodzą ? -
moodliszka wrote:Izulka, zamawialiśmy kilka kompletów pościeli, ochraniacz do łóżeczka i jeszcze kilka innych rzeczy. Już powoli się uspokajam
Dziewczyny.. Moja tak szarpie i,sir wierci ze nie,wiem co,jest.. Kolo pępka to mam czerwone aż.. -
Izulka, podejrzewam, że jego siedzenie przy mnie było spowodowane raczej tym, by mnie pilnować. Żebym przypadkiem nie kupiła za dużo... Według niego oczywiście. Bo pilnował do samego końca. Nawet przelew przy nim robiłam
nie powiem...gust on może i ma, ale kurde miałam jakąś koncepcję na ten pokoik, a on mi ją zaburzył.
-
Modliszka pochwal sie
wklej linka
Shibuya no właśnie musze przemyśleć sprawę bo,mam zamiar w prYszle wakacje zabrać mala nad morzepoczytam jeszcze na necie co i jak
a zamawiałaś juz ?
Ona Amelcia wszystkim sie dzisiaj bawimam dość
nie wiem czego ona się najadla ale nie spala chyba ani 5 minut
Ona_89' lubi tę wiadomość