Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie biegne z psiakiem na spacerek..... od kiedy mam swiadomosc ze jak urodze to na jakis czas ogranicza sie moje spacery z Mika -wykorzystuje kazda sytuacje, a ona najbardziej lubi spacery w 3ke
Dzis odwiedzimnie kolezanka z UK, przywiezie mi moje zamowienie dla malutkiej- czyli moja wyprawke
Kitaja gulasz mowisz.. tez powinnam zrobic tylko nie mam przepisu na dobry i szczerze nigdy nie robilam.
A ty jak robisz? -
Mieso z lopatki pokroilam drobno przyprawilam roznymi przyprawami takie jakie akurat mialam pod reka ,wczoraj wieczorem wstawilam do lodowki dzis podsmazylam i zalalam woda,wrzucilam jeszcze kostke do miesa,teraz bulgocze
pozniej dodam warzywa by bylo zdrowiej,ja zjem z kasza bo ma duzo blonnika,a maz dostanie ziemniaki .
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Szkoda,ze u nas nie ma szkoly rodzenia,bo napewno zabralabym T. ,ale w 32tyg mamy tu wspolna wizyte u poloznej,wiec moze wtedy zrozumie.Magdalena czekamy na zdjecja z wyprawki;-) duzo zamowilas?ciuszki czy jakies inne dodatki tez?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:23
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Niektórzy faceci nie zrozumieja nigdy u nas to moja druga wspolna ciaza a moj dalej uwaza ze jak cos boli to udaje.
Od wczoraj nie odzywam sie do niego. Ja mowie ze mnie podbrzusze boli bo źle Lenke podniosłam a ten za telefon i siostra jak sie czujesz. No kur** powiedzialam dosc wczoraj i nie odzywam sie ani slowem. Jak cos potrzebuje zeby zrobil to pisze mu kartke i zostawiam na stole. Szkoda mojego pięknego głosu:P:P
My juz z Lenką po śniadanku Oliwka do zerówki odtransportowana.
Dzisiaj mam wizyte ale bez usg u mojej starej lekarki (bje sie przestac chcodzic zeby becikowe mi nei przepadlo) a za tydzien juz u mojego normalnego lekarza mam wizyte:)
Takze ide bo ide zeby mi tylko wpis zrobila ze bylam. -
Ja też o 7 wyszłam z moim małym potworem.
I Laurcia poszła do szkoły ale przeleciałodzisiaj pierwszy raz wraca sama
chce ja nauczyć tych samodzielnych powrotów bo to ułatwi nam życie w listopadzie.
maz śpi a ze mam focha na niego bo wczoraj wkurwil mnie nieziemsko (a bab w ciąży nie należy denerwować) to się też kładę i pospie aż nie wyjdzie.
Mowicie dwa prześcieradła starcza? Mam 4 po Laurce chciałam jeszcze 2 dokupić ale się chyba wstrzymam. -
Kitaja przepis do ogarniecia
Ale mnie naszlo na mielone z buraczkami i miesko juz zakupione.
Zamowilam same body i pajace, kupowane w primarku ale jakosc ok-kolezanki bardzo chwala. Za taka ilosc jak zamowilam w pl musialabym dac drugie tyle... Nie chcialam jej bagazu nadwyrezac
Mam tylko nadzieje ze ciuszki sa ladne, oczywiscie jak dostane to wstawie fotke.
Ale zatrzesienie na ulicach.... wszedzie biegna rodzice z plecakami a za niki ich pociechy heheMicia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana ból ustąpił, tylko lekki dyskomfort został, już po usg i potwierdziło się że mam mały zastój w nerce, biorę nospe forte 3x1, i muszę dużo pić a zatem nic groźnego się nie dzieje okazało się że w sumie niepotrzebnie te sterydy no ale już trudno został dziś jeden zastrzyk wiec wezmę do końca
Zorro, Micia, Mala_Czarna_89, Buffy, Kitaja lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f98da92c026.jpg
jak się podoba???haen, Nymeria, justa1234, szczesciara25, Zorro, MadaLena30, Molcia, Shibuya, Sajgonara, moodliszka, Micia, Rozmarzona, agulla03, Cebulka, Ginger84, Mala_Czarna_89, Buffy, natali101, Kitaja, MW26, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Aparatka - sliczne jsk zawsze!
-
Hej dziewczyny
.
Aparatka ale cudo z kociakiem.
Madalena coś w tym jest, Mój też się zmienił po zajęciach w szkole rodzenia, jednak musiał od kogoś z zewnątrz usłyszeć, że kobieta w ciąży ma prawo się gorzej czuć i mieć humory, a mężczyzna jest od tego by zadbać również o psychikę kobiety i nie podnosić adrenaliny partnerce.
I od tych zajęć jakby inny człowiek, stara się mnie nie denerwować.
Kitaja wpadam na obiad na gulaszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:33
haen, MadaLena30, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Powitac
Za mna mega ciezka noc ;/
Nie dosc,ze wcozraj wieczorem mnie brzuch pobolewal to w nocy juz calkiem mialam masakre.
Nospa nic nie dawala i nie wiedzialam nawet jak sie ulozyc.
Do tego krzyz mnie na dole rozbolal ehhh.
Mezu wchodzi z nocki,a ja nie spie i sie przewracam po lozku.
Nad ranem zrobilo sie lepiej i usnelam wycienczona,ale spac juz nie moge.
Mala sie rusza,wiec o tyle spokojna jestem noi jutro badania III trymestru,wiec ja podgladne.
Mysle,ze taki juz moj urok tej ciazy,ze raz na jakis czas boli nieziemsko bo brzuch nie jest jak dla mnie wielkosci typowej jak na 8 miesiac.
Kitaja swietnie,ze ktos o Tobie pomyslal i Ci dostarczyl tyle ciuszkow
Zawsze cos z tego moze Ci sie spodobac i okazac sie praktyczne.
Tez mialas ciezka noc co?
Molcia ciesze sie,ze jest juz lepiej i dokopali sie przyczyny danych boli.
Tak jak mowisz na nerki najlepsza duza ilosc wody.
Madzia super,ze Maz zrobil Ci taka niespodzianke musialas sie bardzo ucieszyc
Fajnie kiedy faceci tak dbaja o nas i wiedza,ze nam robi sie ciezko.
Moj tez robi bardzo duzo na mieszkaniu i tak naprawde ja robie te lzejsze rzeczy tylko.
Aparatka,ale slicznie ten zestaw wyglada megaa
Izulka,az sie ciezko przyzwyczaic,ze w domku sie budzisz co?
Takie niedowierzanie na pocxatek,a potem usmiech na twarzy
Wy zazwyczaj w nocy nie mozecie spac,a ja (procz dzisiejszej nocki) budze sie z rana kiedy zawsze spalam gdzies do 10 badz nawet 11 .Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyAparatka super i jak widzę kształt tej poduszki to mam pomysł
Nie chcesz mi w wolnym czasie poszewek uszyć? Bo chce małemu kupić taką płaska poduszkę w Ikei ona ma wymiary 35x55 i za cholerę poszewek do tego tylko w kompletach pościeli. Z samej bawełny ?