Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ewunia87 wrote:a tak w ogóle to wiecie, że urodzę sobie dziecko na urodziny taki mam plan urodziny moje 20 listopada (28) a termin 22 listopad. hehehe mam taki fajny plan ale co z tego wyjdzie... 1 syn sam chciał wychodzić w 37 tyg i 4 dniu. Uznali go za wcześniaka jeszcze. hihi 3400 g i 58 cm wcześniak
Czemu nic nie mówisz, że nie ma Cię na liście. Musiałam gdzieś przeoczyć ale już się poprawiłam
ewunia87 lubi tę wiadomość
-
A ja na kalendarz nir patrzę. Jakies mam ogólne przeczucie ze to syn bedzie..
Mam wrażenie od wczoraj ze żołądek mi sie do kręgosłupa przyssal.. Non stop czuje takie ssanie jak na glos tyle ze brak apetytu.. -
nick nieaktualny
-
Shibuya jeszcze kilka tygodni choć niektóre mamy maja cala ciaze
Hiacynta
Moim zdaniem to niehumanitarne ze trzeba czekać kilka dni na zabieg zarówno psychicznie jak i fizycznie to chyba niezdrowo nosić martwe dzieciątko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:42
-
Paola bardzo mi przykro, Hiacynta ppmodle sie za Twojego groszka bedzie dobrze.
A ja dzis dostalam prace taka jestem szczesliwa praca moim marzen w kulturze ppowiedzialam babce o ciazy ona mowi ze fajnie ze jestem szczera ze mnie ubezpieczy itp i zebym sie o nic nie martwila do kiedy moge too bede pracowac zaczynam od maja )) lece spac bo dzien pelen wrazen:))ewulek, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nie śpię już od 5:30. Za chwile zrobie się głodna i koniec leżenia.
Sprawdzałam w kalendarzu chińskim płeć, wychodzi mi dziewczynka i tak też czułam od początku. Już się nawet trochę nastawiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 06:19
agulla03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczesciara25 wrote:Paola bardzo mi przykro, Hiacynta ppmodle sie za Twojego groszka bedzie dobrze.
A ja dzis dostalam prace taka jestem szczesliwa praca moim marzen w kulturze ppowiedzialam babce o ciazy ona mowi ze fajnie ze jestem szczera ze mnie ubezpieczy itp i zebym sie o nic nie martwila do kiedy moge too bede pracowac zaczynam od maja )) lece spac bo dzien pelen wrazen:))
Gratulacje Szczesciara!!!
Paula i Hiacynta bardzo mi przykro mam nadzieje ze szybko uda wam sie zajsc w ciaze ponownie i dzidzie beda silne!!!
szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzis poszalalam do 7 udalo mi sie przespac pewnie tylko dlatego ze wczoraj pierwszy raz od miesiaca do konca filmu wieczornego udalo mi sie wytrzymac. Niestety od razu musialam wstac na siku i zaczelo burczec w brzuchu. Traz czekam na drugie sniadanie. Moj bedzie nalesniki robil