Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna_89' wrote:Hiacynta, ale Ci psikusa płata Twoja fasolka. Jak już będziesz wiedziała na 100% ze wszystko dobrze i urodzisz zdrowego maluszka to jak troche podrosnie to mu opowiesz jak mame stresowal od poczecia Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!!!
Chciała bym w to wierzyć ale przyrost marny bo nie pamiętam wyniku z piątku i dzisiejszego to tylko lek mi powiedzial kolo 1500 szansa marna -
nick nieaktualny
-
My dzisiaj byłyśmy z Laura w centrum handlowym trzeba było ubrania pokupowac bo ze wszystkiego wyrosła przez zimę i w obiecanym McDonaldzie. Zakupy mega udane ale zmęczenie daje o sobie znać. Jednak skupilam się na corci i nie miałam czarnych wizji. Brzydkiego sluzu też dzisiaj brak od razu jestem spokojniejsza
Hiacynta super wieści trzymajcie się tam mocno i proszę o wieksza dawkę pozytywnych informacji -
nick nieaktualnyJestem zdana na samą siebie tylko mi krew pobrali usg zrobili zbadali gin. I tyle i leze tak sama w sali jak palec jeszcze po tym incydencie z beta mam miec jeszcze raz usg robione powiedzcie mi dziewczyny szczerze ..... Nic z tego nie będzie ? Znacie przypadki jak mój co się udalo?
-
nick nieaktualny
-
skarb15 wrote:Mala_Czarna_89: Ostatnia miesiaczke mialam 1 lutego .
Termin wedlug ostatniej miesiaczki byl by na 8 listopada i byl by teraz 8 tydzien i 0 dni ale lekarz stwierdzil wedlug usg ze ciaza jest mlodsza o 6 dni i termin wychodzi na 14 listopada o to jest 7 tydzien i 1 dzien
Wiem ze musze zmienic sowaczek bo w blad wprowadza ale nie moge znalezc takiego co odlicza nie od ost miesiaczki tylko od terminu porodu . -
hiacynta99 wrote:A no i zauwazylam śluz sie zmienił wczesniej byl zielonkawy a teraz bialy kremowy . Może przez to ze luteiny juz nie biorę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja poszłam do gina bo krwawilam.. teraz w tej ciąży.. poszlam w 5 tyg i 4 dniu.. byl pecherzyk 3mm.. lekarz w ogóle nie dawał nam szans.. nawet nie było cialka żółtego, nic.. po dwóch tyg okazalo się ze ciąża jest mlodsza o tydzień.. ja nie tracilabym nadzieji.. pewnie nie powstrzymałas się od czytania różnych for z historiami.. duzo jest takich przypadków..
dawaj nam tu znac co i jak i noe trać nadziei:* jak dla mnie 5 tydzien nie może o czyms takim przesądzic.. teraz to wiem.. przecież ten kropek tez musi mieć czas żeby się zadomowic:)) -
Dziewczyny, no nie wiem co juz robić.. co bym nie zjadła.. kurczak, chleb, owoce, jogurt To mam takie skurcze żołądka, az się poce.. dreszcze mi przechodzą.. nawet jak herbatę wypije.. tak juz jest od paru dni:/ w czwartek mam dopiero wizytę, moze cos poradzi, doradzi?
-
Mala_Czarna_89 : ja wlasnie dokladnie pamietam ze to byl 1 luty , bo bardzo chcielismy dzidziusia a ja wyliczalam wszystko co do dnia a teraz usg bedzie pokazywalo rozne daty bo z Roksanka mialam wlasnie tak ale bardziej wlasnie sie nastawiam na daty z tych 1 usg.
-
Czytam was tak dziewczyny i czytam i pozwole sobie napisac jak ja w tej ciazy na poczatku bylam w szpitalu przez bole brzucha , lekarz mnie zbadal nie bylo pecherzyka , odrazu przepisal mnie na straty nawet stwierdzil ze ciazy nie ma ze sobie uroilam . Ale zostawil mnie na obserwacje w szpitalu . Wykonano badanie z bety - wyszla niska czylo 90 juz patrzyli sie na mnie z politowaniem 2 dni pozniej kolejna 170 lekarz stwierdzil ciaze biochemiczna bo na ten tydzien za niska beta i wgl . Ja cala w rozpaczy juz przy wypisie ukazal sie ku wielkiemu zdziwieniu pecherzyk kazali za tydz sie wstawic na kontrole , byl widoczny pecherzyk bez zarodka , ginekolog stwierdzila ze wdlg usg ciaza jest 6 dni mlodsza ze wszystko jest w pozadku ze dzidzia jest za malutka - juz promyk nadzieji . Dwa tyg pozniej wizyta widoczny zarodek z echem serduszka cos pieknego nie wolno nigdy tracic nadzieji bo ile mi nerwow w szpitalu zjedli to nawet nie chce sobie przypominac , po prostu ciaza byla mlodsza trzeba wierzyc fo konca :*
~~Ania~~, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny