Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
troszke sie zdziwilam bo to za szybko rozwarcie sie robi. Potwierdze i wrazie czego spakuje torbe. Wogole dalam mi pierwszy raz skierowanie na NFZ na usg i na krew i mocz. Chyba sie wystraszyla ze sie rozwarie robi.
-
Aparatka to trochę nie fajnie...jak będziesz miała jakieś dodatkowe objawy to może pojedz na ip to Ci sprawdzą bo wg tego co mój gin mówi to w kilka godzin może się wszystko zadziac. Szczególnie, że to twoje 3 dziecko...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Aparatka ja bym na twoim miejscu poszła na ip jak najszybciej, to nie jest normalne za wcześnie i na pewno Cię tam zostawia jeśli się potwierdzi i dadzą sterydy z rozwarciem nie ma żartów
W ogóle to ja już po 2 dawce bolało strasznie na szczęście jedyne skutki na razie to rumieniec mam nadzieję że nic więcej nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 17:58
-
Buffy, wybralam ten w kolorze heaven
http://www.kiddy.de/pl/nosidelka/babyschalen/nosidelko-kiddy-evolution-pro2.html
Bardzo mi sie tez podobal ten z zeberka w srodku,ale za duzo kolorow by bylo juz przy wozku,a tak to biel bedzie wspograla z wozkiem i ciemny srodek
Z tego co czytalam ma dobre opinie i bardzo swieze atesty.
Cena trafila nam sie super bo na necie widzialam,ze siegaja prawie 800zl,a my w tym sklepie stacjonarnym trafilismy na promocje 599,wiec cena jak Cybexa.
Babeczka nam doradzila i pokazywala nawet zdjecia chrzesnicy w tym foteliku,ze nie wciska go nam z interesu tylko,ze dobry
Aga i Aparatka oszczedzajcie sie kochane jak najwiecej.
Kurcze,a od ktorego tygodnia ma prawo sie robic jakies rozwarcie?
Pokusilam sie na sok pomaranczowy, w obiedzie pojawila sie cebula,a potem poprawilam po przerwie kawa i zgaga mnie ladnie meczy
Na jutrzejszy obiad mam duszony schab w sosie do tego ziemniaczki beda i z glowy.
Mezu w pracy, ciagle odlicza od poniedzialku i mowi do Malej,ze bedzie ja niedlugo ogladal,a to juz jutro
Ehh trzeba sie wziasc za depilacje ;/
Wgl to sie wkurzam bo juz nie siegne do paznokci u stop by je skrocic w mega tempie rosna w ciazy
Na dodatek pilot mi sie zblokowal i nie moge przelaczyc kanalu w tv ani zrestartowac dekodera,a wiec pobawie sie jeszcze troche przy tymJestes juz z nami