Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam wstret co dzien do czegos innego... ale najbardziej do kalafiora i fasolki szparagowej na sama mysl mi nie dobrze a jak wczoraj moj powiedzial ze kupi fasolke do obiadu bo mam warzywa jesc to poplakalam sie przy lodowkach w sklepie ...no i nie kupil
-
Melduje się w sobotni poranek. Od rana sprzątam. Firanki już uprane, pościel zmieniona, pół mieszkania odkurzone. Teraz chwila oddechu.
Z głodem mam tak - czuję się bardzo głodna, więc przygotowuje sobie dużo jedzenia, po czym zjadam 1/3 tego co przygotowałam i jestem bardzo najedzona. I za dwie godziny powtórka.
Wieczorem planuje zrobić sobie listę pytań do lekarza na poniedziałkową wizytę, bo tak jak któraś z Was wspomniała jak się wchodzi do lekarza to pustka w głowie, a jak się wyjdzie to lawina pytań. -
nick nieaktualnyMagu wrote:Melduje się w sobotni poranek. Od rana sprzątam. Firanki już uprane, pościel zmieniona, pół mieszkania odkurzone. Teraz chwila oddechu.
Z głodem mam tak - czuję się bardzo głodna, więc przygotowuje sobie dużo jedzenia, po czym zjadam 1/3 tego co przygotowałam i jestem bardzo najedzona. I za dwie godziny powtórka.
Wieczorem planuje zrobić sobie listę pytań do lekarza na poniedziałkową wizytę, bo tak jak któraś z Was wspomniała jak się wchodzi do lekarza to pustka w głowie, a jak się wyjdzie to lawina pytań. -
nick nieaktualnyMagu wrote:Melduje się w sobotni poranek. Od rana sprzątam. Firanki już uprane, pościel zmieniona, pół mieszkania odkurzone.
Izzy lubi tę wiadomość
-
A ja się teraz obudziłam :o aż dziw ze nikt mnie nie zbudzil. maz zamknął drzwi z sypialni żeby mi nie przeszkadzać chyba. Słyszę ze cos działa w kuchni a Laura przy komputerze. Aż mi wstyd teraz wyjść ale się wyspalam za wszystkie czasy
Dobrze ze wczoraj wszystko porobilam dziś tylko zakupy..Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaskakuje mnie ostatnio. Mój to samiec alfa twardziel do czułości nieskory.
Mam wyszorowana cala kuchnie właśnie skręca jakas srubke przy piecu a ja czekam na kawę pochwalilam żeby nie było
Przy porannym myciu zębów coraz gorzej mam wrażenie ze flaki wypluje. Ale nie wymiotuje bo rano nie mam czym a wam leci z samego rana? Czy musicie coś zjeść?Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ma tez wstret codziennie do czegos innego. Nawet jak rano ze smakiem wyciagne np kurczaka z zamrazalki to po pracy juz nie mam ochoty go zjesc i mnie cofa na sama mysl. Wiec przestalam cokolwiek przygotowywac. Moja diete tez szlag trafil bo mi nic z tych rzeczy co moge jesc nie smakuje wiec mnie brzuch boli non stop.
NAjgorsze ze musze jedzenie na impreze przygotowac a nie mam sily wystac 5min w kuchni. N szczescie kolezanka ja robiu siebie wiec ona wiekszosc ogarnie. Kochan jest bo ja bym za nic nie dala rady. Zreszta najchetniej bym sie wykrecila ale zaplanowalismy zanim wiedzialam ze jestem w ciazy. I to nasza pozegnalna. MImo ze ja jeszcze nie wyjezdzam to na pewno nie bede nic juz organizowac.