Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agulla03 wrote:http://allegro.pl/fisher-price-wanienka-wanna-z-zabawkami-3w1-chr13-i5620157932.html
Troszkę droga, ale wygodna. Co wy na to?
http://allegro.pl/wanienka-anatomiczna-stojak-stelaz-okt-disney-i5532091056.html
Jak coś, to mam jeszcze wiaderko tummy tub.
Mała Czarna, u nas nie było problemów, ale teraz są spięcia. Teściowa chce przyjechać w listopadzie na tydzień. Tego to ja nie zdzierżę. Tym bardziej, że chcą sobie przy okazji wycieczkę zrobić - czytaj: mąż ma ich wszędzie wozić, a ja obiady gotować. A u męża słowo matki rzecz święta, więc nawet słowem się na te pomysły nie odezwał. Ale ja też sroce spod ogona nie wypadłamRozmarzona lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mala_Czarna_89 wrote:mamy mate edukacyjna z Fisher prica Rainforest. Te same odgłosy i zwierzątka, faktycznie rewelacja
A karuzele wypatrzylam za ok 150zl z projektorem i pilotem do sterowania z daleka. Tylko z telefonu nie umiem linka wkleić.
Też zachwycona-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
haha u nas też tak kiedyś bylo- słowo ojca i matki rzecz święta. Na szczęście mojemu się zmieniło. Ale ile sprzeczek z tego powodu przeżyliśmy
twoja tesciowa zamiast ew pomoc ci przy dziecku chce sobie zwiedzać waszym kosztem gdy wy będziecie mieli maleństwo? Nieźle..
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:A wanienka mamy z Ikei koleżanka mówi , że za mała a ja nie mam gdzie trzymać większej
Przecież bez sensu od razu setkę kupowac, jak to maleństwo ledwie połowę zajmuje. A później to już będzie siedzieć, to i w wannie czy brodziku będzie można umyćZorro lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mala_Czarna_89 wrote:haha u nas też tak kiedyś bylo- słowo ojca i matki rzecz święta. Na szczęście mojemu się zmieniło. Ale ile sprzeczek z tego powodu przeżyliśmy
twoja tesciowa zamiast ew pomoc ci przy dziecku chce sobie zwiedzać waszym kosztem gdy wy będziecie mieli maleństwo? Nieźle..
Pomocy to ja od nich nie chcę. Ich córka mieszka razem z nimi i nie pozwala by matka nosiła jej dziecko, przewijała, pomagała w kąpieli itp. Widocznie ma powód.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
waszym kosztem w sensie kosztem waszego czasu. pisalysmy o tym niedawno, to taki czas, by nauczyc sie siebie.
moze glupie porownanie ale widze to teraz z psiakiem- gdy jestesmy sami (ja, maz, corka) to jest ok. gdy przychodza tesciowie (ktorych maluch uwielbia) to juz nam sie rozwala plan dnia, wyuczone komendy itd.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała powiem ci, że już jestem w stanie dołożyć te 60 zł i mieć ten, który podoba mi się najbardziej
Mój mąż uwielbia te dzidziusiowe wydatki :p
za niecałą godzinkę rozpoczynam 32 tydzieńajj jak to leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:07
Shibuya, moremi, Zorro, agulla03, agulla03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tez mamy lezaczek tiny love zobaczymy juz nie dlugo jak sie sprawdzi w praktyce,wizualnie wyglada super zobaczymy czy Jasiow przypasuje ! MALA zgadzam sie z Toba z tym rytmem dnia....MOREMI ja bym powiedziala wprost tesciom by odrazu nie przyjezdzali,przeciez to jest masakra byc ledwo po porodzie obolala,tu jeszcze takie malenstwo w domu i goscie na glowie obiadki itd., dobrze ze mieszkamy tak daleko jak cos beda mogli zobaczyc malego jedynie przez skeypa
SKARB gratulacje wizyty,slicznie Nikolcia pozowala
cud malina
mam nadzieje,ze za tydzien i Jasio bedzie wspolpracowal przy usg i pokaze buzke,a nie tylko jajcorami swiecil
a u nas dzis dzien dosc intensywny ,mielismy gosci od rana troszke brzuszek mi sie spinal,bo caly czas siedzialam w jednej pozycji.Najpierw odwiedzila nas kolezanka z 2msc corka (moja synowa;-)) a potem wpadl sasiad z worem ciuchow po swoim synku ktory urodzil sie rok temu w listopadzie ,mam tyle ciuchow,ze moglabym otworzyc sklep z ciuchami niemowlecymi.... Watpie by Jasio nawet polowe z tego zalozyl;-)
perelka89, moremi, Mala_Czarna_89, Zorro, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibya ja tez mam dwa przescieradla bawelniane, bardzo nie lubie frotte
wydaje mi sie,ze dwa spokojnie starcza w razie czego mozna dokupic.SZCZESCIARA powodzenia na badaniach i czekamy na dobre wiesci po ,my juz za tydzien
Shibuya, Micia, skarb15 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A ja musze pochwalic meza...
Wrocil z pracy pozno a mielismy jechac do sklepu wiec ja foch ale po cichu... Mysle sobie taki upal duchota pewnie zmeczony...
I zasnelam... Wlasnie mnie obudzil i mowi: Skarbie idz sie ogarnij i nie lez na pleckach...
Wstalam ogarniam sie i zauwazam ze mieszkanie ogarniete.. Pranie zebrane... Podloga zmyta... Nie no jednak Kochany jest, a jutro pojedziemy do sklepu
Dobranoc dziewczynki...
Ps. Zaczynam tak jak w Itrym padac wczesnie spac wieczorem
Wy tez macie taki powrot snu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 00:31
moremi, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, perelka89, skarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Magdalena super maz
taka mila niespodzianka z jego strony,ah czemu moj nie jest taki domyslny.Moj maz mysli,ze jak siedze w domu na l4 to tryskam energia wiec obowiazki domowe to,co to dla mnie,bo co ja moge robic caly dzien,a tak chociaz mam zajecie,on nie rozumiem ze jest mi coraz ciezej,szybko sie mecze i brzuszek sie spina....ah chyba mam ferelny model meza
a co do spania to u mnie niestety na odwrot cierpie na bezsennosc ,chyba organizm sie szykuje do wieczornych pobudek
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Pewnie smacznie jeszcze spicie? U mnie ciezka noc,kolejna zreszta. My juz po sniadanku ,gulasz na obiad bulgocze w kuchni ,tak mnie nosi od rana poszla bym z psiakiem na spacerek,ale u nas tak strasznie leje,ze nie chce nam sie nosa z domu wynuzacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja na meza fakt nie moge narzekac non stop bo czasami tak jak wczoraj naprawde mnie zaskakuje...
Mi sie wydaje ze moj m uswiadomil sobie pewne rzeczy na szkole rodzenia... czyli dziala tu zasada ze nie ja mowie ze ciezko itd tylko ktos mowi o tym jak moze czuc sie kobieta z coraz wiekszym brzuszkiem.
Moze podeslij kogos do rozmowy mezowi
Dzis przed jego wyjsciem do pracy uslyszalam zebym pamietala ze nas bardzo kocha i chce dla nas jak najlepiej... wiem to ale/kazda z nas to wie ale warto slyszec takie slowa.
A ja wlasnie tak jak w I trym padam ok 20-21 a budze sie raniutko.... mam nadzieje ze moj organizm przyzwyczai sie do nocnych pobudekMicia, perelka89 lubią tę wiadomość