Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ParasOlka:) wrote:Dziewczyny przerażacie mnie
Jak ma dwie pary pajacyków i 3 szt. słodkich sukieneczek na 6 miesięcy ;P
Poza tym nic, a wy tu widzę że niektóre na poród gotowe
Ja raczej nie na porod, ale gdybym musiala trafic niespodziewanie do szpitala, to wolalabym miec cos na siebie bo w domu spie w majtkach i tiszercie -
szczesciara25 wrote:A co kupilas z ubranek w tesco?
i cenkwo?
) taka a la dżinsowa choć z bardziej miękkiego materiału. Niby z 60zl przeceniona na 17.
Ale super były np 5paki body za 29zl, albo sweterki, pajace, koszulki, a dla chłopców to juz w ogóle śliczne, takie jakby młodzieżowemoremi lubi tę wiadomość
-
Parasolka kope lat
my tu zbieramy szyki bo nie znamy dnia ani godziny kiedy nas wywiozą
Mw26 przegladalas allegro? Widziałam dużo xxl.
A ja dzis ta kiecke kupiłam w Tesco; w jednej się w biuście nie dopielam co juz poprawiło mi humor a ta co wzięłam to rozmiar 34 hahaha i od razu humor lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:01
-
mw26 nie przesadzaja trochę? Ja mam w brzuchu ponad 100cm a koszule w małym rozmiarze miałam luznawa.
Ciekawe w czym rodzą naprawdę duże kobiety
Parasolka spokojnie my tu czasem więcej gadamy niż kupujemyprzede wszystkim orientujemy się w temacie. Ale zakupy na raty nie są zle choćby z uwagi na pieniądze. We wrześniu nastawiam się mentalnie na kilka tysięcy, a można było odłożyć coś przez te kilka miesięcy...
-
Dziewczyny tak Was czytam i jestem w czarnej d.... ze wszystkim. O pokój mam pomalowany. Jutro przyniesiemy łóżeczko i złożymy je. Musimy wypróbować ustawienia,które będzie najlepsze.
Dziś mąż mierzył mi obwód brzucha i mam już 130 cm. Tyle było przed porodem z Nati.
Tak mi Was szkoda, że ciągle któraś coś boli i nie możecie cieszyć się ciąża. Mocno trzymam kciuki abyście wytrwały do końca - chociaż do 37 tc.
Malutka daje znać o sobie. Kopie i zmienia ułożenia. Nie są to bolesne kopniaki i oszczędza mi żebra i pęcherz. Nie lubi jak ktoś dotyka brzucha. Wtedy zastyga w bezruchu. Za to pięknie widać jak brzuch się rusza.
Cebulka, ja chętnie poproszę o namiar na,pediatre prywatnego z Okęcia.
Pisz o swoim doświadczeniu,bo po 11 latach bardzo dużo się zmieniło. My na kolki uzywalismy Infacol i to był strzał w 10 -
Ja to jednak daleko w tyle jestem.
Mam trochę ciuszkow na 56, sporo na 62, ale do "kompletu" dużo brakuje. Brakuje a to śpiochów, a to kaftanikow itp.
A dzisiaj zrobiłam swojemu ogromną awanturę, bo nawet nie zadzwonił do majstra zapytać o kosztorys, ani o to, czy ten ma wolny termin we wrześniu. Prawdopodobnie nie i dzięki temu zostajemy z ręką w nocniku. Pół biedy z malowaniem, ale musimy przebudować trochę scianę w sypialni i z tym niestety sami sobie nie poradzimy. Ech...
Z tej złości napiekłam bułek cynamonowych.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Shibuya wrote:Dziewczyny jakie macie zamiar kupić mleko modyfikowane? Zastanawiam się, jakie kupić gdyby się okazało, że nie mogę karmić piersią. Chcę być przygotowana-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!