Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Dziewczyny jakie macie zamiar kupić mleko modyfikowane? Zastanawiam się, jakie kupić gdyby się okazało, że nie mogę karmić piersią. Chcę być przygotowana
Najlepiej takie jakim będą dokarmiać w szpitalu. A jesli nie będą to można wybrać na wszelki wypadek takie ha. Np nan ha. W szpitalach często jest bebilon i ja go dawałam. Potem nam pediatra zmieniła na bebilon pepti. Jak coś to kup 2 różne ale małe op. Enfamil jest bardzo dobry ale nie przy kolkach bo ma dużo żelaza i może pogłębiac problem. Myślę, że najlepiej celować albo w bebilon albo nan bo potem kaszki są na tych mlekach w sensie bobovita i nestle. Mniejsze ryzyko, że kaszka zaszkodzi. Bo ogólnie częsta zmiana mleka jest nie wskazana. Trochę nie skladnie ale napisałam....moremi lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka w Raszynie to już klasyka. Na Okęciu nie lepiej. Dlatego my jeździmy kawałek dalej, tylko tamteraz na nNFZ mogą zapisać mieszkańców ochoty - a my Włoch. Będę do NFZ-tu dzwonić. Jak jedną tam mam,to i drugą też chce.
Ja też się kładę.
Dobranoc -
Wiem,ze moj widok na forum o tej godzinie to cos nieprawdopodobnego ,ale Maz tak sie tlukl szykujac do pracy,ze teraz zasnac nie moge <krzyk>
Nie wiem co mam ze soba zrobic,a nie sadze bym usnela.
No ladnie za dnia bede jak zombie..Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
No to pospane... Dzień dobry! Chciałam Wam powiedzeć że po naszych wczorajszych wpisach zrobiłam sobie notatnik przy komputerze i wszystko zapisuje. Tak że Cebulka Twoje rady są uwieczniane na piśmie. Ja nie mam doświadczenia żadnego z dzidziusiami. Nawet nasza rodzina jest jakaś nie dzieciowa. Tak, że jestem Wam wdzięczna za ta wiedze bardzo bo tym sposobem powstaje moja lista zakupów.
Cebulka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry... Równie wcześnie jak Rozmarzona
Tylko u mnie powód bezsenności inny... Mój Mały jakoś mniej się rusza dalej. Tzn. rusza się i całe szczęście, ale nie jest to to samo co jeszcze np.w sobotę rano...No i głupieję. Pewnie przesadzam, nakręcam się niepotrzebnie, ale zastanawiam się czy nie jechać do lekarza, dla świętego spokoju...
co się w nocy budziłam, to wyczekiwałam ruchów, a tam prawie, że głucho...
-
To i ja dzień dobry ale u mnie nic nowego
modliszka nie panikuj grunt ze się rusza
może ma słabszy dzień albo się wcisnal głębiej. Mój taki leniwy cały czas i bym musiała jeździć co drugi dzień na ip zeby sprawdzić. A u lekarza zawsze wszystko w porządku i tętno 140
Sajgonara, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Modliszka przede wszystkim coś zjedz, napij się czegoś ciepłego może akurat ruszal sie jak spalas..
Ja miałam nadzieje ze mnie wypuszcza moze jutro a tu się nie zapowiada...
Dostałam kolejna kroplówkę takze do jutra mi bedzie schodzić bo ti jakieś silne i wystarczy kilka kropelek wiecej i od razu serce sie trzepie
-
Mikado, no właśnie tak staram sobie to tłumaczyć
no bo przecież się rusza, nawet jak zaczynam juz z tego wszystkiego ruchy liczyć, to jest ich ponad 10 i w ogóle. Także wiem, że pewnie panikuję, ale tak to jest do cholery jak ten Mały Łobuz przyzwyczaił mnie do mega wariowania
Izulka, na mojego jedzenie i picie nie działa niestety
A Ty biedactwo w tym szpitalutulam Cię mocno :*
izulkaa lubi tę wiadomość