Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula ja tez leze w szpitalu czekam na betę o jak będzie spadek to wyjde z szpitala i wstawie sie w poniedziałek na zabieg tez mi przykro z twojego i swojego powodu ja jestem podobno w 5 tyg ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:24
-
Izzy wrote:W sumie to nie wiem jak się z takimi małymi jajkami obchodzić, dziewczynka bezpieczniejsza xD
Galaretko jak będę po wizycie to dam Ci znać co mi pani doktor zaproponowała w kwestii ósemki.Izzy, Galaretka, ewulek, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmmm...ten kalendarz dziwny jest jak sprawdzam sama to dziewczynka jak taki do wpisywania chłopak i wyczytałam ,ze jak koło dziewczynki chłopcy sąsiadują na polach to zmniejsza się prawdopodobieństwo na córkę więc pewnie będzie syn wedle przeczuć hihihi
Agulla ale dałaś nam zajęcieagulla03 lubi tę wiadomość
-
Paola strasznie mi przykro, pamiętam, jak pisałaś, że jesteś na podobnym etapie co ja ehh brak słów..
Magu a potrafisz lusterkiem obejrzeć sobie tą ósemeczkę? Ja myślałam, że będzie mi leczył, ale powiedział, że proponuje rwanie "ze względu na słaby dostęp do zęba". Fakt faktem mi się ósemki ledwo mieszczą ;/
Wyprasowałam 77 ubrań- jak wyliczyło moje drogie dziecko Izzy, albo rozruszałam ten obolały tył, albo boli mnie jeszcze bardziej od machania ręką, sama nie wiem ;p
Też mam przeczucie, że dziewczynka choć wiem, że mąż liczy na chłopczyka -
nick nieaktualny
-
Wpadam zdać relacje z dzisiejszej wizyty. Nowy doktor bardzo fajny, po wyjściu zastanawiałam się czemu go wcześniej nie znalazłam ;)Wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości a nawet odpowiedział na pytania których nie zadałam Groszek ma się bardzo dobrze, serduszko bije ładnie, usadowiony bardzo głęboko i ładnie.
Dostałam kartę ciąży a przy tym doktor miał ubaw - zapytał chłopczyk czy dziewczynka, ja że nie wiem a on pyta o kolor książeczki wybrałam niebieską.
Jedyny minus wizyty na NFZ kolejna za miesiąc i usg bez wymiarów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:49
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulla03 wrote:Dziewczyny a zastanawialiście sie czy ten kalendarz chiński płci dziecka to 100% prawdziwy? komuś wcześniej się potwierdziło? ja sprawdzałam teraz z moją 8 letnią córką to rzeczywiście wychodzi dziewczynka. A na listopada też mi wychodzi córka.
mi z kalendarza wychodziła córka a mam synka więc nie zawsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Wpadam zdać relacje z dzisiejszej wizyty. Nowy doktor bardzo fajny, po wyjściu zastanawiałam się czemu go wcześniej nie znalazłam ;)Wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości a nawet odpowiedział na pytania których nie zadałam Groszek ma się bardzo dobrze, serduszko bije ładnie, usadowiony bardzo głęboko i ładnie.
Dostałam kartę ciąży a przy tym doktor miał ubaw - zapytał chłopczyk czy dziewczynka, ja że nie wiem a on pyta o kolor książeczki wybrałam niebieską.
Jedyny minus wizyty na NFZ kolejna za miesiąc i usg bez wymiarów.
Super ,ze wszystko dobrze , ja też na NFZ mam za miesiąc i dziwie się cały dzień dlaczego ja takiej książeczki nie dostałam ;( chce... -
Pchelkaa wrote:Mi wychodzi chlopak i tak tez czuje:-) sni mi sie chlopczyk w wozku i w lozeczku:-) natomiast dziewczynka to moje marzenie bylo przed zajsciem w ciaze, a teraz to juz obojetne:-) chociaz i tak nie wierze w ten kalendarz:-D
Aga zazdroszczę lekarza, mój niby spoko, ale sam od siebie nic nie powie, a ja pytania chyba zacznę sobie notować, bo po wejściu do gabinetu zawsze o czymś zapomnę -
nick nieaktualnyMala Czarna, tak samo moj lekarz. Spoko, mily delikatny, zorientowany bardzo w sprawach ciazy ale jak nie zapytam to nie powie.
Ja jakos boje sie na NFZ, bylam przed ciaza raz, trafilam na okropna babe, mialam ok 19 lat, byla chamska, nie mial o co bym nie zapytala to wysmiewala... Chyba po tamtej wizycie sie zrazilam bo jak wyszlam od niej to powiedzialam Mojemu ze to ostatnia wizyta na NFZ.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
czesc,zgodnie z zaproszeniem mamlej czarnej wpadam na listopadowki tez,bo jestem i na grudniowkach,gdzie opisalam moja historie. W skrocie jestem bo 3 poronieniach w tym blizniat. Termin z om 28 listopad :)ciaza na acard clexne i euthyroxie-tarczyca nawala.
Izzy, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwunia, ja tak mam! Z byle powodu placze. W pracy ledwo sie powstrzymuje przy rozmowach z klientami gdy ktorys powie mi ze cos jest do poprawy (pracuje w ksiegowosci). Maz wyrozumialy tuli i caluje w takich chwilach:-) witaj Ida!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 20:30
-
nick nieaktualny
-
Paola bardzo mi przykro... nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz, to już duża ciąża przecież ... Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Zawsze po burzy wychodzi słońce..
Hiacynta, mam nadzieje, że groszek jest silny.
No i znów się zestresowałam.
A mąż przy garach. Słodziak z niego, umie tylko kilka rzeczy i w kółko je robi ale ja dzielnie zachwalam jego bruschetteewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak w ogóle to wiecie, że urodzę sobie dziecko na urodziny taki mam plan urodziny moje 20 listopada (28) a termin 22 listopad. hehehe mam taki fajny plan ale co z tego wyjdzie... 1 syn sam chciał wychodzić w 37 tyg i 4 dniu. Uznali go za wcześniaka jeszcze. hihi 3400 g i 58 cm wcześniak
perelka89 lubi tę wiadomość