Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nie pada, ale jest brzydko, pochmurno. Mąż w pracy, także my też do kościoła na 18. A ja leniuchuje
Dziewczyny, też nie macie w ogóle ochoty na seks? My w ciąży robiliśmy to raz i ogólnie jak dlamnie bez szału. Nawet nie mam ochoty na pieszczoty Zaczyna mnie to martwić bo mąż się tak stara a ja mu odbieram taka przyjemność mimo że lekarz pozwolił.
-
A we w tak wczesnej ciąży mozna?? My mamy generalnie obawy.. Bo ochota jest tylko jakos sie boimy poczekam na wizytę u lekarza i dopytam.
Moj pies wrócił caly mokry z dworu bo leje i biega jak szalona po całym mieszkaniu. Jestem tez ciekawa jak zareaguje na dziecię.. -
Ewunia wyrazy współczucia jeny. Ciarki przechodzą...
Co do euthyroxu to ja nie zwiększyłam dawki. Ostatnio miałam sprawdzaną 2 tyg temu i tsh i ft4 w normie ( lepiej niż miesiąc przed ciążą)
Co do przeziębienia (nigdy nie chorowałam ze wzg na branie sterydów) to ja nie wychodzę z domu od czwartku. Gorączka, suche gardło, katar i kaszel normalnie jak gruźlica jakaś, z flegmą. Męczy mnie i brzuch. I jelita zachowują się jak kompletne zatrucie.
Piję herbatkę z miodem, imbirem i cytryną. Sok z granatu. Syrop prenalen, tabletki na gardło prenalen i syrop homeopatyczny Drosetoux ( gin poleciła) Rezultaty średnie Ale jutro już do pracy pójdę.
Co do pieszczot to ja mam dużą ochotę. Ale ze wzg na lekko odklejającą się kosmówkę u jednej fasolki Pani powiedziała, żeby na razie nie harcować. Poza tym przyczepiło się jakieś uczulenie od luteiny ;/ ma któraś z Was coś takiego ? Przez tą luteinę dopochwowo czuję takie bagienko i swędzi mnie i spuchnięte wrrrrrr -
nick nieaktualnyOna_89' wrote:
Dziewczyny, też nie macie w ogóle ochoty na seks? My w ciąży robiliśmy to raz i ogólnie jak dlamnie bez szału. Nawet nie mam ochoty na pieszczoty Zaczyna mnie to martwić bo mąż się tak stara a ja mu odbieram taka przyjemność mimo że lekarz pozwolił.
Ona_89 ja nawet jak mam ochotę to mi się nie chce wysilać,mąż nawet jak chce się poprzytulać to sam się strofuje , że poczeka aż się BOBO porządnie zadomowi:) No ale do listopada to nie wytrzyma wyobraźcie sobie jego minę jak mu czasem mówię następny seks w 2016 roku hihihi -
Ewunia Tak mi przykro, bądź silna :*
Co do przytulanek.. baardzo bym chciała, ale póki co nie możemy. Dowiem się w czwartek od pani dr
U nas deszczowo i sennie chlip chlip Tylko bym spała. A mdłości najbardziej męczą mnie wieczorami Mam paczkę migdałów i pomagają
Miłej niedzielki! -
Ja nie moglam wyjsc z podziwu bo wytrzymalam na imprezie do 5 rano (nowego czas) gdzie jak przyszlam zasypialam na stojaco. Ale potem potancowalam co nie bylo latwe momentami ze wzgledu na obalale piersi i musialam rzerwy robic bo sie szybo mecze ale i tak bylo fajnie. Na koniec to sie czulam bardziej pijana niz goscie chyba ze zmeczenia a teraz to normalnie jakbym kaca miala Jedzenie ktore zrobilam zniknelo raz dwa jak tylko goscie zaczeli drinkowac i sie nikt nie zorientowal ze smaku nie mialo Btw gotowanie w ciazy nie dla mnie... nic nie smakowalo tak jak powinno.
Dostalismy mase fajnych pamiatkowych prezentow iscrapbook z wpisami wszystkich... malo sie nie poryczalam a wszyscy wiedza ze ja ne skora do lez ale hormony przejely wladze i potem sie poryczalam znowu jak rozpakowalam juz w domu prezent od jednej z kolezanek (ktora wie ze ja w ciazy) dla dzidzi. Moje pierwsze ubrankoOna_89' lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Czyli wychodzi na to, że to tylko ja nie mam ochoty bo wy macie, ale nie możecie albo nie wiecie czy możecie. Mi lekarz pozwolił na delikatne zbliżenia ale co z tego jak ja wole iść spać niż się przytulać nie ważne o jakiej porze dnia.
Moje libido tez jest mega niskie. Nie powiem zebym calkiem unikala ale na pewno jest o wiele mniej niz przed ciaza. Podobno moze sie to zmienic w 2 trymestrze. Oby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:02
-
Cześć dziewczyny długo się nie odzywałam ale czytam Was i próbuję być na bierząco współczuję dziewczyną, którym się nie udało
Ja w piątek byłam na pierwszej wizycie co prawda serduszka jeszcze nie było bo za wcześnie ale lekarz uspokoił i powiedział, że na tym etapie to normalne i ciąża rowija się prawidłowo i wszystko ok za miesiąc następna wizyta -
ONA ja tez niestety nie mam ochoty.. az mi czasem głupio, ale odpycha mnie od sexu.. może trochę strach przejął tu role.. próbowałam wynagrodzić to innymi sposobami, ale jak tu funkcojowac normalnie, co chwilę mdłości, to żołądek.. biedny ten mój tz.. a ja ciągle się ludzę, ze za jakies 2-3 tyg to minie wszystko..
-
Ewunia bardzo współczuje
Z tym seksem też mam problem.. I jeszcze większe wyrzuty sumienia, że mąż by chciał a ja się boję. Bo ochota nawet czasami jest.. Ale niech tak coś pójdzie nie tak to przecież sobie nie wybacze. Wiem, że to takie głupie myślenie ale nic nie poradze
Wczoraj zmusiłam się do dłuższego spacerku i bardzo odpoczełam na powietrzu. Ale ledwo do domu zaszłam przez to biodro.. No i poza domem to z cewnikiem powinnam chodzić przy takiej częstotliwości sikania.
Także dzisiaj leniuchuje
Miłego dniaewulek lubi tę wiadomość