Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez sie tule do rodzicow, a czasami "wymuszam" od nich slowo kocham- bo oni sie chyba krepuja to mowic sami z siebie - mysla chyba ze za duza jestem na takie przymilance
haen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala_Czarna_89 wrote:Mój też pracuje całymi dniami (czasem od niedzieli do soboty nie było go w domu, na szczęście to już przeszłość). Ale nie chodzi o ilość a o jakość czasu. Ja bardzo walczyłam o to, by mąż nie strofował córki (tą złą miałam być ja, bo byłyśmy na codzień), bo jak cały tydzień go nie było a potem zaczynał od zwracania uwagi to mała się wycofywała. Nawet 2 godziny na tydzień (np. w niedzielę) mogą sprawić, że dziecko jest wpatrzone w ojca jak w obrazek
moi mają takie "swoje miejsca", gdzie jeżdzą we dwoje- knajpki, parki, place zabaw. Grają razem w piłkę (ja nie gram
). Wygłupiają się tak "po męsku". Już nie mówię o przekupstwie- tata zawsze kupi więcej, niż mama
A jak wy będziecie mieli syna to już w ogóle mogą mieć wiele wspólnych zajęć dla chłopaków. I naprawdę nie trzeba codziennie- dziecko czeka na ten jeden dzień w tygodniu, to jest wtedy coś wyjątkowegoNo i dla mojej córki bardzo ważne jest, że gdy mąż wychodzi do pracy (lub wraca) a ona jeszcze śpi, to tata przychodzi dać jej buziaka.
Mam nadzieję że trochę pomogłam -
Buffy wrote:Mnie za to straszna zgaga zaatakowała
ech, nic nie pomaga
-
beebs bywasz tutaj jeszcze?
wyslalam ci zaproszenie do przyjaciolek, zebym mogla pisac do ciebie wiadomosci, nie chce dziewczynom zasmiecac forum sprawami cukrzycowymi...
dzis mialam wizyte u diabetologa, szlam taka szczesliwa ze dieta w miare ustabilizowalam cukry - a ona mi z insuliną wyskoczyla.... jestem w szoku!!!!!!
nie wiem co mam robic, bo jakos wlasna intuicja mi mowi ze nie jest tak zle...zapisalam sie poki co do innego lekarza za tydzien zeby to skonsultowac, bo nie chce kluc sie w brzuch jesli nie ma takiej potrzeby...
niby lekarze wiedza lepiej, ale czasem ciężko tak bezgranicznie zaufac, eh(((
-
nick nieaktualny
-
Buffy wspolczuje ...
Ja za to mam wielki wzdety brzuszek, ale co sie dziwic jak w nim sie zmiescil caly (500g) brokul z prazonymi migdalami i serkiem
A masz babo jak sie chcialo!mikado lubi tę wiadomość
-
raz na chrzcinach mojej siostrzenicy jadłam takiego brokuła i przyznam szczerze że jakbym się nie ogarneła że sama przy stol enie jestem to bym zjadła całego.. a nie mam dobrego przepisu, Magda możesz napisać jak Ty robisz?
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że nie tylko ja borykamy się ze zgagą...
ostatnio na wizycie lekarz wspomniał coś o jakimś mleczku którego używają ludzie chorzy na wrzody żołądka powiedział że lepsze niż manti tylko niestety nie podał nazwy. Czy któraś może coś słyszała Na ten temat? Pytałam w aptece ale farmaceutyki troszkę się zdziwiły.
A u mnie w pierwszej ciąży jak na razie 8 kg do przodu rozstępów jak na razie brak, problemów ze skórą też nie mam a używam oliwki Garnier albo Kolastyna. Niestety wszystkie te oliwki dla dzieci mają jak dla mnie straszny zapachPaolka _25