Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam 35 lat
moje pierwsze dzieciątko a ciąża 3.
Chyba trochę przesadziłam z dzisiejszym chodzeniem, jak narazie nic mi nie jest i oby tak pozostało. Kupiliśmy dzisiaj łóżeczko,materacyk, nosidełko i kilka drobiazgówZamówiliśmy też bryke dla Gabrysi ale na kolor poczekamy ok 3 tygodni. Jak się cieszę
natali101, mikado, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 17:09
mikado, Ginger84, moodliszka, MW26, Molcia, Rozmarzona, Kitaja, agulla03, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Nie odzywalam się troszkę bo mam problemy rodzinne ale nie ze swoim tylko z naszymi rodzinami. Nie ma co nawet opowiadać najważniejsze że M jest przy mnie i z tym wszystkim jest mi łatwiej :*
-
Mikado : też masz problemy ojoj
znaczy się my mieszkamy odzielnie ale oni nie dają zapomnieć o sobie szkoda gadać normalnie
-
moi są 150 km od nas i mam dość po dzisiejszym po dziurki w nosie a nawet wyżej. postanowiłam sobie kilka rzeczy i mam zamiar się ich trzymać bo oni to się raczej ze swoim zachowaniem nie ogarną a ja nie potrafie takich rzeczy zaakceptować bo normlane to to nie jest
-
Moja malutka przy sesji nie chciała współpracować kopalnia gdzie się da najbardziej po pęcherzu
normalnie cały tatuś
-
Mikado tak najlepiej bo oni to mają swoje racje najlepiej się odciąć., teraz my potrzebujemy świętego spokoju, a jak oni nie potrafią tego zaakceptować ich strata.
-
Cebulka chwilowo siły nie miałam za dużo na raz i dlatego tak wyszło :* i jak jak się z tym czujesz?
no to piateczka jesteśmy dwie
-
Skarb ja jeszcze dostałam na bezczelnego smsa "córcia nie wiem czy Ci mówić co się stało bo Ty w ciąży jestes" a już zdąrzyły do mnie dolecieć śpiewające skowronki wczesniej że tylko napisałam co o tym i o nich mysle i tyle..
modle się tak jak moja siostra w tam tym roku żeby przez nich wczesniej nie urodzic z nerwów..
Mój tylko wydzwania do mnie i pisze jak się czuje i że stara się jak najszybciej skonczyć prace..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 17:31