Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zytka wrote:Czesc dziewczynki ja myslalam ze mnie tylko przy myciu zebow zrywa, juz mam tego dosc ale dla dzidzi wszystko. Poza tym caly czas mi niedobrze, pomaga tylko jak cos zjem ale za godzine lub dwie dalej mnie ssie w zoladku i dalej mi nie dobrze, ale pocieszam sie ze jeszcze 4 tyg i koniec pierwszego trymestru i moze bedzie lepiej.
Wczoraj powiedzialam w pracy o ciazy, pani dyrektor mnie wysciskala i wycalowala, zapytala do kiedy chce pracowac i bylo super, reszcie w pracy powiem po swietach.
Dziewczyny ile czasu czeka sie na wyniki badan tych pierwszych ciazowych? Bo w poniedzialek chce zrobic i nie wiem na kiedy sie do gina umowic a chce jeszcze przed swietami zeby moc pokazac rodzince zdjecie nowego czlonka rodziny.
Co do kalendarza chinskiego to jesli liczyc ze mam 30 lat (w pazdzierniku skoncze) to wychodzi dziewczynka a jesli 29 lat to chlopak, nie wiem ile mam lat i nie wiem jaka bedzie plec a ptzeczuc nie mam.
Poza tym mam na imie Zyta, mam29/30 lat mieszkam w lubelskim, w takiej sobie wsi blisko Bialej Podlaskiej -
perelka89 : z dnia na dzien dzidzia rosnie ok 1 mm i widac roznice nawet jak masz pare dni starsza ciaze
-
Kurde... Dziewczyny coś mnie choroba rozbiera. I co tu mogę wziąć... Do lekarza dopiero w poniedziałek a do tego czasu to już może na sile przybrać. Jakaś pomoc? Macie już większe doświadczenie
-
zytka wrote:Na zbicie goraczki paracetamol, vitaminka c, syrop prenalen no i domowo - mleko zmiodem i maslem, herbatka z sokiem malinowym, kanapka zczosnkiem, syrop z cebuli
Dzięki zytka. Chyba zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem. Gorączki póki co narazie nie mam i oby jej nie było ale już czuje po sobie że coś mnie bierze. Wczoraj w robocie jeden kaszlał i już musiałam coś podłapać. Teraz chyba wszystko będzie się mnie czepiać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam właśnie z IP... W nocy poroniłam... Dostałam bardzo silne krwawienie, pojechaliśmy z mężem do szpitala. Tam stwierdzili,ze jest krwiak na macicy i poronienie w trakcie. Potrzymali mnie tam 4 godz i stwierdzili,ze organizm sam się oczyści.
Teraz czas na pożegnanie z wami. Musze miec czas na żałobę,takze zawieszam starania i znikam of.
Powodzenia dla was -
nick nieaktualny
-
Ewunia bardzo mi przykro trzymaj sie.
U Was tez taka leniwo deszczowa niedziela? My sie właśnie do kościoła z palemką szykujemy baardzo powoli. Mam takie mega mdlosci od rana ze nie wiem jak wytrzymam cala msze. -
nick nieaktualny