Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka ty jestes niemozliwa! ale nie mam serca tak cie wykorzystywac, bo mi chodzilo np pol metra na metr, wiec nie az takie male
cos tam poszukam na allegro, bo ceny "do zabawy" sa calkiem calkiem.
okropna jestem. narzekalam na dziadkow, a oni przywiezli mi dwie wielkie wedzone ryby, caly 10 litrowy sloik ryby w occie (wczoraj wrocili z wakacji nad jeziorem, sami lowili), wielki kosz pomidorow, ogorkow i sliwek z ich ogrodka. i po 10 minutach pojechaliSajgonara, moodliszka, Kitaja lubią tę wiadomość
-
glupie pytanie: czy jak sie kąpie niemowlaka to codziennie wyciera sie swiezym recznikiem?
ile takich reczniczkow trzeba miec? -
Anula ja codziennie nie zmieniałam
przy Laurze miałam kilka )5 czy 7?), ale zaginęły u innych osób (wiem, wiem, pisałam o tym, ale nie mogę tego przeboleć), teraz planuję kupić 2.
Jakby np jeden był w praniu a drugi nagle by się zasiusiał, to pożyczę małej jakiś czysty naszstwierdziłam, że nie ma co szaleć
-
dzieki, tez tak wlasnie myslalam:) mam 3 od siostry uzywane i 1 taki normalny jak dla doroslych nowy wiec mysle ze narazie wystaczy:)
a jeszcze pytanie odsnosnie wkladek laktacyjnych, macie jakies wyprobowane? -
hehe niezly gratis!!!!
)
-
Anulaa to taka aptka co kazdy lek kupie bez recepty i kazdy mi sprowadzi właścicielka. Ona zawsze coś nam wrzuca do siatki jak ni podkłady to jakies próbki dla dzieci. I nigdy nie pozwoli nam kupic nic drogiego jesli to samo o innej nazwie jest tansze.
mikado lubi tę wiadomość
-
A ja juz mam dość mojej siostry codziennie by się chciała widywac rozumiem raz dwa razy w tygodniu ale na codzienne eskapady to ja siły nie mam nie mówiąc ze te eskapady trwają cały dzień a samo się nie posprząta i nie ugotuje w domu a ja już nie wiem jak mam jej odmawiać...
Od soboty zaczynamy z mezem generalne porządki przede wszystkim w szafie i szafkach korzystam z jego soboty wolnej a w niedzielę nie wychodzimy z łózka obiad zamowimy deser przygotuje w sobotę bo mamy w niedzielę 1 rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:54
-
nick nieaktualny