Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
spokojnie do konca pażdziernika mozecie mei atakować potem zrobie sobie 2 tygodnei przerwy bo kij wie kiedy urodze przez te nerwy zwiazane z zabiegiem Lenki.
O własnie moja siostre chyba nawróciło coś ogólnie jest chrzestna małej i zpaytala sie jak ten zabieg bo chce wizasc wolne zeby mnie zmienic w szpitalu albo byc tam zamiast mnie gdybym na porodwce wyladowala. Zdziwlam sie bo ona raczej malo chetna do takich rzeczy. Ale milo nie powiem ze nie. Wkoncu wyjdzie na to ze wszyscy pobiora urlopy na ten czas i Lenk bedzie mialam obstawe a ja moge spokojnie rodzic chociaz wolalabym byc przy niej.
Rozmarzona, Molcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozmarzona żebyś wiedziała.. Chociaz jak weszłam do domu to wszystko takie dziwne mi się wydawało.. Teraz tez mi dziwnie.,moj mąż sie nie spodziewal ze mnie wypiszą i zastakam taki syf ze szok..bal się mojej reakcji .skwitował ze jak facet bez kobiety wiec normalnie jest:P dzisiaj ma sprzatac:P
-
Izulka pytałas ile przytylam po sterydach no to przytylam w ciągu 3 tyg +4kg. Więc tteraz mam +8kg
izulkaa lubi tę wiadomość
-
A no właśnie widzę. Ale wzory są takie piękne, że nie mogę się napatrzeć
I wstępnie wybrałyśmy materiały z twojego maila na kocyk, tylko czekam, aż król zus pieniążki przeleje
KUrcze, babcia moja dzwoniła, że zaraz wpadną z dziadkiem, jak ja lubię takie niezapowiedziane wizyty ehhhhhh. Dobrze, że w miarę ogarnięte