Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie bo ja nie mam tego w aucie.
Bralismy adapter tylko do wozka
Uuu tysiak to juz duzo jak na nosidelko
Tutaj masz go,wiec troszke tanszego z kiddy i calkiem fajnie sie prezentuje oprocz tych wszystkich plusow,ktore maBuffy lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Aaaa, zaczyna się gorąco na naszym wątku... Ja też mam złe przeczucia co do szyjki, ale wizyta za tydzień w czwartek
Dziewczyny, oszczędzajcie się! Poczytałam dziś, że leżenie jest dobre dlatego, że łozysko jest lepiej dotlenione, przepływa więcej substancji itd więc i ja wbijam to sobie do łba i chętniej siedzę/ leżę.
Z tego leżenia spisałam kilka analiz od chemiczki sroki i dodaję w skrótach ( nie analizowałam jakiś drogich aptecznych bo po co przepłacać skoro pisze, że czasem tańsze mają lepszy skład.
Spisałam te bez SLS, PEG, olei mineralnych i wielu konserwantów.
Emolienty do kąpieli:
floslek for baby emulsja do kąpieli, atoperal emulsja lub pianka
Mleczka/ balsamy - zbędne podobno
Bubchen nagietkowy, babydream, pharmaceris
Oliwki- zbędne podobno
Hipp z olejkiem migdałowym BIO i zwykły rózowy
babydream z wit E, oliwka z reala (!)
Krem
hipp, babyderam natural, linomag
na odparzenia
Rosmann babydream natural i hipp
Na pogode
Hipp, nivea, babydream
Płyn do kąpieli:
Floslek for baby, hipp, babydreamy wszystkie rodzaje
szampony:
atoperal, babydream
chusteczki nawilżane:
babydream tylko calendula, velvet, hipp, fitti
WNIOSKI: IŚĆ RAZ I PORZĄDNIE DO ROSSMANA)
LINK DO ANALIZ: http://www.srokao.pl/p/blog-page.html
ANALIZOWAŁA TEŻ NA BIUST I ROZSTĘPY I TU ZNÓW BABYDREAM FUR MAMAWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:05
-
Aparatka zwolnij tempo kochana;*
Aga ty tez uważaj na siebie
Kurcze oglądałam wózki ale tak na szybko bo juz bardzo źle się czułam:( i camarelo wydaje się taki ogromny:( adamexa nie było ale on ma wymiary zbliżone i nawet mój mówi ze taki wielgachny i teraz nie wiem co robić. A nie mam siły jeździć i oglądaćwracałam zgieta w pół
-
Widzę zd u nas chyba szybciej porody się posypią,niż w listopadzie u niektórych
Zastanawiam sir nad tym,jak ja mam iść na badania skoro mam leżeć...
Jeszcze jak bym wiedziała zr nie będzie tam ludzi to jeszcze może jakos. Chociaz boje sir ze,ostanę znowu częstych kurczy, bo w ogóle dalej je mam, ale rzadziej jak miałam, ale teraz ciągle leze.. Tyle co wezmę prysznic i zrobię niadanie..
Na 2 Pietro tez mi bylo ciezko,wyjść jak wracałam ze szpitaa..
-
Wezcie bo tez sie zaczynam stresowac szyjka.
Na ostatniej wizycie 3 tyg temu mialam ponoc bardzoo dluga,twarda i zamknieta,a wizyta za tydzien.
Noi po depilacji wygladam jakbym z wojny wrocila
Cala sie pozacinalam na maksa ;/
Wlasnie widzialam wczesniej zapowiedzi wiadomosci,ze ma byc ciekawy temat odnosnie ciezarnych,ale mialam problemy z dekoderemJestes juz z nami -
Dziewczyny co ja czytam rozwarcia?? Sio do lozek i do konca pazdziernika nie ma tu pporodow.
Trzymajcie sie cieplo i w dwupaku!
Odnosnie kremow: na mroz warto czytac sklady, bo wiekszosc ma wode w sobie, ktora tylko podrazni skore. Mustela ma jakis sztyft bez wody...
I niestety w Polsce nie ma tego rozowego plynu do mycia z olejkiem ze slodkich migdalow z Rossmanna, o ktorym pisze Sroka:(
Ja na rozstepy uzywam czystego olejku ze slodkich migdalow i mam wrazenie, ze jest lepszy niz balsam z Rossmanna (i balsam dziwnie pachnie, ale szybciej sie wchlania, wiec jak szybko musze sie ubrac to jego uzywam).olcia88 lubi tę wiadomość
-
Ja używam balsam Babydream na dzień (czasem w ciagu dnia nakladam kolejna warstwę),a po kąpieli,na noc, mam olejek Tołpy dla ciężarówek. Jestem bardzo regularna
i przynosi to efekty,bo brzuchol mam duuuuuży,a rozstępów brak. A ja w ogóle mam tendencje do powstawania.
Synuś
-
Ja tam dalej zachwycam się oliwka dla dzieci. Moja siostra dała mi palmers ale mi śmierdzi a wlaasnie sroka pisze ze palmera jest do dupy i o...
Dziewczyny siedzimy w dwupaku do końca! Mnie coraz częściej brzuch i krzyż jak na okres ciągnie ale tłumaczę to tym ze jeszcze się wszystko rozciąga będę się martwić bardziej później. Za tydzień w czwartek wizyta mam nadzieję że wcześniej nie spanikuje bo już dwa razy byłam bliska jechać na ip z resztą dzisiaj też bo mały się prawie wogolr nie rusza.
Podobają mi się analizy sroki. Na pewno kupię serię babydeam niebieska dla maluszka a chusteczki mokre te w dwupaku też co ona poleca z babydream czasem je kupuje dla siebie żeby mieć w domu i są fajne
-
Mała, ja dziś w domu bo wczoraj odczulam te 4 godziny tam. Oj znajomych było dużo i fajnie było się z nimi spotkać. Wszyscy pytali i glaskali brzuch. Było wesoło.
Dziś dzwonił znajomy ze Stanów i mówi - jak tam brzuchata? Duża jesteś już? Kazał mi się zastanowić co chcę dla małej, to paczkę zrobi. A ja chcę dla męża na prezent części do autai dla Nati na urodziny
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jednak chyba zostanę narazie na majowkach:) dzis odebrałam wynik bety z 12 na 51 . Szkoda ze nie jestem z wami
szczesciara25, skarb15, moremi, perelka89, olcia88, haen, mikado, Mala_Czarna_89, agulla03, MadaLena30, Nymeria, Sajgonara, MW26 lubią tę wiadomość
-
Aga Aparatka : Dbajcie o Was :*
Ja stosuje kremy z perfecta mama
Hiacynta : kochana jejku gratuluję trzymam za Was mocno kciuki :* Na pewno będzie dobrze :*hiacynta99 lubi tę wiadomość